Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

189 je navikao na viteštvo Rudigera i Kukurelje, pa mu prosto ovakvi bezobrazluci bodu oči. Mogu da razumem

• Replies 10.5k
  • Views 347.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

189 je navikao na viteštvo Rudigera i Kukurelje, pa mu prosto ovakvi bezobrazluci bodu oči. Mogu da razumem

daj mi post gde sam ih branio kao navijaci brane sergio ramosa u crvenom dresu.

hteo si poentirati sa igracima koje nikada nisam podnosio u dresu chelsea :lolol:

6 minutes ago, 189- said:

daj mi post gde sam ih branio kao navijaci brane sergio ramosa u crvenom dresu.

hteo si poentirati sa igracima koje nikada nisam podnosio u dresu chelsea :lolol:

Daj spisak igrača koje je VVD povredio, fala unapred!

Da sad ne kačim, ali imao si prilično pohvalne postove o Rudigeru u prošlosti. Nikakvo idolopoklonstvo, ali nikakvo ni kuđenje za sramna udaranja koja su daleko gora od VVDovih. Ovo izjednačavanje Van Dajka i Ramosa je baš delulu momenat, ali pisao sam već o tvojoj opsednutošću LIVpulom. Sve je ok, svi imamo takve timove.

kakva dominacija na temi :lolol:

dakle mozes udarati i biti prljav dok se neko ne povredi. ako se to i kojim slucajem desi onda krece whataboutism. hiljadu puta vidjeno vec na ovoj temi od jedno te istih korisnika.

@Mindaugas Žukauskas

aha, 'kacio bih ali sada nemam vremena' :lolol:

1 minute ago, 189- said:

aha, 'kacio bih ali sada nemam vremena

Nije uopšte to u pitanju, svako ima search opciju i može da ukuca Rudiger i filtrira uz tvoj nick. Ima čak i post gde ne možeš prežaliti što VVD nije došao u Čelsi da igra u paru sa - (are you ready for this?) Rudigerom! Msm nije uopšte bitno, ali kad si ovoliko zapeo da dokažeš da je neko govno, a imao si goreg igrača u svojoj ekipi, + jednog koji trenutno igra, čije klipove ne kačiš, to je čist bias, i nekonzistentnost. A kao što rekoh, čist dokaz za to je poređenje sa uz Materacija, jednom od najvećih ljiga u istoriji igre.

• Author
7 minutes ago, 189- said:

dakle mozes udarati i biti prljav dok se neko ne povredi.

Da. Deal with it.

7 minutes ago, 189- said:

ako se to i kojim slucajem desi onda krece whataboutism.

Gde je whataboutism? Ljudi ti lepo kažu da grubosti VVD i Ramosa jednostavno nisu uporedive.

@189- Pa ti si ga uporedio sa likom koji ima istorijat (namernog) povređivanja protivničkih igrača. Bio sam ubeđen da imaš spreman spisak posle tako hrabrog poređenja, kad ono, pucaš ćorcima :(

Nadam se da nisu baš toliko glupi.

Dosta jaka tekma MUN-LEI, Megvajer doneo pobedu u 90+3 iz solidnog ofsajda, ali nema VAR-a u četvrtoj rundi FA kupa :hail:

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Screenshot-20250207-215713-com-android-c

:isuse:

utter woke nonsense

Cemu fudbal ako nema podjebavanja. Npr, veceras u kafani smo se najstrasnije zajebavali na racun junajtedove gol razlike, arsenalove kuknjave, dzerardovog klizanja i kako jbg svakom naleti period 30 godina... Ako nama to znaci nesto, zamisli kakva bujica emocija kod fudbalera kad eksplodiraju posle gola u gostima jbt!

• Author

Koga tačno podjebavaju Vardijeva ili Fodenova proslava na gornjoj ilustraciji? :unsure:

26 minutes ago, Weenie Pooh said:

Koga tačno podjebavaju Vardijeva ili Fodenova proslava na gornjoj ilustraciji? :unsure:

Vardi je sprdao navijače Totenhema kad su ga prozivali, tako što je pokazivao na rukav - imam titulu PL, a Totenhem 0 komada. Fodenovo je kao zbog simulacije pucanja, to se u NFL žestoko kažnjava.