Jump to content

QF2 Srbija - Australija 6.8. 14:30

Ko prolazi 66 members have voted

1. 1. U SF prolazi

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/06/24 at 12:30

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

ne znam jel sto sam ostario, prolupao, ali ja se bez ikakvog preterivanja osecam umorno posle ovoga 

mogao bi malo prileci :D 

jbt, nekad su mi ovakve pobede donosile adrenalinsku bombu, sad kao da me neko samleo

amere valjda ranije resavamo, protiv njih u polufinalu, ovakav nekakav scenario bi bio smrtonosan

• Replies 729
  • Views 31.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Just now, Mil@n said:

Na osnovu čega?

Da vidimo:

Pregled i organizacija igre: Vasa

Trojke: Vasa (Avramoviću je svaka druga ili barem treća opaka cigletina, ne znam jel to primećeno).

Poludistanca: Vasa

Prodor: neka bude egal, obojica prodiru, mada garantujem da je Vasa efikasniji jer je jači i višlji, Avram često baca floatere i van balansa i solidno ih maši.

Odbrana i energija: Avramović

Njegova odbrana nas je vratila nazad, kidao je kao lud do one tehnicke greske.

Just now, ntwadumela said:

Zašto je Vasa imao -21 na parketu? Je li on igrao sa Davidovcem i Vanjom (najbližima u minusu)? Nisam gledao celu tekmu, pa ne znam.

Pa on je ubacio poene ali je isto tako kanalio ekipu u dosta napada.

1 minute ago, 1n54jd3r said:

ima istine u ovome

Ko pravi koncept za utakmicu, organizuje igru i taktiku? 

Trener. 

Svi živi guraju loptu Jokiću, to nije problem. Izgubili smo barem 5 pasova danas jer mu je guraju i u nerezonskim situacijama. Jokara je navikao da igra visoko, ne dobija loptu nisko (što se takođe rešava blokovima i akcijama), a uz ovako agresivnu igru i skoro sigurno udvajanja, nije mu lako da igra. 

Ono što jeste problem je što čovek prvih 15 kontakata na utakmici nije jednom pokušao da šutne. Nije ni čudo što je rezultat bio takav.

Koliko je suđenje loše krv ti jebem. Ono kad je Aleksa postavio nogu ispred Egzuma, a ovaj dunuo faul u napadu mi je bio signal da se radi o apsolutnim duducima koji će do kraja suditi na random. Što se i desilo

• Popular Post

Ocajna utamica, uzasno smo odigrali, mozak me boli. 

svaka cast ognjenu dobricu na svemu sto radi radi u reprezentaciji. 

17 minutes ago, Valkyrie said:

Ako gledamo u skladu sa mogućnostima - Dobrić je odigrao iznad svojih a Jokić (verovatno) ispod svojih.

Naravno da je Jokić tri svetlosne godine iznad ali treba odati priznanje i  malom čoveku 

ja napisah da je igracina ipo Dobric

a post sam ostavio jer je Micko glavni Jokic hater na NBA od kada je Zli otisao :D

Nikad nisam bio u senilni starac iz Pirota kampu ali danas je Pešić sjebao od sredine prve četvrtine sve što je mogao sjebati. Na stranu to što mu nisu pomogli igrači ali slepa vera nas je mogla koštati mnogo danas. Da smo danas igrali sa Nemcima recimo izgubili bi ovo sa laganih 15ak razlike posle onakvog poluvremena. Davidovac je mora napolje posle 3 minuta, a ne 8, Petrušev je morao da uđe posle max 5min a ne na minut do kraja poluvremena, Jokić je opet previše sedeo pa kad se vratio ga upario sa Milutinovim naravno što je ponovio u četvrtoj nažalost. Veliki treneri su jako sujetni ali mora neko da ga prodrma tamo, nije +- najbitnija statistika u košarci ali je valjda dovoljno prosta da i old school trener može da je razume. 

Jokić je daleko od top forme, Bogdana uguši Vasa koji je danas još nešto i odigrao konačno. Dobrić i Petrušev mi nikad nisu delovali kao igrači sa velikim IQ-em ali su naučili da igraju uz Jokića što Vanja i Gudurić nikad neće, ograničeni su ko terasa iako su privatno pametni likovi, overthinkuju, imaju samopouzdanje mene kad bih išao na dejt sa Adrianom Limom i nikad ništa za reprezentaciju neće odigrati. Jednostavno raspodela snaga je trenutno takva da bi medalja bila jako veliki uspeh. Protiv Amera nema čemu da se nadamo, nemamo taj kvalitet, nema ga niko, ali dosta igrača ovde ne igra na vrhuncu svojih mogućnosti da bi tako nešto uopšte i bilo blizu mogućeg. 

aleksa je zesca divljina, ne bi mi terena video do kraja turnira nakon onog faula

1 minute ago, freakns said:

ja napisah da je igracina ipo Dobric

a post sam ostavio jer je Micko glavni Jokic hater na NBA od kada je Zli otisao :D

Znam ja da je Jokic nas najbolji igrac. Ali moj heroj licno veceras je bio Dobric a iza njega Avram:s_d:

Edited by Micko8

Svim ljubiteljima +/- statistike image.thumb.png.c4e605b5991736a6eeb9d16b2f1a64d6.png

5 minutes ago, 1n54jd3r said:

ima istine u ovome

Ma budalastina najobicnija, sve vreme gledaju da mu daju loptu ali numeju, nekolko puta smo izgubili loptu zato sto smo insistirali na tome i ako nije trebalo.  Nije ni on odigrao dobru utamkicu, ali nas je izvukao na kraju na klasu. I mora malo vise da rola ka kosu, stalno se nesto izvlaci gore, a ne zeli da sutira. 

29 minutes ago, theanswer said:

pati 

pati, mils pati

Ne bi rekao da Jokic nije u dobroj formi. Samo Pesic ne zna da ga koristi pravilno, ponavljam Skariolo bi pravio cuda sa njim kao sto je nekada sa Pau Gasolom.

Edited by Micko8

Just now, Кристофер Лумумбо said:

Ma budalastina najobicnija, sve vreme gledaju da mu daju loptu ali numeju, nekolko puta smo izgubili loptu zato sto smo insistirali na tome i ako nije trebalo.  Nije ni on odigrao dobru utamkicu, ali nas je izvukao na kraju na klasu. I mora malo vise da rola ka kosu, stalno se nesto izvlaci gore, a ne zeli da sutira. 

Tako je. Sve je to super ali preuzimanje a mučeni Vasa mu baca pas od pod protiv Denijelsa. To ovi navijači Denvera kad gledaju Srbiju kao Srbi kad gledaju Denver pa kukaju na Mareja da uzima previše šuteva. Ili da ne zna da spusti pas na post. Ali u sutšini ne može 1 igrač da vuče sam a Jokić nije u formi iz NBA i pravila su drugačija naravno. 

Background Picker
Customize Layout