August 6, 2024Aug 6 Just now, Ayatollah said: 44 poena za 13 minuta... Juniori bi bolje igrali odbranu... Ja ne razumem kako u situaciji kada ispadas neverues i places umesto da sekiricom polomis nekog. OK, znam da nije sportski, al bori se jbt, tuci ako treba, nemoj da gledas u nebo i places.
August 6, 2024Aug 6 1 minute ago, Valkyrie said: da nisam ja? Pešić ako nam se deda šlogira zbog ovih nesmajnika, treba ih podaviti ko mačiće Deda bolje da ih je spremio da brane šut za 3 poena, i na Svetskom smo imali problema sa tim, ovde još gore.
August 6, 2024Aug 6 3 minutes ago, Valkyrie said: da nisam ja? Pešić ako nam se deda šlogira zbog ovih nesmajnika, treba ih podaviti ko mačiće Jesi. Imas u moderation history topica. Al ljudski je razumeti kad pogledas na sta lici ova tekma
August 6, 2024Aug 6 Just now, Shan Jan said: Jesi. Al ljudski je razumeti kad pogledas na sta lici ova tekma Ubi je opet
August 6, 2024Aug 6 За све имам разумевања сем за Гудурићеве наступе у репрезентацији годинама уназад
August 6, 2024Aug 6 Author Just now, Shan Jan said: Jesi. Al ljudski je razumeti kad pogledas na sta lici ova tekma slučajno sam štiklirala ceo red umesto nečijeg duplog posta da obrišem ali sam mislila da nije otišla skroz in other news, možda bolje lock?
August 6, 2024Aug 6 Just now, johan nagel said: За све имам разумевања сем за Гудурићеве наступе у репрезентацији годинама уназад +1 Još žalim što je on uzeo onaj šut u finalu...
August 6, 2024Aug 6 Kuzma "vrlo verovatno da bi ovo u NBA bilo"...pa ne bi glupane, dve godine Jokic pokusava da dobije slobodna na faulu za tri preko pola terena
August 6, 2024Aug 6 Popular Post 17 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: pesic maistor Ovo nije do Karija, slušao sam ga i cimao se Australije. Ovo je njihova bolikurčija. Ne treba on da ti govori na pauzi da fauliraš Milsa jednom, glava da mu zvoni od faula.