Jump to content

ŠPANIJA - ENGLESKA, 14.07. 21h

prvak Evrope je... 54 members have voted

1. 1. Koji kolonizatori su bolji?

• Konkvistadori 90
    • Imperijalisti 90
    • Konkvistadori 120
    • Imperijalisti 120
    • Konkvistadori na penale
    • Imperijalisti na penale

This poll is closed to new votes

Poll closed on 07/14/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

32 minutes ago, sasha said:

U to vreme su Francuska i Brazil baš imali mnogo jakih igrača

Da, cuveni Brazil iz tog vremena koji nije mogao da nadje dobrog odbranbenog igraca osim Kafua (ne racunam Roberta Karlosa koji je jebena legenda al opet vrlo ofanzivan), al zato nisu znali sta ce sa ofanzivnim igracima: Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinjo (kakav je to igrac tek bio). Pa posle mlade nade: Kaka, Adriano, Robinjo... 

Mada iz tog vremena od svih igraca najvise mi je u secanju ostao ludi Bartez iz Francuske. Nikad nisi znao da li ce na najgluplji nacin da primi gol ili ce da napravi odbranu koju niko drugi ne bi uspeo.

• Replies 506
  • Views 17.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lepo je sto je ovaj destruktivni fudbal koji su igrali Francuzi i Englezi doziveo poraz i to od Spanije, koju je uzivanje gledati.

• Pobedila ekipa koja igra lep fudbal... Meni srce puno... 

• Realno, onaj visoki konj na kojem obično jaše deluje da je porastao još tri metra. Čuj, kućno vaspitanje 

Posted Images

@Pokojni Ruxin

“ppp i fudbal…”

:thumbup:

3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Meni nije jasno kako neko dete gleda Zidana i ne upiše fudbal momentalno. To je takav tip igrača bio

Stvar njegove elegancije zbog koje I danas sve njegove kompilacije izgledaju spektakularno.

Ali kad se promisli, u usporedbi sa savremenicima neverovatno koliko na status utice cinjenica da je u medjusobnim duelima na WC dvaput debeli Ronaldo podbacio, a Zidan dvaput u istim okrsajima - isporucio. I kad dodas gol Leverkuzenu u CL finalu - dovoljno za bozanski status.

A realno Zidan nikad nije imao konzistentnost igara Ili sezone kao Mesi, Ronaldo, Cavi pa cak I Kaka, Ronaldinho, Inijesta, Anri ( imenujem samo one koji su dosli posle Zizua)

Recimo onih par Nedvedovih sezona su bolje od bilo koje Zidanove u Juveu, a verovatno Figova prva u Realu (00-01) od svega sto je Zizou kasnije pokazao. Ali 1 gol Leverkuzenu I 2 Brazilu I...jebga, legenda je tu.

Ali Mesi je, realno, daleko veci od Zidana.

Edited by dillinger

5 hours ago, Ras said:

Krojf je nosio 14, što je broj koji se najpre vezuje za njega. Pre 14 je nosio dres sa brojem 9.

Znam da je završio u Fejnordu sa 10.

Pre toga i ja znam samo za 9 i 14. 14 je nosio sticajem okolnosti, ima neka trivija oko toga - neki saigrač nije oprao dres, pa mu ovaj dao svoju devetku, pa tako krenulo. Mislim da je prvi koji je počinjao sa brojem van 11. 

Mada sunjam da Harper greši oko ovakvih stvari.

Krojf je nosio 14 uglavnom, to mu je nekako zaštitni znak. Harper slučajno pomešao 4 i 14 i to je to.

Koliko su to bitni igraci kada lovimo sta je nosio i kada

Batistuta je nosio 19

Elem ne treba zaboraviti da su u vreme zubalda i zidana odbranu igrali likovi poput maldinija, kembela, neste, stama itd, takvih je sada fakat manje.

Edited by ToniAdams

On 11. 7. 2024. at 9:30, Mr.Mxyzptlk said:

nema dileme tu, spanci nisu priznali srce srbije. katalonija, baskija, seuta i melilja zauvek spanija!

zaboravio sam gibraltar...

Ode Sautgejt, podneo ostavku.

Sad ce pixy da ga nazove i ubedi da ostane...

Mozda mu posalje i svoj izvestaj a ovaj samo odradi search/replace srbija i engleska .

• 2 months later...
On 14. 7. 2024. at 22:25, Valk said:

Šta je s tobom i Vinijem, nikako da te pitam?

Dopuna: