Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

37 minutes ago, kipo said:

Mozda. Meni je to dosta glupavo, sistem prilagodjavas protivniku, svojim igracima, sistem mijenjas tokom utakmice. Totalno je glupo drzati se iste seme svaki put, mada Amorim to i ne radi striktno koliko trube mediji i znalci.

Pa i nije striktan. Evo ubacio Jora umesto Kazemira, vratio na 3 štopera, i gle čuda, Njuka ima field day u vašoj zadnjoj trećini D

• Replies 10.5k
  • Views 348k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Poslednjih pola sata se braniti na Old Trafordu zaista nema opravdanja, prije svega.

Hoćete umiranje u lepoti ili ćete 3 boda sa tinedjžerima na terenu ?! Odlučite se već jednom...

Nažalost niko neće pamtiti promašaje protiv Fulama, Arsenla, VestHema, Evertona, Bormuta, ali se svi sećaju da smo prošlu sezonu završili 15.

Koje promašaje protiv West Hama. Niste dve krštene šanse napravili za celu utakmicu, od kojih je jednu Dalo iskoristio !?

18 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Koje promašaje protiv West Hama. Niste dve krštene šanse napravili za celu utakmicu, od kojih je jednu Dalo iskoristio !?

Budi ljubazan pogledaj hajlajce - Mbeumo "pomoćna" igra sa Brunom šut koji Areola vadi ispod prečke, pa Amadov centaršut sa desne strane Zirkze butinom/kolenom sa 5m i Van Bisaka vadi sa gol linije, a u nastavku Bruno sa ivice 16m u skoku hvata volej i kaći spoljni deo stative, pa u drugom ona lopta Bruna za Mbeuma za 1na1 sa Todiboom i duel koji bi mogao biti i penal, a na tu loptu natrčava Kunja i šutira preko gola, pa Bruno Fernandes sa penala preko gola naleće na odbitak Areole posle cenaršuta Kasemira, pa Lisandro šalje 40m dugu loptu Mavropanos loše glavom Bruno sa ćoška 5m opet prebacuje gol (sam pred Areolom) .

Ne treba pomenuti da se vi dali gol iz kornera i van toga imali samo jedan šut u spoljnu mrežu (milsim Boven) i da je VanBisaka zaslužio drugi žuti (što si čini mi se i ti napisao) .

Sve to što si naveo, osim šuta Mbeuma ispod prečke koji je Areola izvadio, nije ni približno bilo tako opasno, a naveo si bukvalno sve što je makar malo doprinelo XG-u, koji je na toj utakmici za vas bio 1.79.

Jest AWB zaslužio drugi žuti, ( neki 85.-86. minut, nakon što smo izjednačili ) nikad nisam imao problem priznati takve stvari, i mi jesmo kurac na biciklu, uopšte ne tvrdim da smo mi tu utakmicu igrali nešto dobro ili da smo nešto zaslužili. Bila loša utakmica, sa malo šansi, vi loši, mi još gori. Siguran sam da MUTD ima utakmica gde ima mnogo više stvari za kojima može da žali od ove.

Poenta je da je UTD prosuo poprilično bodova u mečevima u kojima je bio bolji protivnik i imao više šansi, bez obzira koliko se one tebi činile dobre ili ne.

Npr. Njukasl, ekipa koja u gostima ima samo 1 trijumf u 9 kola, je sinoć imama najviše dodira u protivnčkom 16tercu u dosadašnjem delu sezone, a uzorak je već 50%. Iz vizure ovog podatka i činjenice da je Njukasl imao za čim da žali , napisah kipu da me iskreno zabole za umetnički dojam sve dok vidim da i mi u nekom meču pobedimo a da smo možda bili slabiji protivnik tj. igrali lošije tj. stvorili manje šansi.

To si u pravu. Da je meni jedno 3-4 ovakve pobede sad kad ide malo lakši raspored u idućih par nedelja.

2 hours ago, John Coltrane said:

Hoćete umiranje u lepoti ili ćete 3 boda sa tinedjžerima na terenu ?! Odlučite se već jednom...

Nažalost niko neće pamtiti promašaje protiv Fulama, Arsenla, VestHema, Evertona, Bormuta, ali se svi sećaju da smo prošlu sezonu završili 15.

Promasaj je sastavni dio igre. Sinoc je Njukasl imao bar jednako toliko razloga da kuka za propustenim, pa bi se pridruzili tim timovima, a razlog zasto imaju najvise dodira u protivnickom 16 treba traziti kod nas. Puka sreca, odnosno njihova nesreca i Lemens su sacuvali mrezu.

Ali ja sam generalno zadovoljan dosadasnjim dijelom sezone. Klub prolazi tektonske promjene, nova uprava, novi trener, nova filozofija, novi igraci, mladi igraci, povrede, izostanci.. Tim trenutno moze izgubiti od svakoga ali i svakoga pobijediti. Na boxing day biti u trci za Evropu je vise nego dobro za ovaj period. Odavde samo naprijed fantom

Ovaj Dajsov Forest bas uzivanje gledati

Gol gol gol (u Shervudu)

Gde smo sad Slot hejteri... fantom

Tu.

Rekoh ja sve ce to leci kad se vrati Frimpong i da ne slusa Slota, vec ide napred.

Nas Hojlund ga konacno dade.

No image preview

Streamff - a5f82aa8

With Streamff service you can share your video in two clicks, as easy as it sounds.

komentator provocira vinija

Nevidljiva ruka tera i protivnike da posle kornera daju gol sebi.

Edited by Milošica