Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

• Author

Kolimorara glas razuma.

• Replies 10.5k
  • Views 347.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Sloboda za Isaka!

7 hours ago, Weenie Pooh said:

Kolimorara glas razuma.

plus they'll need a replacement who does want to play for Newcastle lolol

Agent je inace nas lik, Vlado Lemic, koji pored ugradjivanja u transfere posjeduje farmu bikova i mangulica. Mislim da bi zapalio Njukasl samo da mu prodje % od 150M+ transfera.

image.png

3 hours ago, kipo said:

Agent je inace nas lik, Vlado Lemic, koji pored ugradjivanja u transfere posjeduje farmu bikova i mangulica. Mislim da bi zapalio Njukasl samo da mu prodje % od 150M+ transfera.

To je ono o čemu sam pričao, klub je od starta ovo loše hendlovao i to takođe utiče na one koji bi potencijalno došli.

Nije presudno, ali svakako ide u cons kolonu kada se donosi odluka.

3 hours ago, kipo said:

Mijatov kum

22 minutes ago, Milošica said:

Mijatov kum

Taman da dogovori pozajmicu kod nas, umesto da igra U23.

24 minutes ago, copkillah said:

To je ono o čemu sam pričao, klub je od starta ovo loše hendlovao i to takođe utiče na one koji bi potencijalno došli.

Nije presudno, ali svakako ide u cons kolonu kada se donosi odluka.

Lose hendlovao jer su dozvolili da ih se uvuce u ovaj haos. Ipek, siguran sam da je ovaj serator od agenta glavni krivac.

4 hours ago, kipo said:

agenti su valjda umesani u neku svecku mafiju. slicna situacija i sa gyokeresom. zato bilo onolike drame i sa njegovim transferom.

wes fofana izbrisao sve sa instagrama vezano za chelsea. valjda to znaci da ide unsure

U to ime dodajmo i Sančovog agenta koji zateže oko pozajmice u Romu iako mu je ponudjena full plata.

ipak izgleda nista oko fofane, samo je ocistio svoj ig profil dry

a havertz je izgleda tesko povredio koleno i prica se da zele dovesti jos jednog napadaca.

Haverz se natovio tokom leta, da bolje izdržava duele, ali izgleda niko nije razmišljao o kolenima. Da se ja pitam, doveo bih Semenja, jer je na levom krilu ionako krater, a može da popuni i na špicu. Mada bih tamo pre forsirao Merina kao zamenu Djokeresu.

• Author
3 hours ago, 189- said:

wes fofana izbrisao sve sa instagrama vezano za chelsea. valjda to znaci da ide unsure

1 hour ago, 189- said:

ipak izgleda nista oko fofane, samo je ocistio svoj ig profil dry

The saga continues! jerry

Koliko je beše koštao, 70 miliona? Malo manje nego VVD, koji je koštao malo manje nego Maguire.

• Author
34 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Haverz se natovio tokom leta, da bolje izdržava duele, ali izgleda niko nije razmišljao o kolenima. Da se ja pitam, doveo bih Semenja, jer je na levom krilu ionako krater, a može da popuni i na špicu. Mada bih tamo pre forsirao Merina kao zamenu Djokeresu.

Baš volite da izmišljate rupu na saksiji, desno krilo da igra levo, levo da igra desno, centralni vezni u špic, collaboretition za sve pare!

22 minutes ago, Weenie Pooh said:

Baš volite da izmišljate rupu na saksiji, desno krilo da igra levo, levo da igra desno, centralni vezni u špic, collaboretition za sve pare!

Ovo ti je Semenyo od prošle sezone

IMG-4df85d51fba6a59910e60cd6e3100f54-V.jpg