Weenie Pooh Posted August 15 Posted August 15 (edited) Moja "onanisanja o revoluciji" su savršeno bezazlena jer se ništa stvarno ne dešava. Kad bi se nešto desilo, osetilo bi se svugde uprkos tvojom opsesijom IP adresama. Zamisli, krah globalne ekonomije bi se odrazio i na nas koji primamo plate u dolarima, wow, neviđen insight. Probaj da ga spinuješ još koji put sa nekim opaskama o VPN-u, znam da te ta skraćenica ovih dana baš fascinira. Edited August 15 by Weenie Pooh 1
3opge Posted August 15 Posted August 15 22 minutes ago, Weenie Pooh said: Moja "onanisanja o revoluciji" su savršeno bezazlena jer se ništa stvarno ne dešava. Kad bi se nešto desilo, osetilo bi se svugde uprkos tvojom opsesijom IP adresama. Zamisli, krah globalne ekonomije bi se odrazio i na nas koji primamo plate u dolarima, wow, neviđen insight. Probaj da ga spinuješ još koji put sa nekim opaskama o VPN-u, znam da te ta skraćenica ovih dana baš fascinira. tvoj guru je u 11 tezi o Fojerbahu odavno porucio takvima ko ti: filozofi su do sada samo kenjali naokolo o svetu, vreme je da ispostuju kenjazu i da ga promene 1
Weenie Pooh Posted August 15 Posted August 15 10 minutes ago, 3opge said: tvoj guru je u 11 tezi o Fojerbahu odavno porucio takvima ko ti: filozofi su do sada samo kenjali naokolo o svetu, vreme je da ispostuju kenjazu i da ga promene Neka si ti namolio ChatGPT da ti sažme Marksovu kritiku nemačkog idealizma, bolje nego ništa, ali mašiš fudbal na nekoliko nivoa: niti sam ja marksista, niti zagovaram apstraktni individualizam, niti imam išta protiv praktične revolucionarne aktivnosti, daleko bilo. Problem je što ne živimo više u 19. veku. Marksove fantazije o oslobođenju radničke klase kao imanentnom u kontekstu razvoja kapitalizma su dokazano deplasirane. Ljudi koji se kunu u Marksa a navijaju za Kamalu kontra fašizma su najzbunjeniji ljudi na svetu.
dragance Posted August 15 Posted August 15 1 hour ago, Weenie Pooh said: Moja "onanisanja o revoluciji" su savršeno bezazlena jer se ništa stvarno ne dešava. Kad bi se nešto desilo, osetilo bi se svugde uprkos tvojom opsesijom IP adresama. Zamisli, krah globalne ekonomije bi se odrazio i na nas koji primamo plate u dolarima, wow, neviđen insight. Probaj da ga spinuješ još koji put sa nekim opaskama o VPN-u, znam da te ta skraćenica ovih dana baš fascinira. Lepo i slatko je videti kako zvučiš samouvereno, a u stvari poznaješ Ameriku kao faunu kroz sličice životinjskog carstva. 1
Sammael Posted August 15 Posted August 15 5 minutes ago, dragance said: Što? Treba ga ismevati gde i kad god stignu. Pa dobro, voli neko i taj Ivan Ivanović humor, pretpostavljam. Al ovo je gore i od toga
Weenie Pooh Posted August 15 Posted August 15 16 minutes ago, 3opge said: sve je postalo MAGA Ali bukvalno, ne može čovek više ni da isprati ko koga parodira.
dragance Posted August 15 Posted August 15 Ah, opet ti Trumptardi pokušavaju sa humorom i baljezganjem. Zašto me ne čudi ko je to ovde preneo (opet)? 1
3opge Posted August 15 Posted August 15 (edited) 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Ali bukvalno, ne može čovek više ni da isprati ko koga parodira. AI ocigledno, ili ANI Artifical Non Inteligence Edited August 15 by 3opge
Weenie Pooh Posted August 15 Posted August 15 1 minute ago, 3opge said: AI ocigledno Ne znam, možda. Meni je prilično ubedljivo kad đuska onako okruglasta, sa crvenom kravatom-dopičnjakom. Čudo je tehnologija.
Weenie Pooh Posted August 15 Posted August 15 28 minutes ago, Sammael said: Pa dobro, voli neko i taj Ivan Ivanović humor, pretpostavljam. Al ovo je gore i od toga Cringe je za nas matore, ali procena je da (relativno) mlade takva šala & komika inspiriše. Da li će ih motivisati u dovoljnoj meri ostaje da se vidi, ali ja za ishod ne brinem. Ako upali, Veliki Šejtan propo. Ako ne upali, Veliki Šejtan opet propo 1
Recommended Posts