Posted July 24, 2024Jul 24 Dinamične, zanimljive utakmice, ne traju predugo. Lagane pobede favorita Fidžija, Argentine i Novog Zelanda, iznenađenje je što je Amerika uzela bod Francuskoj
July 24, 2024Jul 24 ne znam zašto ali previše sudije dopuštaju pasove unapred. Francuzi na poluvremenu gube 7-5 od Urugvaja i ako izgube mogli bi ispasti obzirom da poslednju igraju protiv Fiji
July 24, 2024Jul 24 Author Dupont kao tenk, vode Francuzi Urugvaj izjednačio nije 10 sekundi prošlo Edited July 24, 2024Jul 24 by arheolog1981
July 24, 2024Jul 24 #9 iz Urugvaja nema 160cm kratke ruke, kratke noge, nemam pojma šta će im takav body type na ovolikom terenu. ni taj Dupont nije ništa veći
July 24, 2024Jul 24 Postoji li sport koji krace traje, a da nije amaterski boks? 2x7 bez stopovanja vremena. S druge strane, kao nekome ko prvi put gleda, deluje interesantno
July 25, 2024Jul 25 Fiji bi mogao do hettrika. Inače večeras su i četvrtfinala. Najjače mi je ipak što se igraju utakmice za plasman od 9-12 mesta.
July 25, 2024Jul 25 Bezveze mi bio sad ovaj žuti karton za Argentinca. Ne kontam šta je zajebao pa da ih tako strogo kazne
July 25, 2024Jul 25 Ovaj Baker što daje sve poene za Amerikance ima 38 godina. Sad vidim da je par puta proglašavan i za najboljeg rugby 7 igrača sveta pre 10ak godina. Obigravao je i nešto malo oko NFL svojevremeno, a brat mu je bio u šampionskoj generaciji Gatorsa, postigao prvi TD u finalu protiv Ohio State.
July 25, 2024Jul 25 4 hours ago, theanswer said: Fiji bi mogao do hettrika. Inače večeras su i četvrtfinala. Najjače mi je ipak što se igraju utakmice za plasman od 9-12 mesta. ceo turnir je krenuo dva dana pre otvaranja igraju po dve utakmice dnevno cak i polufinalni i finalni mec je istog dana i to prvog dana po otvaranju igara zasto jbt?
July 25, 2024Jul 25 Zbog organizacije. Rukomet se igra ranije jer se posle seli u Lil a arena koju koriste će se koristiti za dizanje tegova. Ragbi se igra ranije jer će Sen Deni da se koristi za atletiku. Ipak je najjače da se igraju ovi mečevi 9-12 a igraće se i 5-8 a razlog je što MOK ima princip da nijedan učesnik ne može biti eliminsan pre svečanog otvaranja. Iako u suštini će sve sem 4 ekipe biti eliminisane pre svečanog otvaranja u smislu borbe za medalju.
July 25, 2024Jul 25 bas bzvz nisu mogli da im nadju neki drugi stadion kao da mora bas sen deni za ragbi