August 1, 2024Aug 1 Prvi pasus je idiotizam... Jedini veći idiotizam je njegov insta nick. Majdov u Džudou Prvi. lol Edited August 1, 2024Aug 1 by Mil@n
August 1, 2024Aug 1 15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: majdov se dozvao pameti koliko toliko Opasno se prizvao pameti, poziva na osvetu protiv imaginarnog protivnika... nedaj bože da se opet stvore prilike da ovakvi mogu da ispravljaju nepravde™
August 1, 2024Aug 1 Sad vidim saopštenje veslačkog saveza, jbt oni nisu uspeli da postave trenera kog su hteli na reprezentativnom takmičenju.
August 1, 2024Aug 1 5 minutes ago, freakns said: izgubi i Kukolj oma... na kraju, lose dzudo, devojke solidne, momci katastrofa Strahinja bio odličan.
August 1, 2024Aug 1 1 hour ago, Profesionalac said: Sebić: "u mixu je dozvoljeno savetovanje (trenera), ovde nije" Strajna: "čak ni neko verbalno?" Kakvo uopšte savetovanje trenera može da postoji u streljaštvu, to je sport bez ikakve taktike. Ne znam baš ni šta bi trebala da bude uloga trenera.
August 1, 2024Aug 1 1 minute ago, Ayatollah said: Kakvo uopšte savetovanje trenera može da postoji u streljaštvu, to je sport bez ikakve taktike. Ne znam baš ni šta bi trebala da bude uloga trenera. Da im kaže da se smire. Uloga onog Obradovića selektora teniske reprezentacije, otprilike.
August 1, 2024Aug 1 10 minutes ago, freakns said: izgubi i Kukolj oma... na kraju, lose dzudo, devojke solidne, momci katastrofa Ja kod naših džudista nisam video ništa. Nije da sam neki stručnjak, ali toliki hajp oko njih, rang liste, čuda i muda, a oni skakuću okolo s nejasnim idejama
August 1, 2024Aug 1 Makar da Rale tranzistor ubaci u treću. Plače mi se kad on komentariše glasom za saučešće.