August 1, 2024Aug 1 On 1. 8. 2024. at 10:29, Ayatollah said: A šta se dešava ako im kaže da budu agresivniji, krenu da pucaju po konkurenciji i sudijama? Tenis još i ima neku taktiku, igraš ofanzivnije, defanzivnije, pritiskaš bekhend, forhend, serviraš u jednu ili drugu stranu, šalješ ravne lopte, spinove, itd. Ovo uzmeš pušku/pištolj, i gledaš da pogodiš što bliže centru, to je cela mudrost, nemaš ni direktnog protivnika u duelu, ni razloga da nešto taktiziraš, gledaš da ubodeš što je više moguće. Čuj, trener u streljaštvu nekoga ko se time bavi već 30 godina. pa jes, kad tako kažeš smešno je opet, kad neko krene da se bavi tim sportom pretpostavljam da ima neka škola/klub i da te tamo neko obučava. ne verujem da se svodi na to, na ti puška pa cepaj Edited August 1, 2024Aug 1 by Ted
August 1, 2024Aug 1 On 1. 8. 2024. at 10:20, Hamlet Strašni said: Сада је план да се уведе да су тренеру потребне две медаље али Гајић никако да потпише. Moja žena je rod 5-6 koleno sa Mikecom. Ako imaju evropsko i svetsko svake godine, možda bi 2050 i neke mogao i omunjeni doći na red da bude tu da okuraži, da vrti čegrtaljku, da dabuje Dikcecu u facu posle svake devetke.
August 1, 2024Aug 1 On 1. 8. 2024. at 10:24, Halvard said: Pobogu, naravno da je bitan trener i na takmičenju. Ako je takmičar trenutno u krizi, trener bi trebalo najbolje zna kako da mu pristupi ga trgne i resetuje. Plus što može da ukaže i na neke tehničke greške kojih ovaj možda u trenutku nije svestan. Šta neki trener može da kaže nekom ko trenira streljaštvo? Budi što mirniji, zadrži dah kad pucaš, fokusiraj se na cilj, ne paniči? To i ja znam da im kažem ili bilo ko sa ulice. Pretpostavljam da Zorana, Mikec i ostali valjda znaju kako se nišani u metu, koji je pravilan stav kod pucanja, ne bi stigli da Olimpijade inače, za to im trener ne treba.
August 1, 2024Aug 1 On 1. 8. 2024. at 10:32, Ted said: pa jes, kad tako kažeš smešno je opet, kad neko krene da se bavi tim sportom pretpostavljam da ima neka škola/klub i da te tamo neko obučava. ne verujem da se svodi na to, na ti puška pa cepaj Meni je jasno da postoji trener u streljaštu za neke početnike, da im pokaže pravilan stav, kako da nišane, kako se ponaša oružje, i ostalo. Kada to savladaju, ostaje jedino da ispale stotine hiljada hitaca na isti način da bi došli na neki vrh, nema tu neke velike filozofije.
August 1, 2024Aug 1 On 1. 8. 2024. at 10:34, omiljeni said: Moja žena je rod 5-6 koleno sa Mikecom. Ako imaju evropsko i svetsko svake godine, možda bi 2050 i neke mogao i omunjeni doći na red da bude tu da okuraži, da vrti čegrtaljku, da dabuje Dikcecu u facu posle svake devetke. Pitaj Mikeca preko žene da li ima broj od Indijke...
August 1, 2024Aug 1 On 1. 8. 2024. at 10:40, Ayatollah said: Pitaj Mikeca preko žene da li ima broj od Indijke... I od turcina, i od turcina
August 1, 2024Aug 1 On 1. 8. 2024. at 10:36, Ayatollah said: Šta neki trener može da kaže nekom ko trenira streljaštvo? Budi što mirniji, zadrži dah kad pucaš, fokusiraj se na cilj, ne paniči? To i ja znam da im kažem ili bilo ko sa ulice. Pretpostavljam da Zorana, Mikec i ostali valjda znaju kako se nišani u metu, koji je pravilan stav kod pucanja, ne bi stigli da Olimpijade inače, za to im trener ne treba. Pa možeš, isto je i sa atletičarima npr, pa Španovićka posle svakog skoka priča sa trenerom 5 minuta. Poznato lice, saborac, malo umiri, malo bodri, motiviše, verovatno i neke sitne tehničke detalje.
August 1, 2024Aug 1 On 1. 8. 2024. at 10:40, Ayatollah said: Pitaj Mikeca preko žene da li ima broj od Indijke... Mikec se razveo, vidim ja navalio on da grli Indijku nakon finala
August 1, 2024Aug 1 Author On 1. 8. 2024. at 10:42, arheolog1981 said: Mikec se razveo, vidim ja navalio on da grli Indijku nakon finala Stvarno? Pih, ode naša najromantičnija sportska priča. Nema više praaaaaaave ljubavi
August 1, 2024Aug 1 Sudjenje u ovom vaterpolu ce ostati vecita misterija za mene..a verovatno i igrace, trenere,mozda i same sudije.. Cini mi se da sude tako da odrze neizvesnost sto duze i da se niko ne odvoji preterano ako je moguce.
August 1, 2024Aug 1 Author A i što se treninga u streljaštvu tiče - treba svaki jebeni dan da odeš u streljanu i pucaš pucaš pucaš, ponavljaš isto iznova dok se ne automatizuješ skroz, i da pritom ne prsneš. Naravno da ti treba neko ko će da te gura, motiviše, da te diže kad si u downu, da prepozna kad treba da te pusti da malo iskuliraš, a kada da zapneš max. Plus da prati promene u pravilima koje se dešavaju svako malo i prilagođava treninge njima, unosi neke sitnice u svakodnevnu rutinu koje mogu mnogo da znače za psihu.
August 1, 2024Aug 1 On 1. 8. 2024. at 10:48, SNARC said: Sudjenje u ovom vaterpolu ce ostati vecita misterija za mene..a verovatno i igrace, trenere,mozda i same sudije.. Cini mi se da sude tako da odrze neizvesnost sto duze i da se niko ne odvoji preterano ako je moguce. Treba uvesti da se napad uvek igra sa igračem više i ćao zdravo. Kao u rukometu izvedeš golmana i gotovo Edited August 1, 2024Aug 1 by theanswer