Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

1 hour ago, Lancia said:

Lele al olupa Siti bazendzije. Sad kad se zainati Pep protiv segrta, Arsenalu ne gine opet drugo mesto.

Pa fako beše i prethodni put. Do Božića/kraja januara Arsenal prvi, a posle se zahukta Pep i opet Arteta drugi.

• Replies 10.5k
  • Views 347.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

15 hours ago, Weenie Pooh said:

Čitave dve godine mlađi?

A ranije sto je igrao?Nemoj mi reci da racunas samo tu zadnju sezonu sa klopom.

Naravno Salah sad pati delom zbog Slota a vecim delom sto gubi brzinu pa mu njegove prednosti ne dolaze vise do izrazaja.

A ne pomaze ni cinjenica da nema samopouzdanje kao nekad pa onda promasuje ono sto je pogadjao prethodnih sezona.

22 hours ago, WTID said:

Nije mu tesko da bude medju najboljima u ekipi kao Wednesday. Juce je postigao i gol,

U poslednja 3-4 meca je bio medju najboljima i dosta se toga desavalo u napadu kad on ima posed. Ne plasi se odgovornosti i duela. Igranje u ovakvoj ligi ce mu sigurno prijati da ojaca kao igrac. Verovatno bi pored jos par dobrih igraca i on igrao dosta bolje.

Zanimljivo je da United i placa sve, odnosno da Wednesday nema nikakve obaveze prema njemu sto se finansija tice.

Ako mislis na stecaj, to bi trebalo biti reseno uskoro. Postoji EFL pravilo da klub mora provesti odredjeno vreme u stecaju jer su se ranije desavale manipulacije vezane za proces.

Zainteresovanih je vise, Mike Ashley, Textor, John McEvoy ...

Najveca dilema je da li ce nam EFL dozvoliti da dovodimo igrace tokom januara kad se izadje iz stecaja ili ce kazna od 3 prelazna roka ostati na snazi.

• Author
1 hour ago, Fanta said:

A ranije sto je igrao?Nemoj mi reci da racunas samo tu zadnju sezonu sa klopom.

Naravno Salah sad pati delom zbog Slota a vecim delom sto gubi brzinu pa mu njegove prednosti ne dolaze vise do izrazaja.

A ne pomaze ni cinjenica da nema samopouzdanje kao nekad pa onda promasuje ono sto je pogadjao prethodnih sezona.

Računam mu pre svega 2024. i početak 2025. u kojoj je obarao rekorde i osvajao titule. Nemoguće da je do jeseni 2025. ostario pa više ne može ni da prdne.

Deo koji je zbog Slota je približno 100%, dakle apsolutno netačno da je "većim delom što gubi brzinu", to se ne dešava preko noći.

Ne priznajem ni samopouzdanje, isto kao što ne priznajem Copijevo "žao mu Žote". Salahov finiš nikad nije bio štonokažu clinical, on je uvek više bio volume scorer; stvoriš mu pet-šest šansi po utakmici da bi on iskoristio jednu ili dve.

Problem je što mu se sad stvara jedna ili dve po utakmici; on od toga nije sposoban da zabije jedan ili dva gola, nikad nije bio taj tip napadača. Evo juče je imao jednu šansu i fulao, izgubili 3-0. Protiv Vile čitave dve šanse, zabio jednom, pobedili 2-0. Protiv Brentforda opet dve šanse, zabio jednom, izgubili 3-1.

Za Salaha je uvek morao tim da igra, da mu se daju lopte u prostor kad ga ima, ili u srce šesnaesterca kad prostora baš nema.

Pod Slotom, Salah dobija lopte gotovo isključivo na aut liniji, pa odatle ili vraća Gravenberchu ili pokušava da proigra Bredlija dok ovaj utrčava u šesnaesterac. To je krš od fudbala koji njemu uopšte ne odgovara, kontrolisani ziheraški šablonski fudbal koji je Slot uspeo u potpunosti da nametne negde u martu ove godine, pa od tad imaju procenat uspešnosti oko 50%.

Siti je zasluženo pobedio, tu nema apsolutno ništa da se prigovori. Sredina skoro da nije postojala, osim u par trzaja, Gravenberh nije ni bio na utakmici, Konate izgubljen u vremenu i prostoru. Sobo i u nekoj meri Virc i to je bilo to.

Ali za poništen gol, dok PGMOL ne bude spaljen do temelja sa svim inbredima u njemu, nema nade. Liverpul će opet dobiti izvinjenje koje nema nikakvu težinu, osim možda da se napravi kolekcija koja može da bude izložena u muzeju kao kuriozitet.

Ne znam kakav bi tok utakmice bio posle 1-1, ali znam da ne bi bilo 3-0 ako ništa drugo. Radije bih prihvatio 5-1 nego ovo.

Da ne govorim o tome da je suludo da se u mečeve Mančester sitija uključuju sudije koje su bile plaćene bukvalno direktno od vlasnika kluba da sude u UAE. Kapiram da im je izbor vrlo sužen, da i ovo malo što imaju nije ni na nivou Lige 2, ali bukvalno korupcija kakvu gledamo u našem svakodnevnom životu.

Meni Salah izgleda dosta krupniji nego prosle godine, mozda ne praktikuje neki post vise? Hrana generalno, to bi sigurno osjetio posle godina pridrzavanja, redovnog posta...

Evo, gledam, Ramazan post bio u martu.

Edited by kipo

dodati na ovo jos x broj dana zbog poslednje povrede. steta za decka jer je top top igrac, nesto slabiji od caiceda.

4 hours ago, copkillah said:

Siti je zasluženo pobedio, tu nema apsolutno ništa da se prigovori. Sredina skoro da nije postojala, osim u par trzaja, Gravenberh nije ni bio na utakmici, Konate izgubljen u vremenu i prostoru. Sobo i u nekoj meri Virc i to je bilo to.

Ali za poništen gol, dok PGMOL ne bude spaljen do temelja sa svim inbredima u njemu, nema nade. Liverpul će opet dobiti izvinjenje koje nema nikakvu težinu, osim možda da se napravi kolekcija koja može da bude izložena u muzeju kao kuriozitet.

Ne znam kakav bi tok utakmice bio posle 1-1, ali znam da ne bi bilo 3-0 ako ništa drugo. Radije bih prihvatio 5-1 nego ovo.

Da ne govorim o tome da je suludo da se u mečeve Mančester sitija uključuju sudije koje su bile plaćene bukvalno direktno od vlasnika kluba da sude u UAE. Kapiram da im je izbor vrlo sužen, da i ovo malo što imaju nije ni na nivou Lige 2, ali bukvalno korupcija kakvu gledamo u našem svakodnevnom životu.

Samo kukas, evo sad imate dovoljno vremena u pauzi da se spremite za sledeci mec, mozda izvucete nereseno grozan

1 hour ago, kipo said:

Meni Salah izgleda dosta krupniji nego prosle godine, mozda ne praktikuje neki post vise? Hrana generalno, to bi sigurno osjetio posle godina pridrzavanja, redovnog posta...

Evo, gledam, Ramazan post bio u martu.

Salah provodi vise vremena u teretani poslednje dve godine, bilduje se i pravi 6packove svuda po telu. Moguce da je zbog toga.

1 hour ago, Baldrick S. said:

Salah provodi vise vremena u teretani poslednje dve godine, bilduje se i pravi 6packove svuda po telu. Moguce da je zbog toga.

Moze biti. Veci je svakako. Inace, to nabijanje misica, Grinvud je za vrijeme korona pauze nabacio 5-10kg misica, sto, kako neko tada primijetio, bi bilo nemoguce da je redovno igrao/trenirao, kao odrazilo bi se drasticno na igru, performanse i dr. Nesto slicno se izgleda desava sa Mejnuom, momak je duplo veci nego prosle sezone i duplo mrljaviji ovo kad dobije priliku na kasicicu.

• Author

POBEDA!

Ako neki Koštunica kojim slučajem nije bio obavešten šta je to PL KMI Panel, može lagano da izgugla. (Kao što sam ja morao.)

BslKLPQ.png

@Budja

kazu da je ovaj neki ultra-mega-giga nevidjeni talenat

1 hour ago, 189- said:

BslKLPQ.png

@Budja

kazu da je ovaj neki ultra-mega-giga nevidjeni talenat

Nikad cuo.

No, to je treci igrac iz Independiente del Valle povezan sa Celzijem.

Mo, naravno.

Posle toga je Celzi kupio Kendry Paez-a (17) ali su liferovali jer je decko malo poleteo.

U svakom slucaju Independiete melje li melje, opet ce biti prvaci drzave.

12 hours ago, Budja said:

Nikad cuo.

No, to je treci igrac iz Independiente del Valle povezan sa Celzijem.

Mo, naravno.

Posle toga je Celzi kupio Kendry Paez-a (17) ali su liferovali jer je decko malo poleteo.

U svakom slucaju Independiete melje li melje, opet ce biti prvaci drzave.

ovaj lik je scaut comoa.

valjda ordonez nece zavrsiti kao paez za koga sam mislio da ce biti brutalan (jos uvek moze biti)...