August 6, 2024Aug 6 idealna situacija za inauguratora da pokaze da li zeli da bude lider reprezentacije i povede momke do pobede... lets see Edited August 6, 2024Aug 6 by Guuundogan
August 6, 2024Aug 6 Napokon i neke vajde od Gudurica iako je imao neke wtf promasaje za tri poena. Prvih pet minuta trece cetvrtine su minuti odluke, ili ce nas Australija odvaliti ili cemo odigrati neizvesnu utakmicu. Jokic i Milutinov je nesto najgore sto moze da se vidi na kosarkaskom terenu, sa dva teska centra nismo mogli ni defaznivni skok da osiguramo. Edited August 6, 2024Aug 6 by Micko8
August 6, 2024Aug 6 Just now, MiddleClass said: Jeste opet ce sa place u kameru posle meca, a ovdje ce da pisu da mu nista ne zamjeraju Kako ljigav post si upravo napisao.
August 6, 2024Aug 6 Just now, Choda said: Da nema 1/5 za tri bilo bi bolje dobro ali presekao par pasova, dao par poena u trenucima.najveceg ocaja, sad dao ovaj kos. cini mi se da on nesto nije pruzao u tim najgorim trenucima da bi sad bilo lagano 30 razlike za kengure. ne misli pesicu!upari opet jokica i petruseva! dto ne igra jovic? a i njih je kenjao sut samo tako, mora odbrana bolje, nema tu price.
August 6, 2024Aug 6 1 minute ago, W.F.C. said: Sace da se pobiju u svlacionici nek se pobiju, bar da pokažu malo muda u drugom poluvremenu. Aleksa i Gudra se nešto trgli, ostali sve nemi posmatrači u odbrani
August 6, 2024Aug 6 Author 2 minutes ago, MiddleClass said: Jeste opet ce sa place u kameru posle meca, a ovdje ce da pisu da mu nista ne zamjeraju Što se sad ponašaš kao da su te tukli kao malog?
August 6, 2024Aug 6 Just now, 1n54jd3r said: Mils je prakticno bivsi NBA kosarkas...a decu nam pravi jebo nas basket, ukratko.
August 6, 2024Aug 6 1 minute ago, Milošica said: Kako ljigav post si upravo napisao. sta si ocekivao leba ti?
August 6, 2024Aug 6 1 minute ago, goofs said: nek se pobiju, bar da pokažu malo muda u drugom poluvremenu. Aleksa i Gudra se nešto trgli, ostali sve nemi posmatrači u odbrani Mislim da je Jokic bio ok u odbrani, presekao je neka dodavanja australijanaca. Ali nije bio dobar u skoku u odbrani. Edited August 6, 2024Aug 6 by Micko8
August 6, 2024Aug 6 2 minutes ago, Milošica said: Kako ljigav post si upravo napisao. Neka on odigra u skladu sa renomeom i pozicijom u ovom timu. Pusti me svega ostalog...