Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

Au sudije al prave haos od starta, jebeno uništavaju ovu igru.

• Replies 10.5k
  • Views 347.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Najsmešniji crveni karton u istoriji lige

Pri cemu covek za udaranje laktom s ledja i potom glumu dobija samo zuti karton. :clown:

Ali ove plave pruge na šorcevima Arsenala. Hoće li neko zaustaviti adidas u blamiranju

Solakov golman down

po propisima ono je crveni karton. ali trebao je pawson da ima osecaja i da podeli samo zute karte i to je to.

btw povredio se goncalo ramos. ne bi me cudilo da sada kupe osimhena.

Po kojim propisima, nije bilo trzaja glavom. Milijardu puta su se igrači objašnjavali čelom o čelo, i za to se dobija žuti karton

Here We Go Again GIF

1 hour ago, ducca said:

Au sudije al prave haos od starta, jebeno uništavaju ovu igru.

Njihove sudije kao da su blizanci Đuka Bizona, Jovanova i ostalih Orlića, najnegativnija selekcija bukvalno. 

trpaj sakatog Shona Dychea, što pre dobije otkaz bolje za sve

@ducca

Ja kapiram da moraš da opravdaš avatar koji nosiš ali konstantno srati po čoveku koji je spakovao 80 golova i 70 asistencija za 4,5 sezone u godinama raspada    UTD-a mi je prilično isforsirano .

To su cifre u komija su bili Salah, KDB, Son - ko još?!? Da ne pričamo o njegovoj konstantnosti i činjenici da na prste jedne ruke možeš nabrojati mečeve koje je propustio od februara 2020. pa na ovamo - istu želju i volju je pokazivao i u LC protiv trećeligaša i u derbijima PL - a skoro svaku klub ima 10+ povreda non-stop. 

Što se tiče ponašanja i njegovog liderstva - kad udje u verbalni duel sa sudijama onda se pominje “portugalski mentalitet”, dok su to radili neki drugi (C) bilo kog kluba, onda je to “fajterski” i “liderski” .

Bruno je 1 od najboljih fudbalera na svojoj poziciji na Svetu u zadnjih 5 sezona i to je nešto što nijedan sebičan šut (umesto dodavanja mrtvom Rašfordu) ili dajv ili kukanje sudiji neće promeniti. 

On 11. 8. 2024. at 18:29, Mindaugas Žukauskas said:

Imamo tri nova defanzivca u PL, a to su Pivaš, Nedeljković i Milenković. Videćemo kako će se ko snaći, Milenković je sasvim sigurno projektovan kao prvotimac, dok bi ostala dvojica mogla da dobiju šansu ako se pokažu, jer Njuka i Vila važe za timove koji daju šansu mladim igračima.

Nedeljković već debitovao za Vilu i time postao 1000. igrač koji je debitovao za Vilu u PL. Dosta bold potez Emerija jer mu nije dao debi u garbage timeu, nego u neizvesnoj završnici protiv Vest Hema. Dobro se završilo.

Btw, mislio sam da ću videti leđa smaračkom fudbalu Tomaša Součeka nakon odlaska Mojesa, ali izgleda da i Lopetegui računa na njega. :dry: 

2 hours ago, John Coltrane said:

@ducca

Ja kapiram da moraš da opravdaš avatar koji nosiš ali konstantno srati po čoveku koji je spakovao 80 golova i 70 asistencija za 4,5 sezone u godinama raspada    UTD-a mi je prilično isforsirano .

To su cifre u komija su bili Salah, KDB, Son - ko još?!? Da ne pričamo o njegovoj konstantnosti i činjenici da na prste jedne ruke možeš nabrojati mečeve koje je propustio od februara 2020. pa na ovamo - istu želju i volju je pokazivao i u LC protiv trećeligaša i u derbijima PL - a skoro svaku klub ima 10+ povreda non-stop. 

Što se tiče ponašanja i njegovog liderstva - kad udje u verbalni duel sa sudijama onda se pominje “portugalski mentalitet”, dok su to radili neki drugi (C) bilo kog kluba, onda je to “fajterski” i “liderski” .

Bruno je 1 od najboljih fudbalera na svojoj poziciji na Svetu u zadnjih 5 sezona i to je nešto što nijedan sebičan šut (umesto dodavanja mrtvom Rašfordu) ili dajv ili kukanje sudiji neće promeniti. 

“1 od najboljih fudbalera” na svojoj poziciji koji u Citiju ne bi imao mesta ni na klupi, a u ostatku top 6 timova lige ne bi bio starter, možda u Totenhemu kad Maddison tradicionalno udje u čabar tokom drugog dela sezone. 

No dobro, niko nema što Utd imade…

Ti ga baš debelo potcenjuješ :D

Igrao bi on lagano u ostalim velikanima.