Posted July 28, 2024Jul 28 Šta radi Simon Biles? Gledao sam neki dan doc na netflixu, pa mi zanimljivo da ispratim. Edit: long story short, bila u dvoje kvalifikacija i razvalila. Edited July 28, 2024Jul 28 by Mil@n
July 28, 2024Jul 28 Razbija, neverovatna je. Nisu još bile medalje nego kvalifikacije u višeboju ali je sjajna. Edited July 28, 2024Jul 28 by sasha
July 28, 2024Jul 28 Author 1 minute ago, sasha said: Razbija, neverovatna je. Sad odgledah gredu, nestvarno.
July 28, 2024Jul 28 2 minutes ago, Shan Jan said: Drago mi je da se vratila posle onog mental breakdown-a. Baš je podržavaju, bili u publici što sam video i Snoop Doog, Lejdi Gaga, Tom Kruz...
July 28, 2024Jul 28 Odlicna je bila Simone danas, na gredi virtuoz pravi. Jutros su Italijanke takodje bile solidne. Upravo za Brazil nastupa Rebeka Andrade, i ona je favorit. Bice lepo takmicenje u gimnastici u narednim danima, danas su kvalifikacije.
July 29, 2024Jul 29 Sta je sa italijanskom zastavom na opremi i na grafici? Jel meni ne radi zelena na TVu ili ima neka zanimljivost sa kojom nisam upoznat? Umesto zelene stoji im teget strafta.
July 29, 2024Jul 29 1 minute ago, Sludge Factory said: Sta je sa italijanskom zastavom na opremi i na grafici? Jel meni ne radi zelena na TVu ili ima neka zanimljivost sa kojom nisam upoznat? Umesto zelene stoji im teget strafta. Jao i meni. Menjam kanale da vidim šta je. Al samo mi je na gimnastici ta situacija
July 29, 2024Jul 29 Just now, San Epifanio said: Jao i meni. Menjam kanale da vidim šta je. Al samo mi je na gimnastici ta situacija Pa to, mislio sam da mi je umrla zelena znaci nije samo meni
July 29, 2024Jul 29 7 minutes ago, Stela said: Meni je ITA zastava zelena i na opremi i na grafici. Gledam na Eurosportu. Sad prebacio. I meni. Znaci signal RTSa nije dobar.
July 29, 2024Jul 29 Slabi su ovi danasnji gimnasticari, ovo sve sam i ja nekad radio kad sam bio mladji, karike, razboj, konj, sve sam to kidao... Gde je onaj vitalij scerbo? Zezam se, kidaju ljudi, ovaj kinez na paralelnom razboju poezija pokreta
July 29, 2024Jul 29 Meni nije dobro dok gledam krugove, kad se postavi u horizontalu i rasiri ruke...nestvarno. To mi deluje kao najteza disciplina.