Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kamala poslije Džoa

Featured Replies

Moja "onanisanja o revoluciji" su savršeno bezazlena jer se ništa stvarno ne dešava. Kad bi se nešto desilo, osetilo bi se svugde uprkos tvojom opsesijom IP adresama. 

Zamisli, krah globalne ekonomije bi se odrazio i na nas koji primamo plate u dolarima, wow, neviđen insight. Probaj da ga spinuješ još koji put sa nekim opaskama o VPN-u, znam da te ta skraćenica ovih dana baš fascinira.

Edited by Weenie Pooh

• Replies 1.1k
  • Views 73.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Uh, koliko mainstream pogrešnih stvari.   Koji rat je Tramp zatvorio? Naprotiv, ponovo je otvorio front sa Iranom, koja je najznačajnija država srednjeg istoka, a posledice otvaranja tog fro

• copkillah
    copkillah

Zaslužuje i nju i Bajdena i Trampa. Problem je samo što ostatak sveta ne zaslužuje nikog od njih. 

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Posted Images

22 minutes ago, Weenie Pooh said:

Moja "onanisanja o revoluciji" su savršeno bezazlena jer se ništa stvarno ne dešava. Kad bi se nešto desilo, osetilo bi se svugde uprkos tvojom opsesijom IP adresama. 

Zamisli, krah globalne ekonomije bi se odrazio i na nas koji primamo plate u dolarima, wow, neviđen insight. Probaj da ga spinuješ još koji put sa nekim opaskama o VPN-u, znam da te ta skraćenica ovih dana baš fascinira.

tvoj guru je u 11 tezi o Fojerbahu odavno porucio takvima ko ti:

filozofi su do sada samo kenjali naokolo o svetu, vreme je da ispostuju kenjazu i da ga promene

10 minutes ago, 3opge said:

tvoj guru je u 11 tezi o Fojerbahu odavno porucio takvima ko ti:

filozofi su do sada samo kenjali naokolo o svetu, vreme je da ispostuju kenjazu i da ga promene

Neka si ti namolio ChatGPT da ti sažme Marksovu kritiku nemačkog idealizma, bolje nego ništa, ali mašiš fudbal na nekoliko nivoa: niti sam ja marksista, niti zagovaram apstraktni individualizam, niti imam išta protiv praktične revolucionarne aktivnosti, daleko bilo.

Problem je što ne živimo više u 19. veku. Marksove fantazije o oslobođenju radničke klase kao imanentnom u kontekstu razvoja kapitalizma su dokazano deplasirane. 

Ljudi koji se kunu u Marksa a navijaju za Kamalu kontra fašizma su najzbunjeniji ljudi na svetu. 

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Lepo i slatko je videti kako zvučiš samouvereno, a u stvari poznaješ Ameriku kao faunu kroz sličice životinjskog carstva.

GVCWMA5WoAU1HZm?format=jpg&name=medium

Ovo je toliko krindž

Što? Treba ga ismevati gde i kad god stignu.

Sve je postalo Zadruga.

5 minutes ago, dragance said:

Što? Treba ga ismevati gde i kad god stignu.

Pa dobro, voli neko i taj Ivan Ivanović humor, pretpostavljam. Al ovo je gore i od toga

16 minutes ago, 3opge said:

sve je postalo MAGA

Ali bukvalno, ne može čovek više ni da isprati ko koga parodira.

Ah, opet ti Trumptardi pokušavaju sa humorom i baljezganjem. Zašto me ne čudi ko je to ovde preneo (opet)?

2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ali bukvalno, ne može čovek više ni da isprati ko koga parodira.

AI ocigledno, ili ANI Artifical Non Inteligence

Edited by 3opge

1 minute ago, 3opge said:

AI ocigledno

Ne znam, možda. Meni je prilično ubedljivo kad đuska onako okruglasta, sa crvenom kravatom-dopičnjakom. 

Čudo je tehnologija.

28 minutes ago, Sammael said:

Pa dobro, voli neko i taj Ivan Ivanović humor, pretpostavljam. Al ovo je gore i od toga

Cringe je za nas matore, ali procena je da (relativno) mlade takva šala & komika inspiriše. 

Da li će ih motivisati u dovoljnoj meri ostaje da se vidi, ali ja za ishod ne brinem.

Ako upali, Veliki Šejtan propo. Ako ne upali, Veliki Šejtan opet propo :fantom:

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.