Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

Hincapie, koja teleca glava, dzabe Arsenalu sve kad se pojavi jedan ovakav i zasmrdi ceo klub

Edited by JohnnyD

• Replies 10.5k
  • Views 347.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

4 minutes ago, JohnnyD said:

Hincapie, koja teleca glava, dzabe Arsenalu sve kad se pojavi jedan ovakav i zasmrdi ceo klub

Nije džabe jbg, većina timova ima 5+ takvih

3 hours ago, levi said:

bio je Kekerez u Rapidu iz Wiene, nema gde nije bio, vodio ga je ćale kao meče po celoj evropi

Боли те Милошев успех?

2 hours ago, Weenie Pooh said:

Zapadna šunka je jedini upadljivo gori tim od Liverpula u ovoj ligi.

+1

Сандерленд има да нас одучи од фудбала. Форест стајл. Мада, сад пошто је попио корпу од Реала можда се покојни Ибрахим повампири.

Djokereš bez potrebe uklizava, puka sreća da nije slomio ruku Raji.

Овај Арсенал је тако одвратан тим да човек нехотице почне да навија чак и за Реал или бајерн против њих.

Šteta za 2 boda. Prava prvenstvena. Verovatno smo malo umorni od Bajerna.

prokenjalo arsenala ali nebitno i bod je dobar ako se igra 70 minuta bez najboljeg igraca.

4 minutes ago, porucnik vasic said:

Овај Арсенал је тако одвратан тим да човек нехотице почне да навија чак и за Реал или бајерн против њих.

Ja to nisam primetio do veceras, al sad bas gorak ukus. U trci Celzija, Arsenala i Sitija, navijao sam za Ars, a i da se kolega Martinez malo poraduje ove sezone lolol, ali sad mi je ono bas svejedno.

Pravedna podela bodova. Zadovoljan sam igrom Celzija. Opasna greska izvodjenje J.Pedra i uvidjenje Delapa ali eto izvukao se bod.

Arsenalova poslednja sansa za titulu moraju da uzmu ove godine...

Dobar rezultat, Liverpul se približio na samo devet bodova fantom

6 minutes ago, mozzer said:

Pravedna podela bodova. Zadovoljan sam igrom Celzija. Opasna greska izvodjenje J.Pedra i uvidjenje Delapa ali eto izvukao se bod.

Arsenalova poslednja sansa za titulu moraju da uzmu ove godine...

nije greska imo, moglo se bunariti na mnogo jaceg delapa i tako cuvati loptu. greska je bilo izvodjenje estevaa koji kao hazard moze sam protiv vise njih i da stvori neku prednost i priliku nakon kontri. ali ajde garnacho je provereniji igrac za ove jace utakmice, gde treba i malo cvrstine.

3 minutes ago, 189- said:

nije greska imo, moglo se bunariti na mnogo jaceg delapa i tako cuvati loptu. greska je bilo izvodjenje estevaa koji kao hazard moze sam protiv vise njih i da stvori neku prednost i priliku nakon kontri. ali ajde garnacho je provereniji igrac za ove jace utakmice, gde treba i malo cvrstine.

Slazem se ali Estevao je bio dosta los u prvom...

3 minutes ago, mozzer said:

Slazem se ali Estevao je bio dosta los u prvom...

meh sa takvim igracima uvek se to moze istrpeti jer imaju flair tj lucidnost da izmisle gol niizcega

Isto kao i kod nas što je prerano izbacio Ezea i uveo Đokereša, koji se nije video do kraja.

Dobro šibanje, prvi put ove sezone sam imao osećaj da igramo pravu derbi utakmicu.

2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Isto kao i kod nas što je prerano izbacio Ezea i uveo Đokereša, koji se nije video do kraja.

Dobro šibanje, prvi put ove sezone sam imao osećaj da igramo pravu derbi utakmicu.

Protiv nas ste bili svesni da nemate šta da tražite? fantom