Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

• Author
20 minutes ago, porucnik vasic said:

Ето коначно нека добра вест. Миленковић би био врх замена.

Oće baš da daju pare za Milenkovića od 28 godina, kakav bi to moneyball transfer bio?

Nego lepo Jacquet i Leoni koji zajedno imaju godina tu negde kao VVD, i nula minuta odigranih u PL.

• Replies 10.5k
  • Views 347.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Oće baš da daju pare za Milenkovića od 28 godina, kakav bi to moneyball transfer bio?

Nego lepo Jacquet i Leoni koji zajedno imaju godina tu negde kao VVD, i nula minuta odigranih u PL.

Никакав. Ето им Страхиња Павловић, игра лево, и добар из прекида. Није ни стар а Милан се није квалификовао за ЛЛШ. Чух да су Конатеу нудили 400 000 сома недељно. То је сулуда цифра једино да је повезана са бројем одиграних утакмица. Он ни пола не заслужује реално.

• Author
3 minutes ago, porucnik vasic said:

Чух да су Конатеу нудили 400 000 сома недељно. То је сулуда цифра једино да је повезана са бројем одиграних утакмица. Он ни пола не заслужује реално.

Nema šanse, te pare u LFC samo Virgil prima. Ja sam čuo da je tražio 250k (negde u rangu Gakpoove plate) ali su cenili da je i to previše.

Meni je Konate bio odličan, samo ga je trebalo nekako održati motivisanim i koncentrisanim. Klop je to nekad uspevao ali Slotov smor od fudbala nikako; igranje bez zadnjeg veznog svakako nije pomoglo štoperima, izgledali su kao klovnovi svaku drugu utakmicu.

Edited by Weenie Pooh

6 minutes ago, Weenie Pooh said:

Nema šanse, te pare u LFC samo Virgil prima. Ja sam čuo da je tražio 250k (negde u rangu Gakpoove plate) ali su cenili da je i to previše.

Meni je Konate bio odličan, samo ga je trebalo nekako oddržati motivisanim i koncentrisanim. Klop je to nekad uspebao ali Slotov smor od fudbala nikako; igranje bez zadnjeg veznog svakako nije pomoglo štoperima, izgledali su kao klovnovi svaku drugu utakmicu.

Сад слушах Линча. Каже да су њему извори из клуба рекли плата као Вергилијева.

Клопара је имао огромних мука са Конатео, ем се губи на терену као гуска у магли ем је био стално повређен. Ове године три четвртине сезоне тешко да је имао квалитет из српску најпрестижнију лигу.

Fala kurcu

Otkud sad ovo, pa izborio je lš

Vini da li slavis? Ode Slot ode Slot!

• Author

Vredi li skrolovati unazad do proleća 2025, kada su ovde najmudriji među nama predviđali da će po osvajanju titule uslediti katastrofična sezona koju će mu dozvoliti da izgura do kraja uprkos sveopštem blamiranju?

Nema na čemu.

budale, covek im doneo titulu i oni ovako

Bravo kreteni, sad Alonso u Čelsiju štrči ko Karl Meloun u Lejkersima.

• Author

A dobro sad, you win some you lose some. Doćće Iraola, Baskijac je Baskijac. Bitno je da ima prelazni rok i predsezonu, da ne uleće u novembru da vadi fleke od mrtvog Slotare.

Luis Enrique osvoji LS veceras, u ponedeljak pretstavljanje na Anfildu. Govoreci o nemogućim scenarijima

bilo bi zanimljivo videti iraolu sa top timom, ali liverpul se pokazao kao toliko neozbiljna organizacija ovim potezom da me ne bi čudilo i da se baskijac zahvali na ponudi. ni spursi ne bi otpustili trenera posle titule i izborene lš u 2 godine, ovaj nivo neozbiljnosti do sad nismo videli u pl, uncharted territories