Velocipede Posted August 15 Posted August 15 1 hour ago, San Epifanio said: Koliko vidim, ukupno nas je 19. Average nam se smeši Bolje da uđe neko iz betona ako se ne prijavi 20.
dragance Posted August 15 Posted August 15 (edited) Bolje da izbace nekog iz broda nazad u beton. I ovako nas je malo. Edited August 15 by dragance 1 1
Milošica Posted August 15 Posted August 15 11 minutes ago, dragance said: Bolje da izbace nekog iz broda nazad u beton. I ovako nas je malo. Surovo rešenje, ali najbolje. Dragane
John Coltrane Posted August 15 Posted August 15 12 minutes ago, dragance said: Bolje da izbace nekog iz broda nazad u beton. I ovako nas je malo. Čoveče ti bi samo izbacivao… 3
adasevic Posted August 15 Posted August 15 Jeste represivno, ali je pravednije resenje. Ionako je pola Broda uslo administrativnim putem 1
adasevic Posted August 15 Posted August 15 (edited) U Betonu nas je 10. Nemoj sad da nam nekog kradete Edited August 15 by adasevic
Azdaja Posted August 15 Posted August 15 Ja bih nazad na brod, beton mi ne prija, bio sam najlepši 16o plasirani, više sile, čitaj PUPPEFA me isbacila. Kme
Azdaja Posted August 15 Posted August 15 Đentlmenski nudim @Svarog mesto na palubi, a ja ću da gulim beton. Međutim ako kolega, neće, ja ću se rado kod kapetana u njegove odaju ugnijezditi i voditi svoju slatku malu četu predvođenu crnim Aleksandrom. Hvala vi.
San Epifanio Posted August 15 Posted August 15 On 14. 8. 2024. at 9:21, notenoughreasonsforclaire said: Ja ulazim danas popodne, bez brige. Sad sam pokušao da rastumačim ko nedostaje i čini mi se da si to 99% ti 🙂
Behemoth Posted August 15 Author Posted August 15 Ja sam se malo isključio kako smo popunili Premer, nemam uvid u ostale lige ko je ušao a ko nije. Beton je OK i sa 10 timova. samo da se Brod popuni, da ne mora dodatna tumbanja da se prave.
notenoughreasonsforclaire Posted August 15 Posted August 15 3 hours ago, San Epifanio said: Sad sam pokušao da rastumačim ko nedostaje i čini mi se da si to 99% ti 🙂 Ja sam, priznajem. Upadam, bez brige.
Azdaja Posted August 16 Posted August 16 Jel brod pun, može.provera? Tu sam i dalje, čekam ispred mosta za ukrcavanje.
Behemoth Posted August 16 Author Posted August 16 (edited) To je to, svi ostali u Beton, ko hoce da igra. Ako ubacujete ljude van foruma, bar zapamtite ko je ko, da mozemo da ih identifikujemo kad budemo pravili spisak za sledecu sezonu. edit: Da li mogu admini da pinuju ovaj topic, a onaj proslosezonski da skinu? Hvala. Edited August 16 by Behemoth 2
Recommended Posts