Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Shan Jan
Message added by Shan Jan,

PbP naših sportista u Parizu '24

Featured Replies

3 minutes ago, Ayatollah said:

A šta se dešava ako im kaže da budu agresivniji, krenu da pucaju po konkurenciji i sudijama? Tenis još i ima neku taktiku, igraš ofanzivnije, defanzivnije, pritiskaš bekhend, forhend, serviraš u jednu ili drugu stranu, šalješ ravne lopte, spinove, itd. Ovo uzmeš pušku/pištolj, i gledaš da pogodiš što bliže centru, to je cela mudrost, nemaš ni direktnog protivnika u duelu, ni razloga da nešto taktiziraš, gledaš da ubodeš što je više moguće.

Čuj, trener u streljaštvu nekoga ko se time bavi već 30 godina. 

pa jes, kad tako kažeš smešno je

opet, kad neko krene da se bavi tim sportom pretpostavljam da ima neka škola/klub i da te tamo neko obučava. ne verujem da se svodi na to, na ti puška pa cepaj

Edited by Ted

• Replies 2.8k
  • Views 118.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

10 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Сада је план да се уведе да су тренеру потребне две медаље али Гајић никако да потпише. 

Moja žena je rod 5-6 koleno sa Mikecom. Ako imaju evropsko i svetsko svake godine, možda bi 2050 i neke mogao i omunjeni doći na red da bude tu da okuraži, da vrti čegrtaljku, da dabuje Dikcecu u facu posle svake devetke.

7 minutes ago, Halvard said:

Pobogu, naravno da je bitan trener i na takmičenju. Ako je takmičar trenutno u krizi, trener bi trebalo najbolje zna kako da mu pristupi ga trgne i resetuje. Plus što može da ukaže i na neke tehničke greške kojih ovaj možda u trenutku nije svestan.

Šta neki trener može da kaže nekom ko trenira streljaštvo? Budi što mirniji, zadrži dah kad pucaš, fokusiraj se na cilj, ne paniči? To i ja znam da im kažem ili bilo ko sa ulice. Pretpostavljam da Zorana, Mikec i ostali valjda znaju kako se nišani u metu, koji je pravilan stav kod pucanja, ne bi stigli da Olimpijade inače, za to im trener ne treba.

4 minutes ago, Ted said:

pa jes, kad tako kažeš smešno je

opet, kad neko krene da se bavi tim sportom pretpostavljam da ima neka škola/klub i da te tamo neko obučava. ne verujem da se svodi na to, na ti puška pa cepaj

Meni je jasno da postoji trener u streljaštu za neke početnike, da im pokaže pravilan stav, kako da nišane, kako se ponaša oružje, i ostalo. Kada to savladaju, ostaje jedino da ispale stotine hiljada hitaca na isti način da bi došli na neki vrh, nema tu neke velike filozofije.

5 minutes ago, omiljeni said:

Moja žena je rod 5-6 koleno sa Mikecom. Ako imaju evropsko i svetsko svake godine, možda bi 2050 i neke mogao i omunjeni doći na red da bude tu da okuraži, da vrti čegrtaljku, da dabuje Dikcecu u facu posle svake devetke.

Pitaj Mikeca preko žene da li ima broj od Indijke...

Drze se nasi, kako-tako

Just now, Ayatollah said:

I od turcina, i od turcina

1 minute ago, Ayatollah said:

Šta neki trener može da kaže nekom ko trenira streljaštvo? Budi što mirniji, zadrži dah kad pucaš, fokusiraj se na cilj, ne paniči? To i ja znam da im kažem ili bilo ko sa ulice. Pretpostavljam da Zorana, Mikec i ostali valjda znaju kako se nišani u metu, koji je pravilan stav kod pucanja, ne bi stigli da Olimpijade inače, za to im trener ne treba.

Pa možeš, isto je i sa atletičarima npr, pa Španovićka posle svakog skoka priča sa trenerom 5 minuta. Poznato lice, saborac, malo umiri, malo bodri, motiviše, verovatno i neke sitne tehničke detalje. 

1 minute ago, Ayatollah said:

Mikec se razveo, vidim ja navalio on da grli Indijku nakon finala :blush:

Mikec nije naivan u opšte

• Author
1 minute ago, arheolog1981 said:

Mikec se razveo, vidim ja navalio on da grli Indijku nakon finala :blush:

Stvarno? Pih, ode naša najromantičnija sportska priča.

Nema više praaaaaaave ljubavi :cry:

opet se odvojiše Španci na +3

Sudjenje u ovom vaterpolu ce ostati vecita misterija za mene..a verovatno i igrace, trenere,mozda i same sudije..

Cini mi se da sude tako da odrze neizvesnost sto duze i da se niko ne odvoji preterano ako je moguce.

• Author

A i što se treninga u streljaštvu tiče - treba svaki jebeni dan da odeš u streljanu i pucaš pucaš pucaš, ponavljaš isto iznova dok se ne automatizuješ skroz, i da pritom ne prsneš.

Naravno da ti treba neko ko će da te gura, motiviše, da te diže kad si u downu, da prepozna kad treba da te pusti da malo iskuliraš, a kada da zapneš max. Plus da prati promene u pravilima koje se dešavaju svako malo i prilagođava treninge njima, unosi neke sitnice u svakodnevnu rutinu koje mogu mnogo da znače za psihu.

13 minutes ago, SNARC said:

Sudjenje u ovom vaterpolu ce ostati vecita misterija za mene..a verovatno i igrace, trenere,mozda i same sudije..

Cini mi se da sude tako da odrze neizvesnost sto duze i da se niko ne odvoji preterano ako je moguce.

Treba uvesti da se napad uvek igra sa igračem više i ćao zdravo. 

Kao u rukometu izvedeš golmana i gotovo 

Edited by theanswer

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.