Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

Screenshot_20251003_191602_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

Imaćemo na Trafordu okršaj dva vrhunska CM

• Replies 10.5k
  • Views 347.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

16 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Screenshot_20251003_191602_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

Imaćemo na Trafordu okršaj dva vrhunska CM

nemate ni stida ni srama, silne sam kilobajte potrošio braneći tog majstora fudbala od njegovih tkz navijača fantom

• Author

Pokojni Ruxin i whoscored.com, dva vrhunska autoriteta hail

Kako bi banovao ove dizajnere kojima padne na pamet da svetlozeleni dresovi izgledaju dobro na fudbalskom terenu

Ustvari, bilo gde

Edited by Mindaugas Žukauskas

12 minutes ago, Weenie Pooh said:

Pokojni Ruxin i whoscored.com, dva vrhunska autoriteta hail

nije tajna da sam veliki fudbalski stručnjak, ali da uspostavimo xhakinu dominaciju dovoljan je i sam pogled na tabelu. pošto te muče napredne statistike ne može prostije od toga fantom

Edited by Pokojni Ruxin

• Author
18 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

nije tajna da sam veliki fudbalski stručnjak, ali da uspostavimo xhakinu dominaciju dovoljan je i sam pogled na tabelu. pošto te muče napredne statistike ne može prostije od toga fantom

Ma idi, tebi je svako ko se nađe ispred Pepa na tabeli automatski mali bog fudbala.

8 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ma idi, tebi je svako ko se nađe ispred Pepa na tabeli automatski mali bog fudbala.

nije wirtz

btw
Screenshot-82.png

1 hour ago, Jeremija said:

Meni je druga stvar interesantna - cija je ideja je bila da se naprasno menja stil igre Foresta, nakon jedne extra uspesne sezone i dugotrajnog drugoligaskog staza? Te stvari se jednostavno ne rade preko noci, neozbiljno od vlasnika i jos ako je Nuno to prihvatio, neozbiljno u kompletu. Velika greska je bila i zadrzavanje po svaku cenu Gibbs White, ako si vec hteo da imas igru sa posedom lopte, MGW nije igrac koji kreira takav fudbal a pogotovo ne igraci koji su kupljeni u prelaznom roku. To nisu ni komplementarni igraci vec konkurencija jedan drugom. Postecoglou nije tu nista kriv, ali nije ni trener, koji moze takve fantazije od vlasnika da ispuni. Vec rekoh u Premier ligi je to eventualno Marco Silva.

• Author

Ništa penal, a vidi se na snimku da ga gazi po peti? unsure Da li je to rezon "ma nije hteo" + "bilo bi preglupo da ga dosudimo"?

28 minutes ago, Lancia said:

Meni je druga stvar interesantna - cija je ideja je bila da se naprasno menja stil igre Foresta, nakon jedne extra uspesne sezone i dugotrajnog drugoligaskog staza? Te stvari se jednostavno ne rade preko noci, neozbiljno od vlasnika i jos ako je Nuno to prihvatio, neozbiljno u kompletu. Velika greska je bila i zadrzavanje po svaku cenu Gibbs White, ako si vec hteo da imas igru sa posedom lopte, MGW nije igrac koji kreira takav fudbal a pogotovo ne igraci koji su kupljeni u prelaznom roku. To nisu ni komplementarni igraci vec konkurencija jedan drugom. Postecoglou nije tu nista kriv, ali nije ni trener, koji moze takve fantazije od vlasnika da ispuni. Vec rekoh u Premier ligi je to eventualno Marco Silva.

Klasicna deluzija velicine, podseca me na Carlton iz perioda dok ih je vodio Kurbisli, dosadilo i upravi i navijacima stabilno bivstovanje u Premijer Ligi i finisi u sredini tabele, jedva su docekali da ode u Vest Hem da pokusaju nesto novo i bolje, gde su sad?

Edited by Jeremija

• Author

Semenyo kao nekad Bobi Firmino hail

Leno ga prima kroz noge, vidim ja da će i on da leti iz fantazija.

Ide Patrik Jr

• Author

Još bolji gol Kluivert hail

Semenyo osemenyava