Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

4 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

kakve primadone, drago mi što je jadan xabi izbegao barem ovaj metak

A lako je tebi, osigurali ste opstanak odavno, ni top 10 nije nedostižno...

• Replies 10.5k
  • Views 347.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

1 minute ago, copkillah said:

A lako je tebi, osigurali ste opstanak odavno, ni top 10 nije nedostižno...

brentford je teško gostovanje, za sad mogu da računam samo na sigurna 3 boda protiv arsenala

Jbt kakvi moroni vode Liverpul

5 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

brentford Everton je teško gostovanje, za sad mogu da računam samo na sigurna 3 boda protiv arsenala

Ali čak smo ih i mi dobili, pa može i Sanderlend.

6 minutes ago, napadaj said:

Jbt kakvi moroni vode Liverpul

Ne znam šta im se tačno desilo, do pre dve godine to je bio savršeno vođen klub.

• Author

moram priznati da ozbiljni ljudi vode liverpul. mnogi bi poklekli navijačkoj histeriji i otpustili čoveka koji je u prvoj godini doneo titulu, a u drugoj tek započeo neophodnu rekonstrukciju tima. koliko god to zvučalo smešno i nemalo nikakve logike

Edited by Pokojni Ruxin

Ливерпулова легенда тренер Челзија дочим НЋП спрема сепктакл Аморим стајл у идућој сезони.

Пакао.frust

2 hours ago, copkillah said:

Ne znam šta im se tačno desilo, do pre dve godine to je bio savršeno vođen klub.

Mrzim Liverpul maaalo manje od Zvezde, a navijao sam da on dođe kod vas. Ovo sad nekako čudno, nema smisla.

4 hours ago, Jeremija said:

E, nek im je rekao ...dva kola pred kraj sezone ajde

Pričao je i zimus pa su ga napadali da je to uradio samo zato što je ispao iz tima, ali su propustili da vide da je poruka bila da izbacivanje njega iz tima neće ništa promeniti i da je samo alibi za trenera koji je pogubio sve konce i koji je izgubio svlačionicu. Ovo što se sada dešava je samo kulminacija toga i ovo je Salahov oproštajni poklon za navijače, u nadi da će da uprava možda ipak da reaguje.

jedva čekam da slotara rastera sve razmažene heavy metal zvezdice i sagradi liverpul sutrašnjice po svojoj meri

• Author

Ja sam se sve nadao da se radi o nekom prećutnom dogovoru između ćelavog neznalice i fsg da se, kao, sporazumno rastanu na kraju sezone, a da se iza kulisa završava dogovor sa Šabijem… ova vijest me je baš ubedačila, izgleda da oni stvarno planiraju da zadrže onog bijednika, što je prilično jasan pokazatelj da neko na visokim pozicijama u klubu/među vlasnicima nema pojma gdje udara... a to je, bojim se, prečica za povratak Liverpula u rupu iz koje je prošli put izlazak potrajao 30 godina

То је то.