July 15, 2024Jul 15 5 minutes ago, Milošica said: Jel nekome od vas postoji "klasičan" veznjak u istoriji fudbala koji je bolji od Zidana? WTMIL
July 15, 2024Jul 15 5 minutes ago, Milošica said: Jel nekome od vas postoji "klasičan" veznjak u istoriji fudbala koji je bolji od Zidana? Nisam ispratio Puškaša i ove, ali (za moj ukus) u modernoj eri ne postoji bolji igrač od Zidana. Uz Zubalda, Mesija i Ronalda, kvartet najboljih igrača moderne ere. Ronaldinjo i Anri tu negde, spremni da se ušunjaju.
July 15, 2024Jul 15 14 minutes ago, Milošica said: Jel nekome od vas postoji "klasičan" veznjak u istoriji fudbala koji je bolji od Zidana? Ne znam sta tacno znaci "klasican veznjak" ali od igraca koji su nominalno vezni igraci Di Stefano, Krojf i Maradona, poredjani po epohama.
July 15, 2024Jul 15 12 minutes ago, Milošica said: Jel nekome od vas postoji "klasičan" veznjak u istoriji fudbala koji je bolji od Zidana? ne ovi što ih je nabrojao mindaugas su mahom napadači, sa izuzetkom mesija, mada je i on tu negde pola pola zizu ima šta i od trofeja da ponudi, što ga izdvaja od mase dobrih veznih igrača meni je sedorf recimo bio veoma drag(posebno iz milanske faze), bergkamp, del pjero, toti, lotar sve je to top tier klasa no pravo pitanje je ko je bolji zizu ili dijego? ja ni tu nemam dilemu
July 15, 2024Jul 15 4 minutes ago, ultra plasticni said: ko je bio bolji mateus ili kros? Mateus lagano.
July 15, 2024Jul 15 4 minutes ago, harper lee said: Ne znam sta tacno znaci "klasican veznjak" ali od igraca koji su nominalno vezni igraci Di Stefano, Krojf i Maradona, poredjani po epohama. Nisam ga gledao ali zar Krojf nije bio više napadač?
July 15, 2024Jul 15 Imalo je mnogo dobrih veznih igraca, moj omiljeni je definitivno bio Zizu, ne samo zbog kvaliteta igre vec i kako se ponasao kao covek. Ipak, mislim da niko nije bio kao Inijesta. On je glavni razlog sto niko nije mogao da zaista ustopuje Barselonu i Spaniju.
July 15, 2024Jul 15 Just now, Shan Jan said: Imalo je mnogo dobrih veznih igraca, moj omiljeni je definitivno bio Zizu, ne samo zbog kvaliteta igre vec i kako se ponasao kao covek. Ipak, mislim da niko nije bio kao Inijesta. On je glavni razlog sto niko nije mogao da zaista ustopuje Barselonu i Spaniju. Baš sam hteo da ga pomenem. I Modrića. Ipak, nisu bili kao Zizu (iako bolji od Sedorfa, Totija...). Nisu čak bili ni najbolji igrači svojih timova. Zidan je na terenu izgledao kao da ostalih 21 mogu da se podele kako god, onaj tim koji ima njega dobija.
July 15, 2024Jul 15 Niko nije pravio takvu razliku kao zizu i niko nije bio top tier igrač na obe strane poput zizua, i to vam je to
July 15, 2024Jul 15 Meni nije jasno kako neko dete gleda Zidana i ne upiše fudbal momentalno. To je takav tip igrača bio
July 15, 2024Jul 15 1 minute ago, bags said: Imali su Rivaldo i Ronaldinjo nekoliko nezaboravnih sezona. na kraju one koji su baš creme de la creme odvajaju titule svetskih šampiona, i titule kontinentalnih ali znatno manje
July 15, 2024Jul 15 Modric je vrhunski igrac. Da nije ruzan ko lopov namlatio bi se para. Doduse nije ni ovako lose prosao...