Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

uzece Englesku ako Tuhel ne uspe. Vec su ga pitali prosle godine.

• Replies 10.5k
  • Views 347.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

15 hours ago, Moća said:

Za Arlea ❤️

Covek nije docekao. Tj mnogi nisu...

• Author

2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Dobro sad, naslednike Yahoo boysa ne treba shvatati ozbilljno, tj treba ih ignorisati.

19 hours ago, Moća said:

Za Arlea ❤️

То је то. И надам се да ће да понове интервал између две титуле ако наставе овако да играју.

• Author
2 hours ago, copkillah said:

Dobro sad, naslednike Yahoo boysa ne treba shvatati ozbilljno, tj treba ih ignorisati.

Evo ti jedan autentičan, snimljen u divljini, koji tvrdi da je Arteta GOAT jer je osvojio ligu sa ograničenim budžetom D

59 minutes ago, porucnik vasic said:

То је то. И надам се да ће да понове интервал између две титуле ако наставе овако да играју.

U stvari su i dalje prvi favoriti. Pep odlazi, od Liverpula ništa ako Slot ostane, ne verujem da Ćabi može da posloži Čelsi odmah, Junajted ovaj put neće imati samo jedno takmičenje u kome igra.

Nadam se da je Rene raspalio roštilj da proslavi ulazak u LŠ a da je Arle svratio na pivo

Umesto čestitke

@copkillah

slot je odstranio kancer iz svlačionice, prošlo je najgore

Edited by Pokojni Ruxin

12 hours ago, copkillah said:

U stvari su i dalje prvi favoriti.

Raya, Gabriel, Saliba i Rajs su realno sami osvojili titulu. Zapravo se plasim sta ce biti kad dodju dva kvalitetna krila.

1 hour ago, kipo said:

Raya, Gabriel, Saliba i Rajs su realno sami osvojili titulu. Zapravo se plasim sta ce biti kad dodju dva kvalitetna krila.

Mislim da će sledeće sezone da se promeni kriterijum u vezi sa onim šta rade u kaznenom prostoru prilikom prekida, mislim da im ruke više neće biti toliko odrešene kao do sada. Takođe, Saka je imao sezonu praktično za zaborav, pa ako se on digne, eto im to krilo.

1 hour ago, copkillah said:

Mislim da će sledeće sezone da se promeni kriterijum u vezi sa onim šta rade u kaznenom prostoru prilikom prekida, mislim da im ruke više neće biti toliko odrešene kao do sada. Takođe, Saka je imao sezonu praktično za zaborav, pa ako se on digne, eto im to krilo.

Ne mislim na to, ova cetvorka je branila sve 1:0 utakmice kad su igrali ko kurac (7 utakmica kaze ai) ili pobjede od 2:1 (13). 18 cleansheets u PL, 9 u CL. A tu su i njihovi golovi, odlucujuci uglavnom. Apsolutno najzasluzniji za titulu, opet, i pored (pre)cesto nikakve igre ostatka tima. Dodaj im bijesna, efikasna krila, to je 70% bolji tim.

Saka ili razbije ili se ne vidi, a i povredljiv je, nepouzdan. Martineli takodje. Ovo ostalo moze da prodje, mozda Artetu zamijeniti fantom

На Мерзију се спрема комисија да оцени сезону. То је тако тешко.

Нема објаве за НЋП?