Jump to content

Gimnastika

Featured Replies

Uzese Japanci zlato, zasluzeno. 

Placu kolektivno.

• Replies 249
  • Views 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vratili su medalju Rumunki!

• Sad odgledah gredu, nestvarno.    

• Yulo said after Saturday's win that he already knew he’d be gifted a house by his country’s government. That incentive is on the table for all prospective gold medalists representing the Philippines. 

Svaka čast, mislio sam da su Kinezi na krugovima napravili nedostižnu razliku.

Meni ova muska gimnastika dosadna, ni pribliziti zenskoj :cry:

11 minutes ago, Halvard said:

Svaka čast, mislio sam da su Kinezi na krugovima napravili nedostižnu razliku.

Samoubili se, lik pao dva puta na vratilu i dobio ocenu 11...

Bolno je bilo gledati... Ja ne pamtim da sam video pad na olimpijadi nekog ko je imao zlato u dzepu

22 minutes ago, arheolog1981 said:

Samoubili se, lik pao dva puta na vratilu i dobio ocenu 11...

Pa da, jedino logično. Nisam nažalost mogao da gledam, pratio sam rezultate, pred poslednju rotaciju je izgledalo kao da samo neka katastrofa može da spreči Kineze da osvoje zlato.

Pao je i japanac na konju, al nadoknadise

Go, go, USA! Nisam očekivao da mogu do medalje. :wub:

Ameri su imali dvojicu odlicnih u poslednjoj rotaciji na konju sa hvataljkama, to mi je najlepsa muska disciplina.

Japanci su zeznuli ranije, pa su imali vremena da se isprave, a Kinezi pred kraj, tu nema popravnog. 

Kineze je baš pokopao ovaj Su Veide, osim raspada na vratilu, imao je očajnu ocenu i u preskoku, kapiram da je i tu bio pad.

Ne bih mu bio u koži.

neverovatno sta ucinise kinezi... Japanci su imali pad na konju, i obzirom da nema Rusa, mislio sam da je Kina lagano zlatna. i to je i bilo tako do vratila. imali su preko 3 poena viska, bukvalno samo nisu smeli da padnu i zlato je njihovo... i onda nesretnik tresne, drugi sjebe doskok... nevera

13 hours ago, Sludge Factory said:

Sta je sa italijanskom zastavom na opremi i na grafici? Jel meni ne radi zelena na TVu ili ima neka zanimljivost sa kojom nisam upoznat? Umesto zelene stoji im teget strafta.

13 hours ago, San Epifanio said:

Jao i meni. Menjam kanale da vidim šta je. Al samo mi je na gimnastici ta situacija

Pa to, mislio sam da mi je umrla zelena :laugh: znaci nije samo meni

13 hours ago, Stela said:

Meni je ITA zastava zelena i na opremi i na grafici.

Gledam na Eurosportu.

Sad prebacio. I meni. Znaci signal RTSa nije dobar. 

Bukvalno sve isto i kod mene. Vratio juče gimnastiku uveče, i gledam u tu zastavu, i ništa mi nije jasno. Petnaestak minuta sam čačkao po TV settingsima da vidim šta može da se uradi, ali sve je ostajalo isto. Onda sam proverio na telefonu, i video da je ista situacija, pa onda nisam čačkao jer sam skontao da je nešto do njih. Nisam se setio da proverim na Eurosportu:D.

Edit: dupli. 

Edited by notenoughreasonsforclaire

Danas od 18.15 zensko finale, steta sto nema Ruskinja, drago mi je da su se Rumunke plasirale (mada ne ocekujem neki rezultat, usle su kao poslednje u finale).

Edited by Stela

Na eurosportu ženski višeboj komentariše lik koji o gimnastici zna koliko i ja. :isuse:

Nekada su bar umeli da dovedu stručnog konsultanta.

Pri tom tip zamuckuje, brka Kanadu i Englesku, ne zna ko je na kojoj spravi i tako.

Background Picker
Customize Layout