Jump to content

ŠPANIJA - ENGLESKA, 14.07. 21h

prvak Evrope je... 54 members have voted

1. 1. Koji kolonizatori su bolji?

• Konkvistadori 90
    • Imperijalisti 90
    • Konkvistadori 120
    • Imperijalisti 120
    • Konkvistadori na penale
    • Imperijalisti na penale

This poll is closed to new votes

Poll closed on 07/14/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted
  • Popular Post

Bliži se trenutak da se simpatični Žabari skinu sa evropskog trona. Može se reći da nisu pružili bogzna kakav otpor u borbi za njega (hehe, get it, Italijani i ratovanje, hehe) tako da će krunu preuzeti Armada ili Ally.

Većina nas je osetila neke neobične emocije po prvi put, čudan osećaj u stomaku i grudnom košu dok smo pratili Špance. Ne brinite, nismo se potrovali, taj neobičan osećaj je odsustvo gađenja i hejta prema Crvenoj Furiji po prvi put od kako svesno pratimo timske sportove.

S druge strane, vedete Gordog Albiona nam standardno idu na živce, smatramo da su nezasluženo ovo ili ono, igraju ko slepci a izdaju se za kolevku fudbala i pretendenta na tron. Svašta mi smatramo i prognoziramo, a na kraju Engleska u finalu...

Šta će biti? Da li će Bastilja postati simbol kraja još jedne monarhije (u ovom slučaju fusbalske)? Let's talk :)

• Replies 506
  • Views 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lepo je sto je ovaj destruktivni fudbal koji su igrali Francuzi i Englezi doziveo poraz i to od Spanije, koju je uzivanje gledati.

• Pobedila ekipa koja igra lep fudbal... Meni srce puno... 

• Realno, onaj visoki konj na kojem obično jaše deluje da je porastao još tri metra. Čuj, kućno vaspitanje 

Posted Images

Svim srcem za Špance! Ali neće mi biti žao ni ako Englezi uzmu.
Jebo me pas nenormalnog, ne verujem šta pišem.

muzički intermezzo iz studija do nedelje u 21

sportski pozdrav

:grozan:

4 minutes ago, Valkyrie said:

Bliži se trenutak da se simpatični Žabari skinu sa evropskog trona. Može se reći da nisu pružili bogzna kakav otpor u borbi za njega (hehe, get it, Italijani i ratovanje, hehe) tako da će krunu preuzeti Armada ili Ally.

Većina nas je osetila neke neobične emocije po prvi put, čudan osećaj u stomaku i grudnom košu dok smo pratili Špance. Ne brinite, nismo se potrovali, taj neobičan osećaj je odsustvo gađenja i hejta prema Crvenoj Furiji po prvi put od kako svesno pratimo timske sportove.

S druge strane, vedete Gordog Albiona nam standardno idu na živce, smatramo da su nezasluženo ovo ili ono, igraju ko slepci a izdaju se za kolevku fudbala i pretendenta na tron. Svašta mi smatramo i prognoziramo, a na kraju Engleska u finalu...

Šta će biti? Da li će Bastilja postati simbol kraja još jedne monarhije (u ovom slučaju fusbalske)? Let's talk :)

Sjajno napisano.

Zbog tvojih uvoda mi najžalije što je kraj prvenstva:)

12 bodova za Španiju

Ne mogu da se setim nekog bitnijeg susreta ove dve selekcije. Za sad nemam favorita, videćemo kad počne tekma, ko bude manje flopovao

17 minutes ago, aram said:

Svim srcem za Špance! Ali neće mi biti žao ni ako Englezi uzmu.
Jebo me pas nenormalnog, ne verujem šta pišem.

Meni je Spanija emotivno kao druga domovina, ali... to ne vazi i za sport, cak ni kada igraju ovako lepo :) A prema engleskom timu i njihovom fudbalu i dalje imam neku blentavu naklonost. A voleo bih i da Kejn skine mrak konacno, ubise coveka od zajebavanja sto su mu prazne vitrine sa trofejima. 

Dok se bude igralo finale ja cu biti na moru. Sirotinjo, gledaj fudbal i nerviraj se, a ja cu da jedem giros 

8 hours ago, Valkyrie said:

Bliži se trenutak

Gde ti je u naslovu "Finale EP:" ?

Nije ovo bilo kakva utakmica, ovo bi trebalo da su dve najbolje reprezentacije.

Jedna je imala bas dosta srece u zrebu i utakmicama, a drugi su pokazali klasu i bez cimanja se skoro prosetali do finala.

Iskreno se nadam i navijam da Spanija osvoji EP.

9 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

muzički intermezzo iz studija do nedelje u 21

sportski pozdrav

:grozan:

Mozda bi trebalo promeniti naslov u Finale EP: SPANIJA - ENGLESKA,  14.07.  21h

Naravno da nemam dilemu za koga navijam :wine:

• Author
33 minutes ago, Milosh76 said:

Je l' ne znaš da je finale?

Što Kumsa nisi pitao gde mu je u naslovu polufinale?

Mene z'ebavate zato što sam devojčica :mad:

38 minutes ago, Milosh76 said:

Treba da piše Finale EP u fudbalu

Za koga cete navijati u finalu EP u fudbalu koje se odrzava u Nemackoj u gradu Berlinu u 21h, 14.07.2024.