Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

НЋП лети у мају. Имао је среће данас онолико.

• Replies 10.5k
  • Views 347.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Ti se @Mindaugas Žukauskas šališ, ali ovaj Slotball zavisi u ogromnoj meri od toga da li će napadač da iskoristi te 2-3 polušanse kojima može da se nada tokom 90 minuta. Ekitikea je danas usralo, Isak bi legao samo tako.

Meni se i dalje kenja od ovog kukavičkog fudbala, ovog Pep Classic Sa Jeftinijim Ulaznicama, gde Slot davi protivnike kao zmija žabu posedom ispred sopstvenog šesnaesterca i šablonskim šetnjama kroz sredinu. Problem je u tome što prosečan kvalitet protivnika u Engleskoj >>> prosečan kvalitet protivnika u Holandiji.

Ubeđen sam da je igrao konkretnije u prvoj polovini prošle sezone, ali onda se usrao kad je video koliko je PSG kvalitetniji tim pa ubedio sebe da to mora sporije, opreznije, konzervativnije, nema veze ako stvoriš jednu šansu ako je iskoristiš (a protivnik većinu od svojih 8 ne iskoristi).

Prošle sezone je ta promena pristupa usrala formu bukvalno celog tima. Na kraju su uzeli titulu, ali Slot umesto da skapira da je to bio uspeh uprkos njegovim genijalnim taktičkim zamislima, on izgleda smatra da je uspeh zahvaljujući njegovim genijalnim taktičkim zamislima. I sad naravno nastavlja po starom, mučenje, traćenje vremena, ubijanje u pojam...

11 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ti se @Mindaugas Žukauskas šališ

Možda se nisam dobro izrazio, bekovi dosta kritični, ali ostala pojačanja koja ste doveli su to kompenzovala. I svakako imate raznovrsniju igru napred sa palindromom umesto malog Dijaza i energičnim Vircom

• Author
7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Možda se nisam dobro izrazio, bekovi dosta kritični, ali ostala pojačanja koja ste doveli su to kompenzovala. I svakako imate raznovrsniju igru napred sa palindromom umesto malog Dijaza i energičnim Vircom

Palindrom je zamena za Darwina/Jotu dok bi Wirtz/Frimpong trebalo da zamene Trentovu nazovi kreativnost, ali Diaza i dalje menja isti onaj Gakpo.

Ja sam se nadao da će igra biti kao što kažeš raznovrsnija, da bekovi neće više statirati oko sredine terena dok širinu napadu daju krila. Da ćemo drugim rečima zaličiti na Klopov LFC iz najboljih dana - bekovi da centriraju, krila da penetriraju, a odbranu da krpe Szobo i Grav.

Ali ne vredi, Slot je i dalje Slot. Igra se statično, šablonski, sa minimumom rizika prvih sat vremena pa posle šta nam bog da. Ne znam zašto je dovodio ove agresivne, energične bekove ako ne da trče u napad? Ni Kerkez ni Frimpong nisu poziciono odgovorni pa da se oslanjaš na njih invertovane da seku protivničke napade na centru - tokom celih priprema nas cepa ko kako hoće iz kontre, Milan dao četiri gola jbt.

Ni protiv Palasa ni večeras nema naznaka neke evolucije u pristupu kod Slota. Izgleda da je plan more of the same, samo sa pojačanim individualnim kvalitetom na par mesta u timu.

Bojim se da će ove gigantske šupljine u odbrani on pokušati da zakrpi još konzervativnijim pristupom, sa još više davljenja lopte u posedu, sa još manje igrača u fazi napada.

10 minutes ago, Weenie Pooh said:

Palindrom je zamena za Darwina/Jotu

Jebem li ga, ja bih rekao da vam je prošle sezone na devetki najviše igrao Diaz. Darwin marginalno, Jota uglavnom povređen

• Author
  • Author

Pitali su prezadovoljnog Slotaru šta je rekao igračima povodom svih ovih golova koje primaju iz kontre, kaže "not a lot" jer on zamera kad neko ne sprinta nazad ali to ovde nije bio slučaj tako da šta sad nema veze, bilo pa prošlo isuse

Jedino što bi zamerio je izgubljena lopta "with a trick" (Szoboszlai odigrao petom), to ne sme nikako da se radi na 2-1, lopta sme da se izgubi iz šuta ili centaršuta, ali da probaš da odigraš petom na ivici protivničkog šesnaesterca - to sme samo ako juriš rezultat, nikako ako imaš prednost isuse

Kažem ja, ćelavi Rafa Benitez, žulja ga kad igrač proba nešto kreativno. Nije mu problem što je kontra bila 4 na 2, što su VVD i Konate čuvali jedan drugoga, ništa to nema veze. Bitno je samo što se Mađar usudio da odigra petom!

@porucnik vasic će izgleda biti u pravu. Možda i ranije.

Sezona nije ni krenula a već mi je muka od suđenja. Nedosuđen penal za Palas u Komjuniti Šildu i sinoć ona odbojka poslednjeg igrača Bornmuta. Ubija mi želju da gledam kad znam da ću u proseku imati jednu takvu odluku po utakmici.

Ima Vini poantu sa onim "vinisanjem" na Slota. Dugo sam mislio da je u pitanju čisto jinxovanje i preterivanje ali sad sam u komadu odgledao dve pune utakmice Liverpula, i dosta toga je u pravu.

• Author

Katastrofalno su branili obe kontre, bekova nigde, zadnjih veznih nigde, bukvalno trče trojica-četvorica gostiju na dva backtracking štopera.

Snimak: https://youtu.be/0xavu1xwQKg?si=ta7axz9bRbI8qhu-&t=44

A posle kao Mađar kriv što je izgubio loptu ispred protivničkog šesnaesterca isuse

2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Katastrofalno su branili obe kontre, bekova nigde, zadnjih veznih nigde, bukvalno trče trojica-četvorica gostiju na dva backtracking štopera.

Snimak: https://youtu.be/0xavu1xwQKg?si=ta7axz9bRbI8qhu-&t=44

A posle kao Mađar kriv što je izgubio loptu ispred protivničkog šesnaesterca isuse

Kod prvog gola bio je desni bek samo je pokrivao ništa, kod drugog je Konate naseo na Van Dykovu fintu i umesto da ide na igrača sa loptom koji gubi momentum, krenuo da pokrije igrača bez lopte, bez potrebe...

Ali, realno kod drugog gola su oba štopera ostala kao bez gaća u Plavoj ostrigi... Jbg, bekovima će trebati malo da se uigraju...

Što dete Bradly nije juče igrao, nego Endo? Povređen?

52 minutes ago, John Coltrane said:

Daj reci nam šta ti je VDV uradio pa da konačno razumemo tu opsesivnu patnju zbog njega lol

Sekund ranije, Konate je u fazonu "Drži ti igrača desno, ja ću Semenja".

image.png

1 hour ago, Jean-Luc Picard said:

Nedosuđen penal za Palas u Komjuniti Šildu

Ovo je imalo objašnjenje, jer je posle igranja rukom igrač Palasa imao prilično čistu gol šansu, to igranje rukom mu je čak i namestilo tu šansu.

E sada, problem je naravno nedoslednost, jer bi neki drugi sudija prekinuo tu šansu i odmah svirao penal, neki drugi ne bi. Da je sudija mogao odmah da prekine akciju i svira penal, to bi bilo u redu, ali nije oštetio Palas time što im je dozvolio čistu šansu.