Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

On 25. 7. 2025. at 15:18, 189- said:

west ham se raspitivao oko kdh-a

valjda je fulham trenutno najbliži da ga dovede mada chelsea traži 30+ miliona funti, good luck with that.

• Replies 10.5k
  • Views 347.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

On 25. 7. 2025. at 10:17, Jean-Luc Picard said:

Mora da je lep osećaj kad tvoj klub kupuje dobre igrače u velikim količinama. Moj klub je navodno zainteresovan za 33 godine starog, povredama osakaćenog Kaluma Vilsona.

Pročitah na netu da će danas da padne verdict u slučaju Paketa.

sad sam malo iščitao transfer topic na kumb.com i raspoloženje je vesala2

uglavnom, traže hermansena umesto areole, kompletno novi vezni red po mogućstvu kreativan, napadača, krilo, i ako može i novu odbranu.

Edited by Sandens

Noćas tukli WH 2:1, sad vratio da pogledam, da nismo umirali u lepoti bilo bi ubedljivije.

• Author
11 hours ago, John Coltrane said:

Kako je igrao Virc?

Dobro i prekratko, tih prvih 45 minuta sa njim na terenu (+ Salah, Szobo, Van Dijk, Alisson) LFC je bio ubedljivo bolji tim iako je rezultat bio samo 1-1.

Wirtz je igrao lažnu devetku, fino se snalazio u gužvi na malom prostoru, izmišljao dobre šanse koje su Salah i Ellliott propustili. U drugom kolaps, potpuno bezopasni u posedu, tri gola primili iz kontre, za poslednji se Mamadarshvili baš obrukao (on i Tsimikas kao svojevremeno Van Der Sar i Rio Ferdinand, kad branič pošalje pas unazad i uhvati golmana na krivoj nozi.)

I dalje je misterija gde će Slott koristiti Nemca. Trenutno meni deluje najrealnije da ovako izigrava centarfora, dok se Ekitike tek sa klupe oprobava. Eventualno bi mogao da napada s leva jer ako Diaz ode tamo igraju samo Gakpo i dete koje obećava Rio Ngumoha. Da će se rotirati sa Mađarem i Mekalisterom kako bi igrao #10 nešto sumnjam, ali videćemo.

To je traćenje talenta, on mora igrati iza špica.

1 hour ago, Sandens said:

valjda je fulham trenutno najbliži da ga dovede mada chelsea traži 30+ miliona funti, good luck with that.

platice fulham to sto se trazi fantom

izgleda prodajemo felixa arapima za svekupuno oko 50m. ako je stvarno tako na kraju cemo ga prodati za vise nego sto smo ga kupili lolol

• Author

Navodno je prihvaćena Bajernova ponuda za Luisa Diaza, 70-75 miliona.

Ne znam šta da mislim, Diaz mi je uvek bio simpatičan igrač ali prečesto nekako nekonkretan. Da ima 23 umesto 28 godina, plašio bih se da je ozbiljan zajeb u pitanju. Ovako...

In other news, Joe Gomez sjebao Ahilovu tetivu po šesnaesti put u karijeri, poslali ga kući sa turneje isuse Ako sledeći transfer ne bude Guehi, ja ne znam stvarno.

On 24. 7. 2025. at 21:08, copkillah said:

Ne vidim zašto bi Isak išao u SA, kapiram pare i sve, ali to bi bilo na silu, a nisam siguran da je to Njukaslu u interesu ako želi da privlači igrače u budućnosti.

Možda Liverpul traži 80 miliona, ali ubeđen sam da bi prodali Diaza i za 75, što nije nerealno da Bajern ponudi.

To je to, ugovor 4+1, dobar posao za Liverpul. On uglavnom igra u naletima, veže 3-4 utakmice na kojima bude najbolji i onda ga nema pa opet. Ako bude adekvatno zamenjen, miran sam.

3 minutes ago, Weenie Pooh said:

In other news, Joe Gomez sjebao Ahilovu tetivu po šesnaesti put u karijeri, poslali ga kući sa turneje isuse Ako sledeći transfer ne bude Guehi, ja ne znam stvarno.

Geji, Rodrigo i Isak i to je to fantom

6 hours ago, Sandens said:

traže hermansena umesto areole

Areola nocas uzasan bio, nesiguran, mrljav, poklonio penal ni iz cega, poklonio drugi gol.

16 minutes ago, Weenie Pooh said:

Navodno je prihvaćena Bajernova ponuda za Luisa Diaza, 70-75 miliona.

Ne znam šta da mislim, Diaz mi je uvek bio simpatičan igrač ali prečesto nekako nekonkretan. Da ima 23 umesto 28 godina, plašio bih se da je ozbiljan zajeb u pitanju. Ovako...

Ovo više deluje kao iznudjena prodaja. Em je prošle sezone bio standardan, sa sasvim pristojnim učinkom, em je u najboljim godinama, 100% adaptiran na PL. Jedino ako se bunio i tražio veću platu…

• Author
2 hours ago, John Coltrane said:

Ovo više deluje kao iznudjena prodaja. Em je prošle sezone bio standardan, sa sasvim pristojnim učinkom, em je u najboljim godinama, 100% adaptiran na PL. Jedino ako se bunio i tražio veću platu…

Sigurno je hteo veću platu jer je navodno još na onoj početnoj od 55,000; počinje utakmice a prima manje nego rezervni bekovi Bradley i Tsimikas, sad i rezervni golman Mamadarshvili, i duplo manje nego Gakpo koji je baš njemu direktna zamena.

E sad, zašto LFC nije hteo da mu ponudi jednom starteru više para, to je misterija. Ne bih rekao da je iznuđeno u tom smislu.

Edited by Weenie Pooh

• Author
2 hours ago, copkillah said:

Geji, Rodrigo i Isak i to je to fantom

Da ne bude malo osam pojačanja i 400,000,000 net spend? rolleyes

Guehi pod obavezno, rupetina u odbrani je upadljiva čak i ako Konate produži ugovor.

Isak bi već bilo preterano, Rodrygo čisto iživljavanje.

3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Da ne bude malo osam pojačanja i 400,000,000 net spend? rolleyes

Guehi pod obavezno, rupetina u odbrani je upadljiva čak i ako Konate produži ugovor.

Isak bi već bilo preterano, Rodrygo čisto iživljavanje.

Pa Henri je dao zeleno svetlo da se ide po Isaka, ako ništa drugo. Geji se apsolutno podrazumeva, ne verujem da će to da ispuste.

• Author
1 hour ago, copkillah said:

Geji se apsolutno podrazumeva, ne verujem da će to da ispuste.

Podrazumeva se tebi i meni, ali Slot kaže suprotno. "I don’t think we have a concern at centre-back. In terms of depth? I think Ryan [Gravenberch] showed today, by the way, that he can play in that position. He did it last season as well. Although we all know we favour him as a No 6. Wata [Endo] can play there. Joe Gomez only has a minor injury."

Znači, nije Gomez mnogo povređen, a ako zatreba igraće štopere Gravenberch i Endo isuse

Lik bukvalno kopira Klopa koji je posle šampionske sezone prodao Lovrena i odlučio da ne dovede zamenu jer tu je neuništivi Joe Gomez... da bi par meseci kasnije na štoperskim pozicijama bili Henderson i Fabinho, a u veznom redu duvala promaja!

Bitno da se LW i CF temeljno pokriju, odbrana po sistemu lako ćemo...