Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

Just now, Bogotac said:

Prodati bodove protiv ovih,tuga

ma ovi su i zasluzili, mogli su i do pobede

celzi, brajton su glupo prosipani bodovi, ali isto raspadanje u drugom i ko nas jebe

nije lako nadoknaditi kevina i gundoa. nespreman rodri, mrtvi bernardo i promasaj reijnders. rupetina.

• Replies 10.5k
  • Views 348.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ma jok,izašli turistički u drugom,to su nedopustive stvari,opet,Haland se smeje na kraju tekme,jebe mu se,kinta kaplje,lagano

Edited by Bogotac

kriminal onaj prvi gol

Just now, Mercuzzio said:

Si čuo za hibris?

Čuo sam, ali nekako mi je simpatično da na nepravdu kuka jedan od retkih fudbalera koji mora da sakupi 3 žuta za isključenje. I danas je trebao na tuš, pa ga je Pepara ekspresno zamenio

2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Čuo sam, ali nekako mi je simpatično da na nepravdu kuka jedan od retkih fudbalera koji mora da sakupi 3 žuta za isključenje. I danas je trebao na tuš, pa ga je Pepara ekspresno zamenio

Isto se može reći za stotine igrača koji su jaki u duelima. Kao recimo Gabriel, Van Dajk, Romero, Casemiro.... Svaki ozbiljan tim ima makar jednog takvog igrača. E sad da li će im sudije progledati kroz prste to zavisi od milion stvari.

Ovde Rodrigo govori svoje mišljenje koje su već izgovorili mnogi drugi komentatori i stručnjaci u engleskoj. Ja lično mislim da je gol regularan jer je Solanke ipak dirao loptu a Guehl verovatno nije. Ali to može da bude za debatu a ne za mačevanje sa nevidljivim simpatizerima Man Sitija i isterivanje nekih svojih ličnih frustracija prema određenim igračima.

Mislim da sam prethodne sezone nahvatao bar 10 UTD mečeva, ove bar 5 za sad...

Jel mi se čini ili je Kazemiro mnogo bolji ove sezone?

tyrique george ce na pozajmicu u everton.

usput vracamo sarr-a (govno na madjarskom btw) a nazad u strasbourg saljemo anselmina koji nije hteo tamo, ali nakon konjske glave u krevetu se predomislio.

jaquet ako dodje to ce biti na leto. prica i o valentinu barcu kao pojacanju.

milan se raspitivao za disasija i kao hteli su ga kupiti pa predomislili. cenim da ga nikad nisu ni hteli kupiti nego zajebavaju sportske direktore chelsea da se ponadaju prodaji disashita. vec treci prelazni rok ista prica.

izgleda da ce jaquet ipak u liverpool 55 miliona funti + 5 bonusi. blizu su dogovora. kante ide u fenerbahce

Edited by 189-

• Author
2 hours ago, 189- said:

izgleda da ce jaquet ipak u liverpool 55 miliona funti + 5 bonusi. blizu su dogovora. kante ide u fenerbahce

Ali isto tek na leto, ne treba im sad, mogu Endo i Gravenberch da uskaču po potrebi sad

5 hours ago, 189- said:

Који је овај преваратнт?

• Author
5 hours ago, porucnik vasic said:

Који је овај преваратнт?

Štoper Rena, 20 godina.