August 6, 2024Aug 6 Just now, pbg12345 said: samo da vam kazem da smo zbog mene pobedili ukljucio sam se bukvalno na onih -24 a i imam kombinaciju samaranj kompa koja 100% izaziva da protivnik promasi bacanje mozemo mirno posmatrati ostatak turnira Nisu zbog tebe već zbog mene, ja sam se isključio na -24 i onda sam se vratio u 4. četvrtini pa su opet počeli mašati u jednom trenutku sigurno 5 šuteva zaredom. Pa smo otišli u produžetke i tu sam se ponovo isključio vratio sam se na Bogdanova dva bacanja na kraju produžetaka. Jbg šta ću kad sam baksuz. Protiv Amerike ću da gledam naglavačke u ogledalu. 🥲
August 6, 2024Aug 6 2 hours ago, Shan Jan said: Restorovao sam temu. Mozda neko od admina ili modova greskom je ubio. Ako moze ovo da se ponovi za polufinalnu utakmicu.
August 6, 2024Aug 6 Jokic bog otac Segi partija zivota Vasa tako bre jebote, trgni se malo picka mu materina Aleksa kreten
August 6, 2024Aug 6 Gde je brat @Ted Ja gledao poslednja dva minuta i produžetak, ti mora da nisi inače bi izgubili
August 6, 2024Aug 6 9 minutes ago, Micko8 said: Avramovic je jedan od najzasluznijih igraca zasto smo se vratili u igru u trecoj cetvrtini. I uvek bi drzao Avramovica u clutch situcaijama pre Micica. Na osnovu čega? Da vidimo: Pregled i organizacija igre: Vasa Trojke: Vasa (Avramoviću je svaka druga ili barem treća opaka cigletina, ne znam jel to primećeno). Poludistanca: Vasa Prodor: neka bude egal, obojica prodiru, mada garantujem da je Vasa efikasniji jer je jači i višlji, Avram često baca floatere i van balansa i solidno ih maši. Odbrana i energija: Avramović
August 6, 2024Aug 6 9 minutes ago, vememah said: Steta sto nismo odigrali jos jedan produzetak da ima tripl dabl
August 6, 2024Aug 6 1 hour ago, Tsai said: Ljudi ne nervirajte se , dobijamo i to cak nece biti ni neizvesna zavrsnica skoro sve covjek pogodi
August 6, 2024Aug 6 Zašto je Vasa imao -21 na parketu? Je li on igrao sa Davidovcem i Vanjom (najbližima u minusu)? Nisam gledao celu tekmu, pa ne znam.