Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

Uvek je lepo kada Lpool ispusi u Slot tajmu!

• Replies 10.5k
  • Views 347.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author
4 minutes ago, Midžeta said:

Vini pokaj se

Hoću penis, evo Edi Nketiah dokazuje da sam bio u pravu od marta na ovamo.

Šta bi koji qur na kraju? I na LS se tekma završila tamo negde u 93.

IMG_3420.jpeg

Super su mi ovi B timovi (-Burnley) igraju dobar fudbal, svake godine prodaju najbolje igrace i prava su zubobolja za sve.

jebna arena bez slike.

dabogdavasšolakkupio

Za gol Palasa u poslednjem minutu nadoknade direktan krivac je Kerkez pošto ne ume da ispuca loptu desnom nogom u polje, nego prebacuje na levu i šalje loptu u potpuno nepotreban aut...

• Author
7 minutes ago, no_one said:

Za gol Palasa u poslednjem minutu nadoknade direktan krivac je Kerkez pošto ne ume da ispuca loptu desnom nogom u polje, nego prebacuje na levu i šalje loptu u potpuno nepotreban aut...

Da, to se baš zove direktan krivac, igrač koji je izbacio loptu u aut D

Meni je realno teško da zamerim bilo kom od ovih igrača, osim možda Konateu koji nema izgovor za isključenja mozga koja mu se sve češće dešavaju.

To što Slot traži od njih da igraju je smrt fudbala, instinktivno se tome protive. Da im je takav fudbal doneo titulu prošle sezone, možda bi drugačije razmišljali - možda bi razvili murinjovski "jebite se svi" majndset i grajndovali svaku pobedu iz inata.

Ali mislim da znaju da nisu osvojili titulu zahvaljujući ovakvom fudbalu - osvojili su je uprkos njemu. Vođstvo su sagradili igrajući agresivno i brzo, recidivi Klopa na delu; a kad su ga sagradili, Slot je počeo da insistira na svom debilnom benitezovskom "kontrolisanju", pa je prednost krenula da se topi a pobede se tu i tamo čupale na suv kvalitet.

U ovu novu sezonu ušli su pojačani ali sa istim ćelavim tegom oko vrata.

Nema veze, zasluženo, glupo je da opet imamo 25+ u martu fantom

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pa i to je bolja odluka od ove

Kapiram da su odlučile sudije d je igrao rukom zbog faula, što bi ih dizao inače. A i malo je samo pipnuo loptu 😜

16 minutes ago, no_one said:

Baš sam došao ovo da kažem. Imao 3 metra oko sebe da se okrene i namesti on izbacuje u 97 minutu u aut. Genije.

Trebalo je da izgubimo sa 4 razlike koliko smo bili loši. Ovako će Slot da priziva fortunu i jebemliga šta. Penzionere liverpula da pustiš da igraju pokazali bi tries puta više želje od ovih

Kakav antiklimaks, nestade slike i propuštamo highlight karijere mladog Edija. Šteta što gostujemo Njuki, gde smo zadnji put dobili u doba Hatema Ben Arfe, tako da ovaj poklon neće biti materijalizovan

• Author

Slot: "Very difficult first half for us. They did really well and we were lucky it was only 1-0. The second half was the opposite lol

"Set-pieces were one of our bigger strengths last season, but we conceded two at Newcastle and two today so we need to do better. This league is more and more and more about set-pieces."

"Their style fits really well with the players they have - low block, fast players and an excellent target man on the counter-attack – and we had a lot of problems with that in the first half."

Više pričao o protivniku nego o svom timu, standardna holandska pasivna agresija.

Ispade jedini problem što su primili dva gola iz prekida, ne to što je trebalo da prime 3-4 iz igre, ni što su napred stvorili jednu i po šansu za devedeset minuta.

Još umišlja da se u drugom poluvremenu odnos snaga preokrenuo, ja nešto nisam primetio da je Henderson čuda činio kao Alison ranije.

0sbkkxuehqrf1.jpeg?width=828&format=pjpg

On 25. 9. 2025. at 13:01, 189- said:

ljco9jvv89rf1.jpeg?width=938&auto=webp&s

ball xG don't lie fantom

3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Bruna prošli put ometao sudija, sad dvostruka izmena, pustite čoveka da izvede penal! Jebe mi se za ovaj penal Junajteda, ali živ nisam kako PGMOL može da objasni da ono nije crveni.

Ako možeš vrati na PL kanal, ako ne imaš ovde od 3:22 (ali zalede snimak zbog prava, verovatno će uskoro i skinuti video)

U svakom slučaju PGMOL prevazilazi same sebe.

Što kaže Majkl Oven "pa ne igramo ragbi pa da imamo loptu u posedu (u rukama)" ... "koliko je samo golova 1 kontakt sa loptom" ... "odbrambeni nije nigde blizu lopte, nego vuče Mbuema, da je uklizao pa ga oborio sigurno je žuti" (naravno parafraziram)

Toliko sam danas puko da sam od Kelehera video Kariusa i nazvao ga sprdnjom od golmana. Javno izvinjenje za moćnog Kelehera

6 minutes ago, John Coltrane said:

Ako možeš vrati na PL kanal, ako ne imaš ovde od 3:22 (ali zalede snimak zbog prava, verovatno će uskoro i skinuti video)

U svakom slučaju PGMOL prevazilazi same sebe.

Što kaže Majkl Oven "pa ne igramo ragbi pa da imamo loptu u posedu (u rukama)" ... "koliko je samo golova 1 kontakt sa loptom" ... "odbrambeni nije nigde blizu lopte, nego vuče Mbuema, da je uklizao pa ga oborio sigurno je žuti" (naravno parafraziram)

Toliko sam danas puko da sam od Kelehera video Kariusa i nazvao ga sprdnjom od golmana. Javno izvinjenje za moćnog Kelehera

Ma gledao sam Ovena i Ovena, potpuno se slažem s njima kao i svako ko se iole razume u pravila. Videćemo da li će ae PGMOL izvinuti