August 6, 2024Aug 6 3 minutes ago, arheolog1981 said: Hvala brt, rasplakao si me. Nisam znao da ti ovoliko značimo 🤣 Ne teraj me da ulazim da citam sta se pisalo ovde oko 15h, ima da napusavam sve redom 🤣 Nema veze, idemo breee, volim vas sve!
August 6, 2024Aug 6 Ja odgledala sam kraj 4. četvrtine i produžetke. Lepo sam izbegla nervne slomove i odgledala Srbiju kakvu očekujem da vidim. Edited August 6, 2024Aug 6 by Arkadija
August 6, 2024Aug 6 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Vasa je umalo prodao sa promasenim polaganjem i faulom u napadu. Srecom Kari ga je izveo. Joka se zapravo sve vreme cuvao za produzetak. Riknuo je, igrao je bez izmene nakon retardiranog faula Alekse na Egzumu. Bio je dobar inače i izgubili bi da on nije živnuo
August 6, 2024Aug 6 Psovao sam Jokica samo tako u pp. Usao premlako u mec, bezao od kontakta, nula. Nije kao da nisam to vec vidjao u Denveru, ali ovaj put mi je bilo stalo. I gledam tada nase, govor tela nula, kao da nas nema, jbg kad je vodja magarac ostali nisu lavovi tako nesto. Posle ukljucili turbine i poezija, ufff. Bogdana cuvamo za 1/2.
August 6, 2024Aug 6 2 minutes ago, 1n54jd3r said: meni je ponajveci wtf momenat da sa Jokicem i Milutinovim u petorci mi poklonismo onoliko ofanzivnih skokova kengurima Oni nikada ne trebaju da budu zajedno na terenu, osim nekog specijala ako nam je potreban ofanzivni ili defanzivni skok kada neko izvodi sl bacanja u nekoj neizvesnoj zavrsnici. Milutinov je generalno kriminalan na ovom turniru. Edited August 6, 2024Aug 6 by Micko8
August 6, 2024Aug 6 2 minutes ago, 1n54jd3r said: meni je ponajveci wtf momenat da sa Jokicem i Milutinovim u petorci mi poklonismo onoliko ofanzivnih skokova kengurima Jebiga, nije bilo Jovića.
August 6, 2024Aug 6 Jokara legenda, posle ovakvog truda i klinike - 0 urlika, 0 cepanja dresa, bez podignutih ruku, pozdrav sa sudijama, pozdrav sa Ozijima, idemo dalje. Bio bi još bolji kad bi se drao i rikao nakon pobeda
August 6, 2024Aug 6 10 minutes ago, pbg12345 said: prilicno sam siguran po reakciji da je ovo prvi put da kuzmanovic vidi ovakav jokicev sut strucni konsultant rts-a Ne znam da li jos ima Luka&Kuzma show ali sta bih dao to da slusam veceras
August 6, 2024Aug 6 4 minutes ago, Mil@n said: Ne mogu da se osvrćem na konstantnu, naravno, nepotreebnu pljuvačinu Vase. Budite sigurni da Avram nije uradio šta je uradio i ostao na parketu da bi mi ovo izgubili. Avramović može da počinje i sa klupe i da radi šta radi ali Vasa bi trebao da igra prvu postavu iz prostog razloga jer je tri puta bolji igrač od njega. Danas je toliko toga bitnog uradio, par trojki u bitnim momentima, nekoliko asistencija i datih poludistanci. Imao je naravno grešaka, ali generalno, svako je imao po barem 5 sranja. Edit: do onog floatera Bogdanovića, on i Jokić su spojili tipa pet minuta da niko nije šutno na koš, 2 ubedljivo najbolja igrača. Ne znam kako u tome uspevamo, ali svakako nije za pohvalu. Avramovic je jedan od najzasluznijih igraca zasto smo se vratili u igru u trecoj cetvrtini. I uvek bi drzao Avramovica u clutch situcaijama pre Micica. Edited August 6, 2024Aug 6 by Micko8
August 6, 2024Aug 6 Dobar doprinos mnogih, osporavani Vasa i Gudura dobre role. Gudura mogao da resi da je dao za +7. Drago mi je sto je Jokic na kraju zavrsio, veliki pritisak nosi na ledjima.
August 6, 2024Aug 6 8 minutes ago, Ratamahatta said: S kim igramo za broncu? Mene zanima zlato. Mene ne briga bronca.