August 6, 2024Aug 6 1 minute ago, Milošica said: +- sa Jokićem 0 Bez Jokića -12 Igra reprezentacije Srbije a ne Jokic
August 6, 2024Aug 6 Author Just now, Lancia said: Ne dirajte mi Middla Middle legenda, navlači na sebe gnev forumaša da razbije negativni vajb koji šaljemo Bogdanu & Co.
August 6, 2024Aug 6 Just now, Lancia said: Ne dirajte mi Middla Ma pusti ih. Seru po Pesicu cijelo poluvrijeme, ali nikome nije receno da se srami ili da bude dostojanstven. Jebeno klubastvo i svete krave koje se ne smiju dirati cak i kad igra reprezentacija
August 6, 2024Aug 6 Author Just now, pbg12345 said: jel jovic povredjen? nisam gledao prvu ajde, samo agresivno i okrecemo ovo Jović je u hotelu, razboleo se navodno.
August 6, 2024Aug 6 4 minutes ago, Choda said: Igra reprezentacije Srbije a ne Jokic Upravo zbog toga sam i napisao to. Ne pišem koliko je dao poena. Edited August 6, 2024Aug 6 by Milošica
August 6, 2024Aug 6 Ova njihova 3-ojka, ne znam ko je čovek, izgleda kao da je došao na basket sa kvalifikacija u skejtbordu a i tamo ispao