July 14, 2024Jul 14 5 minutes ago, Lancia said: Osim sto je bangavi Forest cudom opstao u Premier ligi, koji god sport sam pratio ove godine i za koga god sam navijao, taj je puko ko zvecka. Ko navija za Engleze, moze vec da se raduje. sad kad potpišu blekija ima renesansa da krene renesansa nottinghama španci su uzeli wimbledon, mnogo bi im bilo sve pogotovu što sam stavio 20€ na engleze
July 14, 2024Jul 14 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: sad kad potpišu blekija ima renesansa da krene renesansa nottinghama španci su uzeli wimbledon, mnogo bi im bilo sve pogotovu što sam stavio 20€ na engleze Ti da cutis, malo je falilo da pogodim finale, ovako si sacuvao pare od vecere da se kladis na Ostrvljane
July 14, 2024Jul 14 18 minutes ago, 189- said: pitam se zasto tako mislis pa ono, imam oči i gledao sam ih Pikford i Belingem, ako ništa drugo. 15 minutes ago, Lancia said: @copkillah jel istina da se Pickford prvobitno prezivao Pigford ili Spanci trabunjaju?¿ Realno mu leži
July 14, 2024Jul 14 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: sad kad potpišu blekija ima renesansa da krene renesansa nottinghama španci su uzeli wimbledon, mnogo bi im bilo sve pogotovu što sam stavio 20€ na engleze https://m.imdb.com/title/tt9447954/
July 14, 2024Jul 14 Meni Pickford izgleda kao ona generacija Engleza koji su ucestvovali u Drugom svetskom, to je ta neka frizura. Bas vintage pojava.
July 14, 2024Jul 14 Berlin.Olimpijski stadion. Sudija: Fransoa Leteksije (Francuska). Španija (4-3-3): Unai Simon - Karvahal, Le Norman, Laport, Kukurelja - Rodri, Olmo, Ruiz - Jamal, Morata, Vilijams. Engleska (3-4-2-1): Pikford - Voker, Stouns, Guehi - Saka, Mejnu, Rajs, Šo - Foden, Belingem - Kejn
July 14, 2024Jul 14 super mi je sto ovoliko klinaca igra finale, konacno se neko setio da malo odjebe zasluzne gradjane
July 14, 2024Jul 14 Znam da sam partibrejker al nesto mi je uzasno mrsko nakon finala vimbldona da navijam za spance, a planirao sam. Tako da cu da lupam kontru Ic kaming houm
July 14, 2024Jul 14 Author 1 hour ago, sasha said: Utakmica večeras na raznim jezicima Daj na škockom
July 14, 2024Jul 14 ja bih zbog mučenog piksija voleo da pobede englezi. mogao bi da kaže i da muse ne prigovori da smo od prvaka evrope izgubili nesrećno minimalnim rezultatom a da smo sa preostala dva tima koji su ušli u nokaut fazu igrali nerešeno. da smo ispali bolji od ukrajinaca, čeha, škota, poljaka, mađara a i hrvata. to što navijam za špane drugi je par cipela. umućujem TV kad nastupi aca jadini, nenadjebivi i neponovljivi.