August 5, 2024Aug 5 1 hour ago, Fakundo Sava said: U ovu gimnastiku bi uveo jedan radikalan potez,hendikep na visinu. Mnogo je lepše i teže kada neko normalne visine radi ove vežbe a ne neke nedorasle kineskinje bez guzica ili Simon Bajls 40 kg impregniranih mišića Pa ko ima preko neke visine i tezine dobije dodatne bodove Iz vremena kad sam kao dete gledala neke Olimpijske igre mi je ostalo u sećanju da su gimnastičarke sve sićušne (za Kineskinje je uvek bila nevera da nisu poslali neku desetogodišnjakinju da glumi šesnaestogodišnjakinju... večito neke trans-tinejdžerke ) ali Korkina mi je uvek delovala kao džin u odnosu na ostale i čak je i komentator tada rekao da je vrlo neuobičajeno za gimnastičarku da je baš toliko visoka. I tako ja ceo život živim u uverenju da je ta žena imala manekensku visinu kad ono 1.65m
August 5, 2024Aug 5 Author 1 minute ago, arheolog1981 said: Šta bi jel pao Hrvat? On im je bio velika nada za zlato... Ne znam šta je bio ali je osmi... Ali zacenio sam se kad sam video da se preziva SRBIĆ
August 5, 2024Aug 5 @Patty Lee Pa to je puno za gimnasticarke. Cini mi se gornja granica. Kakav rameni pojas bi morale da imaju da izvuku vecu tezinu na vratilu ili gredi. I pitanje na kojoj je visini teziste tela. Boginskaja je bila visa, ali ne toliko. Kombinacija biologije i fizike kreira limit. Edited August 5, 2024Aug 5 by Moonwalker
August 5, 2024Aug 5 15 minutes ago, arheolog1981 said: Šta bi jel pao Hrvat? On im je bio velika nada za zlato... Nije da je pao ,nego se izdužio mogao je da pogine .Probao je ponovo ali se i drugi put umrsio,promashio hrvat Baš mi je bilo krivo,kao da je neki naš,počinjem da se brinem za sebe
August 5, 2024Aug 5 Ako je danas proslava Oluje, nekako je kosmicka pravda da im ocekivanja za medalju usere lik koji se preziva - Srbic
August 5, 2024Aug 5 15 minutes ago, Moonwalker said: @Patty Lee Pa to je puno za gimnasticarke. Cini mi se gornja granica. Kakav rameni pojas bi morale da imaju da izvuku vecu tezinu na vratilu ili gredi. I pitanje na kojoj je visini teziste tela. Boginskaja je bila visa, ali ne toliko. Kombinacija biologije i fizike kreira limit. Joj, znam, hvala, poenta je bila da sam ja imala glitch jer meni je sve preko 1.70m visoko ali evidentno ne umem da pišem tako da naglasim poentu, praštajte.