Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

23 minutes ago, MiddleClass said:

Ali koliko kukanja da Arsenal guraju sudije. Isto se pisalo i za Fergijev Junajted, pa za Celzi, Siti, Liverpul... a jedino ocigledno i istinsko, institucionalno guranje i gdje su milijarde ljudi navijale za otimacinu je Lesterova titula. Tad ste cutali fantom

Uh baš je misterija što, nakon što su se oduvek gurali bogati klubovi, ljudi navijaju da se pogura i autsajder za promenu. Navijanje za autsajdera, potpuno novi koncept u sportu thumbup

• Replies 10.5k
  • Views 347.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

6 hours ago, copkillah said:

Zašto misliš da on želi izazov tog tipa, da od raspada napravi nešto?

Ako je neka selekcija u pitanju, ja tu vidim najveci izazov sa Holandijom, oni igraju taj neki njegov fudbal, neki talenat malo malo pa ispliva, plus najveci izazov, nisu bili svetski sampioni.

5 hours ago, Weenie Pooh said:

Taj mislim da je od pre par sezona, nije iz ove šampionske.

Tad je bio Edison, sad je Tesla.

Edited by Milošica

Koga guraju, ajte molim vas!?

Screenshot_20260519_211810_Instagram.jpg

Tako ja sad otvaram vinjak, spreman za oba scenarija.

Trenutno navijaci Arsenala:

giphy.gif

11 hours ago, copkillah said:

Zašto misliš da on želi izazov tog tipa, da od raspada napravi nešto?

Zato što bi time pokazao da je stvarna veličina od trenera. Fergi je imao Aberdin, Murinjo je imao Porto, on bi mogao da uradi nešto slično sa Italijom.

evo ne znam dal je ubedljivo najuticajniji trener u proteklih 30 godina stvarna veličina. forumaši sumnjaju

Edited by Pokojni Ruxin

24 minutes ago, napadaj said:

Zato što bi time pokazao da je stvarna veličina od trenera. Fergi je imao Aberdin, Murinjo je imao Porto, on bi mogao da uradi nešto slično sa Italijom.

Ja ne bih rekao da je su za poređenje uspesi trenera na počecima njihovih velikih karijera, sa trenerom koji je već ušao među velikane. Kome on i šta tačno treba da dokazuje? Da, vodio je najbogatije klubove sveta, ali ovo nije FM pa da ti dosadi igranje i kao "aj uzeću nekog posrnulog/malog da ga podignem". Možda uzme neku reprezentaciju da malo promeni, ali ne deluje mi kao neko ko ima potrebu da se dokazuje na taj način.

Uz dužno poštovanje, ali više bi mi imalo smisla da se npr o Zidanu priča o tom kontekstu, iako čovek ima jebene tri Lige šampiona. Nikako to ne želim da umanjujem, ali pošteno je i reći da je došao u tim koji je dve sezone pre toga osvojio LŠ, bio solidno poslagan, dobro ga je pojačao i vodio, ali nije radio u nekom drugom klubu pa je to nešto što bih voleo da vidim, kako bi izgledalo.

Cestitam navijacima Arsenala! kralj

Konacno znaci pored stadiona mogu da se promene iz Almost a winner u Champions of England!

Cestitke navijacima Arsenala na tituli! Sezonama su tu pri vrhu i red je bio, plus skoro citavu sezonu su bili na vrhu.

Medjutim, moram pomenuti Iraolu, naniza sampiona i zamalo i vicesampiona kad im je bilo bitnoziga

• Popular Post

Čestitke na tituli Arsenala svima koji slave!

Za dragog Arlekina heart

Sad nekako da prezive PSG