Azdaja Posted August 18 Posted August 18 Gledajuci multi sinoć, baš dosta sveže krvi u ligi. Dosta mladih i rekao bih neafirmisanih igrača. Malo se pravi smena generacija, nije mi juče kvalitet bio na tipa sezoni pre ili pre par. No, rano je. Tek počinje juriš.
Lezilebovich Posted August 18 Posted August 18 Ivan Toney ni na klupi ... tuzna je moja fantasy sudbina ...
adasevic Posted August 19 Posted August 19 Meni cak to ispalo i dobro... uleteo mi Livermento sa klupe sa 7pts...
Moća Posted August 19 Posted August 19 Čestitke @ubibobi a mi idemo što bi Džoni Štulić rekao: Ravno do dna!
ubibobi Posted August 19 Posted August 19 Sram te bilo da od prvog kola ovako džinksuješ a dobro znaš da včrs Solanke zabija dva već u prvom da vrati ono što ti je prošle sezone u prvom kolu oduzeo Tripije kad ti je istopio prednost sa nekih 17 asistencija 1 1
Velocipede Posted August 20 Posted August 20 Od ove sezone može maksimalno 5 free transfera umesto 2 koliko je bilo do sad (prenos iz prethodnih kola)? 1
Azdaja Posted August 20 Posted August 20 Šta su još menjali, ne stižem da čitam. Kad su divljakuse dozvoljene i koliko?
Jesper23 Posted August 20 Posted August 20 (edited) Ostaviti Rašforda ili svičovati za Ezea? Pitanje je sad, ili neka treća opciaj za 7 banki Edited August 20 by Jesper23
copkillah Posted August 20 Posted August 20 Mislim da je Eze generalno bolja opcija, ali ne bih žurio sa promenom, osim u slučaju neke povrede, ok je sačekati malčice.
Behemoth Posted August 20 Author Posted August 20 4 hours ago, Azdaja said: Šta su još menjali, ne stižem da čitam. Kad su divljakuse dozvoljene i koliko? Dobija se neki Mistery chip od januara, ne znamo jos sta je. A sto se tice transfera, ako skupis 5 komada, ali ih ne iskoristis, neko odradis WC, transferi za sledece kolo se nece resetovati, nego ce ti ostati 5. Do sada je bilo ako imas 2, pa odigras WC, gubis taj jedan ekstra transfer za sledece kolo. 1
copkillah Posted August 20 Posted August 20 Meni je to najbolja promena, akumulacija neiskorišćenih transfera. Misteriozni čip, spekulišem da će biti jednom dozvoljena promena kapitena ili igrača u sred kola.
Weenie Pooh Posted August 20 Posted August 20 Ubi me Pedro Porro ko štapom Gubim 72-70 zato što je baš morao da zabije gol Lesteru... za kog inače navija neprijatelj™ u ovom kolu. Nadam se da ti je bilo bar malo žao kad ga je zabio, @Zis 1
Recommended Posts