Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

2 hours ago, napadaj said:

Siti je i dalje potpuno nebitan klub. Svi žele da Arsenal izduva, a to što u tom slučaju Siti osvaja je skroz nevažno.

aha kako da ne. na primer bitniji od svih engleskih klubova osim mozda liverpoola.

• Replies 10.5k
  • Views 347.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Daj Boze da zauvek budemo ovako nebitni

14 hours ago, 189- said:

aha kako da ne. na primer bitniji od svih engleskih klubova osim mozda liverpoola.

Ma kakvi. Rezultatski uspešni, ali potpuno irelevantni čim svaki navijač Junajteda, Čelsija, Liverpula i Arsenala radije bira Siti kao osvajača titule nego nekog od navedenih.

14 minutes ago, napadaj said:

Ma kakvi. Rezultatski uspešni, ali potpuno irelevantni čim svaki navijač Junajteda, Čelsija, Liverpula i Arsenala radije bira Siti kao osvajača titule nego nekog od navedenih.

nemoguće je da biraš artetu pre pepa a da voliš da gledaš fudbal, takvi ljudi ne postoje fantom

Meni lično je svejedno, važno mi je samo da engleska Zvezda ne osvoji. fantom

Ko je engleska Zvezda, Junajted?

Noup

Jedan klub čiji navijači imaju deluzije o sopstvenoj veličini, koji je 20 godina proveo na History Channelu i tako redom.

1 hour ago, napadaj said:

pa to ima vise veze sa ostalim timovina nego sa cityjem. rezultatski uspesni? pa sta je ostalo bitno osim rezultata? liverpool i united su izgradili sve samo zbog rezultata inace bi bili samo jos jedan everton i fulham.

previse se oslanjate na (pra)istoriju. evo pogledaj chelsea, osvojili smo cwc proslog leta, ls pre par sezona a sada smo blizi da za dve sezone bude tamo gde je tottenham nego da opet budemo u borbi za trofeje. koga briga sta smo sve uzeli pre 15-20 ili godina, sadasnjost je jedino bitna.

1 hour ago, napadaj said:

Noup

Jedan klub čiji navijači imaju deluzije o sopstvenoj veličini, koji je 20 godina proveo na History Channelu i tako redom.

MUTD poslednja titula 2012/13, prosle su 2/3 od tih 20godina (Liverpul 30g nije uzeo ligu) i na pola ste od 30g.

Arsenal poslednja titula 2003/4, prosle 22g. Mogu ove uzeti i ja bih voleo.

Hocu da kazem vreme leti, nije los History Channel kad nema bolje, ali 'mi' to sad ne gledamo, vec neki drugiD

Deluzije o velicini sa 20titula lige i 6CL, daj malo realnosti.

5 hours ago, napadaj said:

Noup

Pretvaraš se u kompletnog mentola kada su ove teme u pitanju, iako inače nisi.

Saberi se i prihvati realnost. Razumem ostrašćenost i sve, ali zvučiš kao onaj Arsenalov navijač koji je u nekom podkastu krenuo da objašnjava kako je Arsenal veći od Liverpula zbog titula koje je osvajao '30-ih godina XX veka.

Čuj, deluzije o sopstvenoj veličini, a bukvalno u svakoj zemlji ćeš u jednom ili više gradova naći lokale koji nose ime Liverpula. U Srbiji ih je bilo barem 4-5 (zajedno sa onima koji više ne postoje). Eno, iskočio mi klip nekog stranca koji putuje po Evropi i naleteo je na Liverpul pab u Tirani. Koliko iz prve ruke znaš za te slučajeve kada je Junajted u pitanju?

Tako i Zvezda ima brojnost, o tome ja pričam fantom

Utego Kerik

3 minutes ago, napadaj said:

Tako i Zvezda ima brojnost, o tome ja pričam fantom

Pa čekaj, zar glavni argument MU kao "najvećeg" nije ogromna brojnost navijača u celom svetu?

Jer, trofeji svakako ne mogu da budu fantom

jebeno jedinstvo.....pardon my french