Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

sad očekivalo se, ali opet knedla u grlu

• Replies 10.5k
  • Views 347.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Ne znam koji PR apartčik za klub koncipira i snima te farewell videos, ali trebalo bi ga najuriti možda i pre nego Slota.

Trentov je isto ovako izgledao i zvučao - lik čita sa nekog papira/ekrana, bukvalno recituje, čak ni u kameru ne gleda. Šta koji kurac to predstavlja, zašto mučite i njega i nas?

Ako ima nešto da kaže svojim rečima, super, neka kaže. Ako nema, ne mora, nikom ništa. Ali ovo je kao ChatGPT sa arapskim naglaskom da slušam.

• Author

Image

Apsurdni brojevi.

Još 10 utakmica mu je ostalo ove sezone.

Stvarno mi je grozno da odlazi posle ovakve sezone.

Legenda kluba, legenda PL, to je najmanje što može da se kaže za njega.

Edited by copkillah

20260324_213447.jpg20260324_213450.jpg

Dobro, ovde ima par stvari koje su impozantne, ostatak podseća na čuvene NBA statistike radi statistike. Potpuno drugu ulogu i poziciju su imali wingeri u Gigsovoj eri

Bolje da napises koje rekorde nije oborio:

All time goal scorer (Ian rush)

Het tricks: ima ih 4 (Ian Rush i Robbie Fowler po 5)

Goals per game: Salah 0.61, Torres 0.63

Najvise nastupa

Asistencije u ligi

3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Dobro, ovde ima par stvari koje su impozantne, ostatak podseća na čuvene NBA statistike radi statistike. Potpuno drugu ulogu i poziciju su imali wingeri u Gigsovoj eri

com.google.android.googlequicksearchbox_20260324220449.jpg

3 minutes ago, copkillah said:

com.google.android.googlequicksearchbox_20260324220449.jpg

Pa jeste, približnije je Salahu ono što je igrao Anri nego Gigs. Msm u toj eri "4-4-2" fudbala

Pored svih rekorda, meni je najimpozantnija stvar to kako je Salah u nekim vec zrelim fudbalskim godinama, presao iz "prosecnog", pa cak i "promasaj napadaca" u jednu fuckin' legendu i jednog od najboljeg tehnicara danasnjice uz Mesija. Obicno se takvi igraci jako rano naslucuju, poput Mesija, Ronalda, imaju malo varijacija ali generalno to je to od 19-20 godine, takav je i Oven bio, ali Salah je bio neki random bradonja koji je popunjavao mesto u Celziju kada nema ko da igra, malo se probio i procuo u Romi u toku samo jedne sezone i onda spektakl u Liverpulu. Ne znam uopste sa kojim igracem da uporedim njegovu karijeru. Car. Najvise mi je zao sto su mu "oteli" Manea u momentu kada su bili najjaci ofanzivni par na svetu, moderni "Esli Kol i Dvajt Jork", imao bi Liverpul sa njima jos vise titula.

Edited by JohnnyD

Jedan od onih po kojima ce se sledecih 30 god pamtiti i pominjati PL ziga

2 minutes ago, JohnnyD said:

Pored svih rekorda, meni je najimpozantnija stvar to kako je Salah u nekim vec zrelim fudbalskim godinama, presao iz "prosecnog, pa cak i promasaj napadaca" u jednu fuckin' legendu i jednog od najboljeg tehnicara danasnjice uz Mesija. Obicno se takvi igraci jako rano naslucuju, poput Mesija, Ronalda, imaju malo varijacija ali generalno to je to od 19-20 godine, takav je i Oven bio, ali Salah je bio neki random bradonja koji je popunjavao mesto u Celziju kada nema ko da igra, malo se probio i procuo u Romu u toku samo jedne sezone i onda spektakl u Liverpulu.

Ajmo reci da je Murinjo idiot.

mourinho je idiot sto je pustio de bruyneta i matu a salah je bio uzasan kad god je igrao za chelsea.

2 hours ago, JohnnyD said:

moderni "Endi Kol i Dvajt Jork"

FTFY.

Šteta što ide Salah, mogao je bar još dve godine da igra na vrhunskom nivou.

Od kada sam ga gledao u Violi oduševio me je.

13 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pa jeste, približnije je Salahu ono što je igrao Anri nego Gigs. Msm u toj eri "4-4-2" fudbala

Dobro, ovo moje se više odnosilo na "statistike radi statistike".