August 5, 2024Aug 5 To sve kako smo hteli! Milane, postoje tezine i pravila sta se izvodi i kad i svi predaju program i mora da se izvede tako tim redom
August 5, 2024Aug 5 Prvo svaka cast Brazilki, zasluzila je i ona i njeno sedmoro brace i sestara Mlogo je kul Nabildovana Amerikanka govna da jede. Jebao je prigovor.
August 5, 2024Aug 5 Author Inače, poprilično surov sport rekao bih, jedna greška ume da deli od medalje do ničega, evo Bajls da je jednom izašla sa partera umesto dva puta verovatno zlato.
August 5, 2024Aug 5 Opet mi se cini da je Brazilka zasluzeno. Plus, cisto navijacki, Bajls gura samo te stvari koje zahtevaju visoke skokove i snagu dok Brazilka radi sve i svasta Takodje, cini mi se da Brazilka ima rezerve i za vise, ne bi me cudilo da na sledecoj medalji dodje sa nekim svojim signature move-om.
August 5, 2024Aug 5 Author 2 minutes ago, Shan Jan said: Opet mi se cini da je Brazilka zasluzeno. Plus, cisto navijacki, Bajls gura samo te stvari koje zahtevaju visoke skokove i snagu dok Brazilka radi sve i svasta Takodje, cini mi se da Brazilka ima rezerve i za vise, ne bi me cudilo da na sledecoj medalji dodje sa nekim svojim signature move-om. Naravno da je zasluženo, bila je skoro pa perfektna, tj bez vidljivih greška, barem ovako amaterski. Za ovo drugo se ne slažae, mislim da ne postoji elemanat koji Bajls ne može da uradi. za signature move Brazilke je malo kasno jer ima 25 godina... Meni se čini da kada Bajls radi neke elemente, da to izgleda zaista nekako virtuozno, posebno. Možda što je niska, i nenormalno visoko se odrazuje i skače. Brazilka joj doduše parira na eleganciji. Pokreti su joj skladni, izgledaju savršeno.
August 5, 2024Aug 5 Jbg Bajls niza od drugih a skace vise pa ima prostora da izvede vratolomije koji drugi ne mogu. Jedini sport u kome sto si nize to bolje prolazis
August 5, 2024Aug 5 Ugasim tv nakon poslednjeg nastupa i bas mi drago da bronza ide u Rumuniju, sad odem na zvanicni sajt i imam sta da vidim Sta je to bilo, zalila se ona Amerka sto je nastupila poslednja?
August 5, 2024Aug 5 Author 8 minutes ago, Stela said: Sta je to bilo, zalila se ona Amerka sto je nastupila poslednja? Da, mada ne kontam na šta. Ukoliko sam dobro razumeo u intervju-u posle, može prigovor da prođe gore, bolje i da se ne promeni ništa. Bilo bi lepo da neko ko zna bolje objasni.
August 5, 2024Aug 5 Zalila se da joj nisu fer dali ocenu za tezinu. Ovi je podigli i ona postala treca.
August 6, 2024Aug 6 Yulo said after Saturday's win that he already knew he’d be gifted a house by his country’s government. That incentive is on the table for all prospective gold medalists representing the Philippines. But, there’s a lot more coming Yulo’s way. The ever-growing list includes: A fully furnished two-bedroom condo valued at 24 million Philippine pesos (~$415,000 USD). Yes, this is in addition to the free house. 10 million in cash (~$173,000 USD) from the Philippine Sports Commission. 3 million in cash (~$52,000 USD) from the country’s House of Representatives. A lifetime of free colonoscopies and gastroenterology consultations, but only once he turns 45. Yulo is 24 years old. 100,000 Philippine pesos’ worth of free furniture (~$1,730 USD). A lifetime of free ramen, free buffets and free meals from numerous local establishments. A lifetime of free cookies from a place called Cookies By The Bucket (!!!!!!) An iPhone 16. A lifetime of free engineering design by Nexa Engineering. I don’t know exactly what that is, but he’s getting a lot of it.