July 30, 2024Jul 30 Drago mi je zbog Simon, baš filmska životna priča. Šteta što su Kineskinje totalno podbacile i ostaje žal što nije bilo Ruskinja.
July 30, 2024Jul 30 Zakljucuje da su Novak, Lebron, Simon i Jokic najvece zvezde OI! Da zapecati prenos
July 30, 2024Jul 30 3 minutes ago, Sludge Factory said: Kumtm bi bio ponosan. Kum nije voleo Amere, ali mislim da bi ga ganula životna priča Simon Bajls, te bi bio blag prema njoj.
July 30, 2024Jul 30 Just now, sasha said: Rusija baš fali u gimnastici, šteta. Da, nije se uopšte dovodilo u pitanje da li će SAD pobediti. Kineskinje će verovatno još dugo otplaćivati karmički dug što su lažirali godišta svojih gimnastičarki na OI u Pekingu.
July 30, 2024Jul 30 Da, oprostio bi joj sto je Amerikanka. Kukao bi sto nema Ruskinja. @Arkadija Edited July 30, 2024Jul 30 by Stela
July 30, 2024Jul 30 1 minute ago, Arkadija said: Kum nije voleo Amere, ali mislim da bi ga ganula životna priča Simon Bajls, te bi bio blag prema njoj. Ma da, mislio sam bio bi generalno ponosan na komentatorskog naslednikatm. A i da, ganula bi ga ljudska prica, mada bi zbog odsustva Rusa bio hladniji.
July 30, 2024Jul 30 26 minutes ago, Stela said: Zakljucuje da su Novak, Lebron, Simon i Jokic najvece zvezde OI! Da zapecati prenos pa ko je veci
July 30, 2024Jul 30 4 hours ago, Halvard said: Kineskinje će verovatno još dugo otplaćivati karmički dug što su lažirali godišta svojih gimnastičarki na OI u Pekingu. Ovo mi je promaklo. Baci neki link ako se setis. Edited July 30, 2024Jul 30 by Moonwalker
July 31, 2024Jul 31 Gledao sam danas malo gimnastiku. Jebi ga, godine znace, mnogo bolje na "terenu" izgledaju Biles, 27, i Andrade, 25, nego ostale. Andrade mi se cini nesto visa od ostalih.
July 31, 2024Jul 31 17 hours ago, Halvard said: Da, nije se uopšte dovodilo u pitanje da li će SAD pobediti. Kineskinje će verovatno još dugo otplaćivati karmički dug što su lažirali godišta svojih gimnastičarki na OI u Pekingu. koja je bila poenta toga? edit: kontam Edited July 31, 2024Jul 31 by 189-
July 31, 2024Jul 31 Amerikanke su imale lepse kostime u kvalifikacijama, nego u finalu. I Francuskinje su imale lepe kostime. Andrade je slatka, zavodljiva.