Jump to content

ŠPANIJA - ENGLESKA, 14.07. 21h

prvak Evrope je... 54 members have voted

1. 1. Koji kolonizatori su bolji?

• Konkvistadori 90
    • Imperijalisti 90
    • Konkvistadori 120
    • Imperijalisti 120
    • Konkvistadori na penale
    • Imperijalisti na penale

This poll is closed to new votes

Poll closed on 07/14/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

5 minutes ago, Milošica said:

Jel nekome od vas postoji "klasičan" veznjak u istoriji fudbala koji je bolji od Zidana?

WTMIL

• Replies 506
  • Views 17.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lepo je sto je ovaj destruktivni fudbal koji su igrali Francuzi i Englezi doziveo poraz i to od Spanije, koju je uzivanje gledati.

• Pobedila ekipa koja igra lep fudbal... Meni srce puno... 

• Realno, onaj visoki konj na kojem obično jaše deluje da je porastao još tri metra. Čuj, kućno vaspitanje 

Posted Images

5 minutes ago, Milošica said:

Jel nekome od vas postoji "klasičan" veznjak u istoriji fudbala koji je bolji od Zidana?

Nisam ispratio Puškaša i ove, ali (za moj ukus) u modernoj eri ne postoji bolji igrač od Zidana. Uz Zubalda, Mesija i Ronalda, kvartet najboljih igrača moderne ere. Ronaldinjo i Anri tu negde, spremni da se ušunjaju.

Hadži je bio fenomenalan fudbaler

ko je bio bolji mateus ili kros?

14 minutes ago, Milošica said:

Ne znam sta tacno znaci "klasican veznjak" ali od igraca koji su nominalno vezni igraci Di Stefano, Krojf i Maradona, poredjani po epohama.

12 minutes ago, Milošica said:

ne

ovi što ih je nabrojao mindaugas su mahom napadači, sa izuzetkom mesija, mada je i on tu negde pola pola

zizu ima šta i od trofeja da ponudi, što ga izdvaja od mase dobrih veznih igrača

meni je sedorf recimo bio veoma drag(posebno iz milanske faze), bergkamp, del pjero, toti, lotar

sve je to top tier klasa

no pravo pitanje je ko je bolji zizu ili dijego?

ja ni tu nemam dilemu

4 minutes ago, ultra plasticni said:

ko je bio bolji mateus ili kros?

Mateus lagano.

4 minutes ago, harper lee said:

Ne znam sta tacno znaci "klasican veznjak" ali od igraca koji su nominalno vezni igraci Di Stefano, Krojf i Maradona, poredjani po epohama.

Nisam ga gledao ali zar Krojf nije bio više napadač?

Imalo je mnogo dobrih veznih igraca, moj omiljeni je definitivno bio Zizu, ne samo zbog kvaliteta igre vec i kako se ponasao kao covek.

Ipak, mislim da niko nije bio kao Inijesta. On je glavni razlog sto niko nije mogao da zaista ustopuje Barselonu i Spaniju. 

Imali su Rivaldo i Ronaldinjo nekoliko nezaboravnih sezona.

Just now, Shan Jan said:

Imalo je mnogo dobrih veznih igraca, moj omiljeni je definitivno bio Zizu, ne samo zbog kvaliteta igre vec i kako se ponasao kao covek.

Ipak, mislim da niko nije bio kao Inijesta. On je glavni razlog sto niko nije mogao da zaista ustopuje Barselonu i Spaniju. 

Baš sam hteo da ga pomenem. I Modrića. Ipak, nisu bili kao Zizu (iako bolji od Sedorfa, Totija...). Nisu čak bili ni najbolji igrači svojih timova. Zidan je na terenu izgledao kao da ostalih 21 mogu da se podele kako god, onaj tim koji ima njega dobija.

Niko nije pravio takvu razliku kao zizu i niko nije bio top tier igrač na obe strane poput zizua, i to vam je to

Meni nije jasno kako neko dete gleda Zidana i ne upiše fudbal momentalno. To je takav tip igrača bio

1 minute ago, bags said:

Imali su Rivaldo i Ronaldinjo nekoliko nezaboravnih sezona.

na kraju one koji su baš creme de la creme odvajaju titule svetskih šampiona, i titule kontinentalnih ali znatno manje

Modric je vrhunski igrac. Da nije ruzan ko lopov namlatio bi se para. Doduse nije ni ovako lose prosao...