Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

• Replies 10.5k
  • Views 347.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

ako neko voli fudbal i taktiku...

19 hours ago, John Coltrane said:

što kmečite, jel hoćete da kerik nastavi da kupi nezaslužene bodove pa da završite trajno sa njim na klupi? srećno s tim fantom

Deluje da 40 bodova neće biti dovoljno za opstanak ove sezone.

22 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

što kmečite, jel hoćete da kerik nastavi da kupi nezaslužene bodove pa da završite trajno sa njim na klupi? srećno s tim fantom

Junajted je Junajted, ali 4x je 4x fantom

Mislim da je izvjesno da ce Kerik dobiti full time posao; Prvo, bijesni kandidati poput Enrikea, Kontea, pa i Tuhela su zauzeti. Osim njih, svega je par kandidata koji bi mogli iznijeti pritisak treniranja Junajteda, a i da li bi. Ja bih se slozio sa nekim od njih - Marko Silva prije svih, Edi Hau, mooozda Emeri. Hurceler (ako se tako cita) iz Brajtona je interesantan lik. Kazu i Nagelsman ali ja ga nisam nesto gledao. A to nas dovodi do red velicina Kerika, koji je Red, vec je iznio pritisak, ima svlacionicu 100%, ima rezultat povratka u CL (da ne ureknem), dobio je velike meceve i tim igra dobar fudbal. Nema razloga da se klub kocka njegovom smjenom, bila bi katastrofa da novi trener ne klikne.

Edited by kipo

xavi simons pokidao ligamente kolena. necemo ga videti do 2027.

1 hour ago, kipo said:

Junajted je Junajted, ali 4x je 4x fantom

Mislim da je izvjesno da ce Kerik dobiti full time posao; Prvo, bijesni kandidati poput Enrikea, Kontea, pa i Tuhela su zauzeti. Osim njih, svega je par kandidata koji bi mogli iznijeti pritisak treniranja Junajteda, a i da li bi. Ja bih se slozio sa nekim od njih - Marko Silva prije svih, Edi Hau, mooozda Emeri. Hurceler (ako se tako cita) iz Brajtona je interesantan lik. Kazu i Nagelsman ali ja ga nisam nesto gledao. A to nas dovodi do red velicina Kerika, koji je Red, vec je iznio pritisak, ima svlacionicu 100%, ima rezultat povratka u CL (da ne ureknem), dobio je velike meceve i tim igra dobar fudbal. Nema razloga da se klub kocka njegovom smjenom, bila bi katastrofa da novi trener ne klikne.

ako hoćete da nekad osvojite titulu naravno da se mora rizikovati. ok junajted nije siti pa da privuče najveća trenerska imena sadašnjice (fantom), ali možda postoji neki klop u nekom dortmundu i za njih. kerik nije taj

Edited by Pokojni Ruxin

Sta znam, sve dok sa nasledjenim razjebanim timom i brdom povreda pregazi Siti, Arsenal, Celzi... nije on tako los. Pa bumo videli sta nose pojacanja, CL.

1 hour ago, Pokojni Ruxin said:

kerik nije taj

Ovo ide u potpis sleep

2 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Deluje da 40 bodova neće biti dovoljno za opstanak ove sezone.

Utakmica godine protiv Brentforda, ako West Ham izgubi, moze da se slika.

6 hours ago, 189- said:

xavi simons pokidao ligamente kolena. necemo ga videti do 2027.

Bilo je očigledno da nema snage za više od 45 minuta u PL...

Još jedan od brojnih promašaja Totenhema u zadnjih 5-6 godina.

Medicinski tim Totenhema je očigledno kršina... Neverovatan je ovoliki broj povreda iz sezone u sezonu

Totalni fudbal fantom

dva puta sam bacio pogled na utakmicu, prvo kada je amad gurnuo shawa pa dosudjen faul unitedu, drugi put sada kada je maguire glavom izbacio loptu i poceo da se valja jer je iz simulirao da ga je outtara udario u glavu wacko

Prvo Amad indisponiran, bilo bi 3:0 u prvom, zatim Tiago isto tako, bilo bi nerijeseno. Jos dva boda ako se ne varam jerry

inace, trenutno se spominju tri imena koji su kao favoriti za klupu chelsea:

iraola

marco silva

xabi alonso

moja prva zelja je simeone, ali tu su sanse oko 5%, od ove trojice bih voleo xabija ali je iraola favorit.