Jump to content

QF2 Srbija - Australija 6.8. 14:30

Ko prolazi 66 members have voted

1. 1. U SF prolazi

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/06/24 at 12:30

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

ja iskljucio kod +3 i napad za australiju. jebes ovo ne vredi gledati samo se uzjebe covek.

• Replies 729
  • Views 31.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Id' u picku materinu, ja ovu Olimpijadu ako prezivim dozivecu stotu.

5 minutes ago, 1n54jd3r said:

meni je ponajveci wtf momenat da sa Jokicem i Milutinovim u petorci mi poklonismo onoliko ofanzivnih skokova kengurima

Milutinov je du bio da čuva Milsa, jebalo mu se za skok, cilj  je bio otežati onom ludaku da šutene, što više...

Pešićeva ideja da centar čuva MIlsa mi je jedan od najvećih WTF momenata ove utakmice i najgore, ne umem ni da se odredim prema tome... Na momente je izgeldalo kao super odluka, na momente, je izgledalo smoešno i glupo...

Edited by radisa

Jokara legenda, ovo mu je koja utakmica u sezoni, stota. 

1 hour ago, theanswer said:

Jebali te Milutinov i Gudurić, daj Petruševa imbecilu 

1 hour ago, theanswer said:

Koliko se pogubio Pešić sa rotacijama, opet vodi eliminacionu utakmicu kao da je u grupi 

2 hours ago, theanswer said:

Kakva sramota 

Pati!

samo da vam kazem da smo zbog mene pobedili

ukljucio sam se bukvalno na onih -24 :fantom:

a imam i kombinaciju samaranja kompa koja 100% izaziva da protivnik promasi bacanje

mozemo mirno posmatrati ostatak turnira :fantom: :isuse:

ne znam dakle kako smo upali u tu rupu od -24, ali odbrana u drugom je bila odlicna

i to izmedju ostalih od tandem jokic&gudura

da mi je neko rekao da cemo igrati na tu kartu u cetvrtfinalu, odnosno na odbranu njih dvojice, mislio bi da je lud

pored svega ostalog, mnogo mi je drago zbog jokica sto je izvukao ono na kraju, imao je umoran, sa trojicom na ledjima, nekoliko onih promasaja na kraju utakmice i mogu misliti kakve kofe govana od "fiba strucnjaka" (ka mitrovici gledam :fantom:) bi mu se srucile na glavu da se zavrsilo na tome

ovo bi mogao biti bas lep podstrek, narocito psihicki, da se "skupimo kao ekipa" nakon ovog povratka i da udjemo protiv  (verovatno) amera dobro u utakmicu

pesicu svaka cast sto je shvatio da mora jokica drzati na terenu dok ovaj moze da stoji

nadam se da ce ga neko na konferenciji pitati za onaj suludi tajm aut

bas me zanima objasnjenje sto ga je pozvao, em im dao priliku da dodatno uhvate vazduha pred poslednji sut, em jos vaznije, ostavio nas bez TO za poslednji napad

Edited by pbg12345

2 minutes ago, Amos said:

Ne znam da li jos ima Luka&Kuzma show ali sta bih dao to da slusam veceras :lolol:

Ruku na srce, Luka je tu potpuno na našoj strani :D

Osecaj je bio da je Jokic imao 10+ ukradenih lopti na utakmici.

Plitak potok objektivno 

Uprkos ovoj veličastvenoj pobedi prvi smo favoriti za osvajanje 4.mesta. 

5 minutes ago, vememah said:

Previse je neprijatno slusati ga iznova

Dobrić pokidao 

Jokara na kraju u produžetku cheat code. Bandza, skinuo loptu s obruča, 2 ukrao , dao one lude koševe, čudo 

E pa drago mi je da smo pobedili, skoro ko sto mi je drago sto sam prestao da gledam. Tacno ne bih preziveo. 

4 minutes ago, MiddleClass said:

Pati!

bio je dobar period na ovom forumu kad sam te uviđao kao lika koji je natprosečno inteligentan i samo se sprda

koliko sam bio glup samo 

Background Picker
Customize Layout