August 1, 2024Aug 1 Ma jok uopšte, Katalina je ono sam pik na grafikonu razvoja ljudskog roda, ako takav grafikon postoji
August 1, 2024Aug 1 Author 1 minute ago, Shan Jan said: Meni se ovako laicki cini da je raspored, ako se uporedi vestina takmicarki, bas onakakav kakav treba da bude. Nagađam, ali mislim da su one bolje plasirane na kraju nastupale, verovatno zbog drame kakvu smo imali tj da sve zavisi od poslednje vežbe.
August 1, 2024Aug 1 9 minutes ago, Katikon said: je l se zna sta se desilo sa Rumunkama? Rado se secamo Cataline Ponor 😍 Rado je se sećamo, da Desilo im se da su toliko propale da je ona morala da se vraća iz penzije 25 puta ne bi li ih nekako održala u životu. Posle pada komunizma drastično je smanjeno ulaganje u gimnastiku. Šljakalo je po inerciji nekako do Sidneja, onda kreće pad, za Atinu su nekim čudom uspeli da porode one fenomenalnu generaciju sa Ponor i osvoje ekipno zlato, ali to je bilo to. Svi vrhunski treneri zapalili na zapad, rezultati počeli da padaju, samim tim i interesovanje za sport, sve manja baza i tako začarani krug. Sandra Izbaša je malo spasila stvari u Pekingu, onda se Ponor vratila za London pa je opet to ličilo na nešto, ali kad su se njih dve definitivno povukle, potop. E da, imali su i jednu zaista odličnu gimnastičarku sredinom prošle decenije, Larisu Jordake. Ona je za razliku od svih Rumunki iz prethodnih 30 godina čak i znala da vežba na razboju. Nažalost, povrede su je potpuno uništile..
August 1, 2024Aug 1 Da li je realno da Andrade ne zna engleski, nego ima prevodioca, evo sad daje izjavu na ES?
August 1, 2024Aug 1 4 hours ago, Stela said: Rebeka je sjajna! Steta sto nema dva zlata, zasluzuju i Simon i Rebeka. Tek sad sam vratila da pogledam. Fenomenalna je Andarde, i meni je žao što nisu obe uzele zlato, i bronza za Lee, tako bi bilo najpoštenije. U muškom višeboju mi malo bilo žao onog Ukrajinca (onaj sa kosom) što mu je izmakla bronza (+ sladak je baš ). Edited August 1, 2024Aug 1 by Patty Lee
August 2, 2024Aug 2 Sutra počinju finala na spravama, od 15:30. Prvo muškarci na parteru, pa ženski preskok, pa muškarci konj sa hvataljkama. Bajls će osvojiti preskok makar u oba skoka pala na dupe, tako da muška finala deluju zanimljivije.
August 3, 2024Aug 3 Krenulo finale, muski parter, upravo je nastupio Izraelac koji je olimpijski sampion iz Tokija.
August 3, 2024Aug 3 Zlato za Filipine Pobednik ne veruje Razlika izmedju njega i drugoplasiranog mala, ali dovoljna... Edited August 3, 2024Aug 3 by Stela
August 3, 2024Aug 3 14 minutes ago, makaronee said: Štaznam, valjalo bi malo muijske naparteru. Nema mjuze, samo u zenskom parteru izgleda.
August 3, 2024Aug 3 Izvanredna je bila Rebeka, ali kad se takmicis u eri Simon Bajls, onda zlata nema...