Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

• Author

Mislim da je Obradović pre tipa 15 godina osvojila neku medalju na EP u skifu. Olimpijska disciplina, sledi joj penzija kad napuni 40, sve po propisima, jbg.

• Author
1 minute ago, SNARC said:

E sad Dzanko..nije on jedini uzeo Dejvis kup. Sta je sa ostalima ?

I oni će dobiti kad napune 40.

2 hours ago, Malvo said:

Ja kod naših džudista nisam video ništa. Nije da sam neki stručnjak, ali toliki hajp oko njih, rang liste, čuda i muda, a oni skakuću okolo s nejasnim idejama 

ja nisam strucnjak uopste, ali mi vazda nesto najavljujemo pa nista ne uradimo... ali kada sam video kako je Brazilac izgubio medalju, Francuza je bukvalno bilo sramota, videlo mu se na faci, saglasan sam da se treba staviti sa boksom u istu korpu i naglavacke izbaciti sa igara. 

Zimonjic je bio u toj ekipi, zar ne ?

On je prebacio 40. Da li je dobio vec, zna li ko ?

3 minutes ago, SNARC said:

Zimonjic je bio u toj ekipi, zar ne ?

On je prebacio 40. Da li je dobio vec, zna li ko ?

Zimonjić je na našoj strani u vezi sa Rio Tintom tako da se nadam da je do sad već regulisao to pitanje.

• Author

Dobija se to automatizmu, ne znam da je iko imao problem s tim.

2 minutes ago, Halvard said:

Mislim da je Obradović pre tipa 15 godina osvojila neku medalju na EP u skifu. Olimpijska disciplina, sledi joj penzija kad napuni 40, sve po propisima, jbg.

ma ne kazem ja da to nije po propisima. ne mislim ja da je ona nesto muljala. ja kazem da propisi ne valjaju :D

mislim da je pred London bilo neko EP, niko zivi se nije pojavio, svi bili u trenaznom procesu za OI. nasi otisli sa najbrojnijom delegacijom ikada, naosvajali se medalja za narednih 8 generacija. ko jebe OI, bitna je penzijica i da se pumpaju brojevi

a sve se to da resiti... medalje sa SP i EP odrzanih u godini olimpijskih igara mozes da okacis babi iznad furune. medalja na evropskom, mozes da imas za leba i mleka. medalja na svetskom, mozes i komunalije da platis. medalja na OI, mozes da iznajmis dvosoban stan u centru Beograda i da ti ostane za pivo. dve medalje dupla penzija, tri trodupla... eto, resio si sve

• Author

Slažem se da treba to drugačije rešiti, samo nisam siguran kako. Moraš imati sistemsko rešenje, a ne ići od slučaja od slučaja, što je jako teško jer kvalitet takmičenja varira iz godine u godinu u zavisnosti od raznih faktora. 

Ovogodišnje EP u plivanju je bilo slabije od Mare Nostrum mitinga, kakva crna penzija za to. Ali zato se atletsko EP gotovo ni po čemu nije razlikovalo od prethodnih, konkurencija je bila izuzetna i medalja osvojena tamo jeste uspeh koji treba nagraditi, ako već nacionalne penzije uopšte postoje. 

27 minutes ago, freakns said:

poprilicno sam siguran da ovakva pogubljenost nikada nije bila. mi bukvalno pojma nemamo sta radimo. 

Stevanovicu se lepo zahvaliti i moliti na kolenima Savica da se vrati. ja razumem da kvalitet ovih momaka nije na nivou na kojem je bio u ranijim repkama, ali kada vidim kako igraju, ja od pola druge cetvrtine vise se plasim da se ne udave nego kolko ce razlike da izgube.

Nista tu specijalno Savić ne bi uradio.

17 minutes ago, Halvard said:

Dobija se to automatizmu, ne znam da je iko imao problem s tim.

Ваљда је Чавић имао јер није достављена документација у року.

Pre su te penzije startovale sa 35 godina, od skora je promenjeno na 40 godina. Čavić je trebao da dobija kintu već 5 godina unazad, ali će početi tek sad. Zbog toga tuži glavonje.

I super su ti ad hocTM amandmani. svi sportovi dobijaju za olimpijske, za svetsko i evropsko a samo tenis dobija za neke njihove penis kupove. dobro je reko Dodo, teška je to ciganija u poslu.

Ali kad treba napraviti sistem da i treneri dobiju kintu onda nema izuzetaka i ad hoc aneksa, onda mora uniformno. jer ako daš pare Pešiću i Saviću, jbg onda moraš i Šekarićkinim đedovima, tečama, daidžama i amidžama.

Jebote Rumuni koji su prošli u finale jer je Pimenov stao sa veslanjem osvojili zlato.  Sad tek vidim. 

Edited by theanswer

• Author

E jeste, valjda savez nije poslao dopis ministarstvu na vreme. :isuse:

Onda je uredba promenjena i penzija je počela da se dodeljuje od 40. godine života, umesto 35. kako je bilo ranije, pa su se vadili na to.

11 minutes ago, theanswer said:

Jebote Rumuni koji su prošli u finale jer je Pimenov stao sa veslanjem osvojili zlato.  Sad tek vidim. 

Hoće nas na OI na tim vodenim sportovima da tera takav retardiran maler. Jel nam se na jednoj prevrnuo kajak ako se ne varam...

• Author

Meni i dalje nije jasno šta se tu dogodilo. Video sam da je tetka Martina Mačkovića napala Pimenova na društvenim mrežama da je namerno to uradio i da je zbog njega zlato tetkino ostalo bez olimpijskog zlata. :isuse:

Apsolutno mi nije jasno zašto bi čovek to uradio i tako i sebi odsekao patku, nikakve logike nema, ali svakako je naj WTF trenutak ovih OI.