Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

IMG-941be4c21d5b825cea37ab7844a33a30-V.jpg

I posle krenu neka poređenja igrača/štopera iz više era. Ovo je drugi sport u odnosu na pre 10 godina, a kamoli ranije

• Replies 10.5k
  • Views 347.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Onda moze i novo pravilo, nema vracanja lopte na svoju polovinu.

3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

IMG-941be4c21d5b825cea37ab7844a33a30-V.jpg

I posle krenu neka poređenja igrača/štopera iz više era. Ovo je drugi sport u odnosu na pre 10 godina, a kamoli ranije

Golmani više igraju nogom i koriste se često za promene pravca ili za izvlačenje protivnika. S tim i pasovi od odbrambenih ka golmanu se dešavaju na desetine puta tokom meča.

4 hours ago, dragance said:

Golmani više igraju nogom i koriste se često za promene pravca ili za izvlačenje protivnika. S tim i pasovi od odbrambenih ka golmanu se dešavaju na desetine puta tokom meča.

Ovo kad kažeš, zvuči kao da se ranije nije vraćala lopta golmanu. Mislim da je to zanemarljiv procenat u odnosu na ostala dodavanja.

38 minutes ago, copkillah said:

Ovo kad kažeš, zvuči kao da se ranije nije vraćala lopta golmanu. Mislim da je to zanemarljiv procenat u odnosu na ostala dodavanja.

Daj, ne zajebavaj me. Vraća se u mnogo većem broju nego i onda kada su golmani mogli da je uzmu u ruke nakon povratne. Dodavanja na petercu prilikom izvodjenja lopte, diamond passing, itd.

Razumem ja da bi ti da nabudzis nekakve statistike za mega-najboljeg štopera svih vremena u vaseljeni, ali nije tako.

35 minutes ago, dragance said:

Daj, ne zajebavaj me. Vraća se u mnogo većem broju nego i onda kada su golmani mogli da je uzmu u ruke nakon povratne. Dodavanja na petercu prilikom izvodjenja lopte, diamond passing, itd.

Razumem ja da bi ti da nabudzis nekakve statistike za mega-najboljeg štopera svih vremena u vaseljeni, ali nije tako.

Statistika o broju njegovih dodavanja je irelevantna za ono zbog čega je mega-najbolji štoper svih vremena u vaseljeni fantom

Just now, copkillah said:

Statistika o broju njegovih dodavanja je irelevantna za ono zbog čega je mega-najbolji štoper svih vremena u vaseljeni fantom

Ok, ali opet nije ni blizu te titule koju mu niko osim bazendzijskih navijača ne daje.

42 minutes ago, dragance said:

Ok, ali opet nije ni blizu te titule koju mu niko osim bazendzijskih navijača ne daje.

Slažem se, daleko je van konkurencije fantom

Могу ли инвалиди са Мерзисајда да добију ове четвртолигаше. Питам за једног друга са мањком косе.fantom

jbt, ko je ovaj arenin debil navijač brentforda koji prenosi utakmicu?

realno doživeo bi fras da brentfordu nisu dosudili 20-i penal u sezoni

A dobro, verovatno je bio penal ono u prvom poluvremenu, tako da im je vratio ono što im je uzeo.

Lično bih rado zamenio ovaj prolaz za tri boda protiv istog protivnika kada budemo igrali u šampionatu. Brine povreda Samervila. Kako znaju i umeju moraju ga zakrpiti do Aston Vile.

Значи НЋП се окреће обавезама у првенству.

Jel moguće da će Tudor dočekati vikend

covid19