August 6, 2024Aug 6 Mils je igrač koji se u reprezentaciji pretvara u MJ. A mi smo već imali loša iskustva sa Kengurima. Sasvim solidna ekipa.
August 6, 2024Aug 6 1 minute ago, Mil@n said: Da li neko stvarno očekuje da ekipa u kojoj igra (na terenu) jebeni Dejan Davidovac pobedi u 1/4 finalu olimpijade? A neko vreme i sa Vanjom Marinkovićem zajedno u petorci🤣
August 6, 2024Aug 6 Author 4 minutes ago, Shan Jan said: Restorovao sam temu. Mozda neko od admina ili modova greskom je ubio. da nisam ja? Pešić ako nam se deda šlogira zbog ovih nesmajnika, treba ih podaviti ko mačiće
August 6, 2024Aug 6 Deluje da im nećemo prići na jednocifreno do kraja meča. Oni pogađaju kao da im život od toga zavisi, a mi kao da vodimo 20+
August 6, 2024Aug 6 el ima ova ekipa nekog psihologa da osisa micica? po kosi se vidi da je decko u depresijj. bogdanovic isto.
August 6, 2024Aug 6 Koliko se pogubio Pešić sa rotacijama, opet vodi eliminacionu utakmicu kao da je u grupi
August 6, 2024Aug 6 Opet gledam Partizan, cak I na Olimpijadu, vracamo se ne brinite se, bice ovo nerviranje do kraja