July 15, 2024Jul 15 6 minutes ago, sasha said: Nisam ga gledao ali zar Krojf nije bio više napadač? Krojf je bukvalno igrao sve pozicije osim golmanske ali je nosio cetvorku i najvise vremena je proveo kao vezni igrac. Inace, sad nesto gledam taj post koji sam napisao i shvatam koliko zapravo cenim Zidana, iako mi nije spadao u omiljene igrace. Mozda najveci kompliment koji sam mogao da mu dam je to sto sam ispred njega stavio verovatno jedina tri igraca u istoriji fudbala za koje se moze reci da su bili covek-tim. Nije ni on bio daleko od toga, ako uopste. Perfektan igrac.
July 15, 2024Jul 15 7 minutes ago, Shan Jan said: BTW koliko vas misli da Kristijano nije do kolena Zubi? malo preko kolena kod ronaldar je to sve delovalo prelako, kao da je u pitanju trenutak inspiracije, dok je kod lažnog sve što uradi delovalo kao rezultat besomučnog treninga i ponavljanja e npr adrianu ni jedan od pomenutih nije bio do struka, samo da je hteo Edited July 15, 2024Jul 15 by kud u maglu Simoviću
July 15, 2024Jul 15 Debeli nikad nije promašio 1 na 1 sa golmanom, a milion golova je dao na taj način. Imao je jeziv start.
July 15, 2024Jul 15 1 minute ago, Shan Jan said: BTW koliko vas misli da Kristijano nije do kolena Zubi? Ja sam sigurno medju njima. Superiornijeg igraca moje oci nisu gledale a gledao sam Maradonu uzivo. Steta je sto je previse kratko trajao da bi ostavio jos veci trag u fudbalu, unistili su ga ocajni italijanski tereni i mesarske odbrane. Takva tehnika, brzina, snaga i eksplozivnost, tolika brzina donosenja odluka u split-second situacijama kao sto su driblinzi protiv vise igraca i realizacija ispred gola u jednom telu, to mislim da nije vidjeno u fudbalu. Covek je imao dribling Mesija, brzinu Mbapea, fizicku snagu Ibrahimovica, startnost Kristijana Ronalda u prajmu, doslovno je izgledao kao foto-robot napravljen od nekoliko vrhunskih napadaca.
July 15, 2024Jul 15 32 minutes ago, ultra plasticni said: ko je bio bolji mateus ili kros? Baš sam to razmišljao kada sam poslednji put gledao Krosa Gde je on u germanskom panteonu Kajzer je naravno neprikosloven pa posle Loptar ili Toni ,ali sam ovog prvog baš slabo gledao Ili Gerd Miler možda
July 15, 2024Jul 15 ona utakmicu koju je lotar odigrao protiv osimove jugoslavije u milanu ‘90 može da stane rame uz rame sa najboljim partijama maradone i zidana jedan gol levom sa 20 i kusur metara, drugi desnom sa približno iste razdaljine ne znam ko od igrača sa sve peleom može da isporuči
July 15, 2024Jul 15 29 minutes ago, harper lee said: Krojf je bukvalno igrao sve pozicije osim golmanske ali je nosio cetvorku i najvise vremena je proveo kao vezni igrac. Inace, sad nesto gledam taj post koji sam napisao i shvatam koliko zapravo cenim Zidana, iako mi nije spadao u omiljene igrace. Mozda najveci kompliment koji sam mogao da mu dam je to sto sam ispred njega stavio verovatno jedina tri igraca u istoriji fudbala za koje se moze reci da su bili covek-tim. Nije ni on bio daleko od toga, ako uopste. Perfektan igrac. Krojf je nosio 14, što je broj koji se najpre vezuje za njega. Pre 14 je nosio dres sa brojem 9.
July 15, 2024Jul 15 ja i dalje mislim da zidan nije igrao fudbal vec neku drugu igru, pa smo sve to videli sticajem okolnosti krojf nosio je devetku u barseloni, posle ajaksa, 14 za rep sve vreme? Edited July 15, 2024Jul 15 by villiem
July 15, 2024Jul 15 1 hour ago, Milošica said: Jel nekome od vas postoji "klasičan" veznjak u istoriji fudbala koji je bolji od Zidana? Ne 45 minutes ago, Shan Jan said: BTW koliko vas misli da Kristijano nije do kolena Zubi? Meni nijedan igrac nije do koljena Ronaldu, a kamoli Kristina. Najbolji kojeg sam gledao
July 15, 2024Jul 15 Gledam engleske talk show emisije, youtube kanale, medije i vesti... niko, ni jedan da kaze nesto u stilu: "Postali smo fudbalska velesila, dva finala za redom, to retko ko ima, a sa obzirom i da nemamo slavnu proslost i neke izuzetno kreativne vanserijske igrace, ovo je uspeh. Bravo Engleska!..." vec su svi u fazonu kao da su ispali u grupi sa gol razlikom 1:10, debakl, napusavanje ovog nesrecnog Sautgejta... i pronalazenja razloga u milion detalja zbog cega su izgubili, osim da priznaju ono najprostije - da su Spanci jednostavno bolji. Ne mogu a da ne budem jos vise zadovoljan kako je pravda zadovoljena, i jedva cekam da smene Sautgejta i da ih neki novi trener ponovo vodi do osmine finala i "nesrecnog" gubitka na penale, pa da vidim da li ce da se sete Sautgejta tada...