Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

• Author
3 minutes ago, Bogotac said:

I dalje ne kapiram puštanje Diaza

cody-gakpo-liverpool.gif

Diaz je hteo više para, imao je nešto tipa dvadeseti ugovor od 25 igrača kao starter.

A klub je reagovao sa, "U pravu si, nije realno da tvoja rezerva zarađuje tri puta više para. Aj ti pali a on da nam počinje svaku utakmicu."

3 minutes ago, Bogotac said:

i davanje jebenih 150 miliona za Isaka,a došao Ekitike.

Ekitike je bio nepoznanica, mlad dečko, nedokazan. Isak provereni PL kvalitet, znaš tačno šta možeš da očekuješ. (Da će propustiti 75% utakmica zbog povrede.)

Bila su potrebna dva napadača da se zamene Jota i Darwin, jebiga, plus Diaz koji je često igrao lažnu devetku.

E sad, što su spizdili pare na Isaka a pustili da i Guehi i Semenyo završe u Mančesteru, to pitaj @copkillah - on nas je ovde uveravao da ima smisla čekati da liku istekne ugovor na leto, nema šanse da neko uleti u januaru i uzme ga...

• Replies 10.5k
  • Views 348.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Biće bolje sa drugim trenerom.

Preskupa je ovo igračka za Slota.

Neko se tu debelo proeračunao,ili je samo ego u pitanju kad je Diazova plata u pitanju,lik je mnogo bolji igrač od Gakpa

Odgledao sam jos nekoliko puta "penal", neverovatno sta je on okarakterisao kao penal, i da ga nisu zvali da pogleda VAR. Siguran sam da bi ponistio da je gledao, Nunes vec sutnuo loptu daleko u gol aut, Alison nije mogao samo da nestane sa te putanje, i lepo je povukao ruke i nicim nije napravio faul. I sta bi sa onim golman je zasticen u kaznenom? Serem se u sudije, kao ajde jos malo da napravimo "vestacku" dramu oko trke za titulom? Jebena plastika smrdi i dalje, jedva cekam da ga pljuckavac izduva ove sezone i da ode vise u kurac negde, a da Seik predje na neki drugi sport.

Edited by JohnnyD

Lopta je bila u igri u vreme kontakta. Sve jasno definisano fudbalskim pravilima

BTW tek sad vidim da je Diaz dao 3 gola danas i iznudio 2 penala. Kakav mega-zajeb Liverpula, kao onda sa Maneom.

• Author
11 minutes ago, JohnnyD said:

BTW tek sad vidim da je Diaz dao 3 gola danas i iznudio 2 penala. Kakav mega-zajeb Liverpula, kao onda sa Maneom.

Deluje tako, ali ja nešto mislim da bi Diaz u ovom današnjem LFC izgledao isto tako bedno kao što Gakpo izgleda.

Ovo što Slot očekuje od krila da mu igraju, tu bi mogao dobro da izgleda prime Messi i ne znam da li još pet igrača.

4 hours ago, Weenie Pooh said:

Apsolutno. Pokušao da zaštiti gubitnika, ali nema više tu diskreciju. VAR doneo ispravnu odluku.

Trebalo je samo Soboslai da dobije crveni i da se gol prizna.

Ne znam slovo zakona ali ovo mi je jedino logično.Da je madjar stigao do lopte ispred gola ,onda neka vrate na slobodnjak.

Čak smo to videli toliko puta da igraču posle akcije se pokaže crveni iako nije zaustavio akciju .

I penal je smešan ,lopta je bila u granicama terena ,kako da nije ,možda je neko iz publike mogao da igra

• Author
9 hours ago, Fanta said:

Wini danas sam jedan od vas!

5 hours ago, Fakundo Sava said:

I penal je smešan ,lopta je bila u granicama terena ,kako da nije ,možda je neko iz publike mogao da igra

Ali potpuno je irelevantno da li neko može da igra loptom. Zamisli da je lopta na suprotnom kraju terena. Dok god je unutar granica terena, sankcioniše se svaki faul u 16 kaznenim udarcem. Možda ti se pravila ne sviđaju, ali ona se svakako ne menjaju u 90.minutu neke utakmice

12 hours ago, Weenie Pooh said:

E sad, što su spizdili pare na Isaka a pustili da i Guehi i Semenyo završe u Mančesteru, to pitaj @copkillah - on nas je ovde uveravao da ima smisla čekati da liku istekne ugovor na leto, nema šanse da neko uleti u januaru i uzme ga...

Ja sam razumeo da je on postigao džentlmenski dogovor sa Liverpulom, moja greška

Happy Adam Scott GIF by Sky

Inace, neverovatno koliko je premijer liga jaca od italijanske - Kijezu sam stvarno cenio kao najjaceg igraca Juventusa pre par godina, a i pokidao je ono evropsko prvenstvo kada su Italijani uzeli zlato. Nemoguce da je zaboravio da igra fudbal, trenira redovno sa ekipom, i tacno je da dobija sansu na kasicicu ali se prosto vidi da on ne moze da bude neki dominantan igrac kao sto je to bio u Seriji A. Virc polako i pronalazi sebe, ali Kijeza je promasaj bio od starta, on je prosto igrac koji moze da bude koristan samo kad mu das glavnu ulogu i slobodu kakvu je imao u Juventusu i u reprezentaciji, pa teras na konto te taktike, sve ostalo i neke epizodne uloge i takticke zamisli su beskorisne za njega.

18 minutes ago, JohnnyD said:

Inace, neverovatno koliko je premijer liga jaca od italijanske - Kijezu sam stvarno cenio kao najjaceg igraca Juventusa pre par godina, a i pokidao je ono evropsko prvenstvo kada su Italijani uzeli zlato. Nemoguce da je zaboravio da igra fudbal, trenira redovno sa ekipom, i tacno je da dobija sansu na kasicicu ali se prosto vidi da on ne moze da bude neki dominantan igrac kao sto je to bio u Seriji A. Virc polako i pronalazi sebe, ali Kijeza je promasaj bio od starta, on je prosto igrac koji moze da bude koristan samo kad mu das glavnu ulogu i slobodu kakvu je imao u Juventusu i u reprezentaciji, pa teras na konto te taktike, sve ostalo i neke epizodne uloge i takticke zamisli su beskorisne za njega.

Kijeza nema snage za PL fudbal, to je glavni problem. On može samo da bude impact igrač sa klupe u ovom trenutku, a kao što si rekao, to verovatno nije uloga za njega.

• Author

Death to the Great Satan.