Posted July 10, 2024Jul 10 Popular Post Bliži se trenutak da se simpatični Žabari skinu sa evropskog trona. Može se reći da nisu pružili bogzna kakav otpor u borbi za njega (hehe, get it, Italijani i ratovanje, hehe) tako da će krunu preuzeti Armada ili Ally. Većina nas je osetila neke neobične emocije po prvi put, čudan osećaj u stomaku i grudnom košu dok smo pratili Špance. Ne brinite, nismo se potrovali, taj neobičan osećaj je odsustvo gađenja i hejta prema Crvenoj Furiji po prvi put od kako svesno pratimo timske sportove. S druge strane, vedete Gordog Albiona nam standardno idu na živce, smatramo da su nezasluženo ovo ili ono, igraju ko slepci a izdaju se za kolevku fudbala i pretendenta na tron. Svašta mi smatramo i prognoziramo, a na kraju Engleska u finalu... Šta će biti? Da li će Bastilja postati simbol kraja još jedne monarhije (u ovom slučaju fusbalske)? Let's talk
July 10, 2024Jul 10 Svim srcem za Špance! Ali neće mi biti žao ni ako Englezi uzmu. Jebo me pas nenormalnog, ne verujem šta pišem.
July 10, 2024Jul 10 4 minutes ago, Valkyrie said: Bliži se trenutak da se simpatični Žabari skinu sa evropskog trona. Može se reći da nisu pružili bogzna kakav otpor u borbi za njega (hehe, get it, Italijani i ratovanje, hehe) tako da će krunu preuzeti Armada ili Ally. Većina nas je osetila neke neobične emocije po prvi put, čudan osećaj u stomaku i grudnom košu dok smo pratili Špance. Ne brinite, nismo se potrovali, taj neobičan osećaj je odsustvo gađenja i hejta prema Crvenoj Furiji po prvi put od kako svesno pratimo timske sportove. S druge strane, vedete Gordog Albiona nam standardno idu na živce, smatramo da su nezasluženo ovo ili ono, igraju ko slepci a izdaju se za kolevku fudbala i pretendenta na tron. Svašta mi smatramo i prognoziramo, a na kraju Engleska u finalu... Šta će biti? Da li će Bastilja postati simbol kraja još jedne monarhije (u ovom slučaju fusbalske)? Let's talk Sjajno napisano. Zbog tvojih uvoda mi najžalije što je kraj prvenstva 12 bodova za Španiju
July 10, 2024Jul 10 Ne mogu da se setim nekog bitnijeg susreta ove dve selekcije. Za sad nemam favorita, videćemo kad počne tekma, ko bude manje flopovao
July 10, 2024Jul 10 17 minutes ago, aram said: Svim srcem za Špance! Ali neće mi biti žao ni ako Englezi uzmu. Jebo me pas nenormalnog, ne verujem šta pišem.
July 11, 2024Jul 11 Meni je Spanija emotivno kao druga domovina, ali... to ne vazi i za sport, cak ni kada igraju ovako lepo A prema engleskom timu i njihovom fudbalu i dalje imam neku blentavu naklonost. A voleo bih i da Kejn skine mrak konacno, ubise coveka od zajebavanja sto su mu prazne vitrine sa trofejima.
July 11, 2024Jul 11 Dok se bude igralo finale ja cu biti na moru. Sirotinjo, gledaj fudbal i nerviraj se, a ja cu da jedem giros
July 11, 2024Jul 11 8 hours ago, Valkyrie said: Bliži se trenutak Gde ti je u naslovu "Finale EP:" ? Nije ovo bilo kakva utakmica, ovo bi trebalo da su dve najbolje reprezentacije. Jedna je imala bas dosta srece u zrebu i utakmicama, a drugi su pokazali klasu i bez cimanja se skoro prosetali do finala. Iskreno se nadam i navijam da Spanija osvoji EP.
July 11, 2024Jul 11 9 hours ago, kud u maglu Simoviću said: muzički intermezzo iz studija do nedelje u 21 sportski pozdrav
July 11, 2024Jul 11 Author 33 minutes ago, Milosh76 said: Gde ti je u naslovu "Finale EP:" ? Je l' ne znaš da je finale? Što Kumsa nisi pitao gde mu je u naslovu polufinale? Mene z'ebavate zato što sam devojčica
July 11, 2024Jul 11 38 minutes ago, Milosh76 said: Gde ti je u naslovu "Finale EP:" ? Treba da piše Finale EP u fudbalu
July 11, 2024Jul 11 Za koga cete navijati u finalu EP u fudbalu koje se odrzava u Nemackoj u gradu Berlinu u 21h, 14.07.2024.