July 25, 2024Jul 25 Košarka koje je najjače takmičenje u istoriji košarke se igra u Lilu jer je lik koji je u organizacionom komitetu neki kurac u badminton federaciji.
July 25, 2024Jul 25 Author 7 minutes ago, theanswer said: Košarka koje je najjače takmičenje u istoriji košarke se igra u Lilu jer je lik koji je u organizacionom komitetu neki kurac u badminton federaciji. Falio si brate, za ove informacije što ti izvlačiš samo jedan
July 25, 2024Jul 25 1 hour ago, omiljeni said: Bezveze mi bio sad ovaj žuti karton za Argentinca. Ne kontam šta je zajebao pa da ih tako strogo kazne udario protivničkog igrača u glavu, to se strogo kažnjava.
July 25, 2024Jul 25 Argentina Francuska u četvrtfinalu Danas su pokradeni Argentinci protiv Australije.
July 25, 2024Jul 25 Nije Argentinac udario u glavu nikoga. Komentatori su pričali da je udario loptu rukom unapred i tehnički jeste to uradio, ali sudija je na razglasu rekao da je dosuđen faul jer ga je gurnuo bez lopte. Meni to dosta mekano dosuđeno. Ne znam pravila pa je moguće da je to ispravan call, ali kazna je bila baš brutalna.
July 25, 2024Jul 25 Jel pričamo o današnjoj utakmici sa Australijom? Kazna je bila jer ga je gurnuo bez lopte. Prestrogo. Baš je iseklo Argentince, to je ogromna prednost.
July 25, 2024Jul 25 Author Prvo četvrtfinale Novi Zeland Južna Afrika 7:14 poluvreme. Zanimljivo, dozvoli su da u četvrtfinalu igraju timovi koji su igrali u istoj grupi. Juče je Novi Zeland dobio 17:5
July 25, 2024Jul 25 kakva utakmica za #8 južne afrike postigao prve poene, sam izmislio drugi gol i to sprintom preko celog terena i onda na kraju glavni u goal line standu koji je odlučio utakmicu. novi zeland mi deluje kao bolji tim od ovih, ali su počeli jako nervozno, mnogo grešili u dodavanjima i svemu i tek na 0-14 su počeli da igraju.
July 25, 2024Jul 25 Author Odbrani se Južna Afrika junački, ostalo je 14:7 za njih. Kraj. Sad Argentina Francuska... Argentina je ove godine najbolji tim Edited July 25, 2024Jul 25 by arheolog1981
July 25, 2024Jul 25 5 hours ago, theanswer said: Košarka koje je najjače takmičenje u istoriji košarke se igra u Lilu jer je lik koji je u organizacionom komitetu neki kurac u badminton federaciji. jebote znao sam da se igra u lilu i pretpostavljao da je neka budalastina u pitanju, ali opet ne bas tako nesto
July 25, 2024Jul 25 Author Evo drame, sa 21:0 za Francusku na 21:14 Imali su igrača više i napad na 21:14 al potpuno brainfart odluka Monete da proba da nogom prebaci loptu preko odbrane što je rezultiralo instant gubitkom lopte. Prvi par polufinala Južna Afrika-Francuska Edited July 25, 2024Jul 25 by arheolog1981