August 6, 2024Aug 6 1 minute ago, goofs said: rutinski kolko će nas usrati ameri u četvrtak, biće neprijatno jok. spremicemo im ubistvo(by zokiasov) Edited August 6, 2024Aug 6 by holden kolfild
August 6, 2024Aug 6 Vasa je umalo prodao sa promasenim polaganjem i faulom u napadu. Srecom Kari ga je izveo. Joka se zapravo sve vreme cuvao za produzetak.
August 6, 2024Aug 6 prilicno sam siguran po reakciji da je ovo prvi put da kuzmanovic vidi ovakav jokicev sut strucni konsultant rts-a Edited August 6, 2024Aug 6 by pbg12345
August 6, 2024Aug 6 Just now, Milošica said: Lagano, izgubićemo rutinski Nemoj da tešiš ljude kad numeš
August 6, 2024Aug 6 Sve trojke smo primili preko Jokica, velika nedisciplina u odbrani, gde visoki igrac cuva protivnickog beka. Jokic ima najbrze ruke u istoriji kosarke, koliko je napada omeo i presekao
August 6, 2024Aug 6 Pre bih gledao ponovo sve nase dzudo borbe na ovim oi, nego reprizu ove utakmice.
August 6, 2024Aug 6 Popular Post Just now, Micko8 said: Dobric je moj junak utakmice u poslednja 2 ipo minuta blokada skidanje lopte s obruca ukradena lopta poluhorog na -1 sombor shuffle na +1 moze junak da bude ko hoce(a Dobric je igracina ipo), ali ovo je najbolji igrac na svetu.
August 6, 2024Aug 6 2 minutes ago, goofs said: kolko će nas usrati ameri u četvrtak, biće neprijatno S druge strane Šarenac negde u kafiću saznao šta je Sombor Shuffle.
August 6, 2024Aug 6 "Amerikanci u polufinalu" Kakav apsolutni isprdak od RTS novinara. Jebo ti ja mater